juhica je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a![]()
Premocan motor tlacijo v 4 metre dolg avto....pol se pa cudijo da se ljudje ubijajo.
Zdaj pa cakam komentarje, pa saj ima airbage not pa take neumnosti.....
Ce se s tem avtom nabijes pri 200 na uro si mrtev...pa lahko imas 15 airbagov not.![]()
LP
torej po tvojem mnenju je usak avto k ni večji od 6m da je brez veze d ama not mašino 200KM + ? zdj pa še powej v katerem avtu boš preživeu pri 200km/h?
hm, koncna je 215, to pomeni da je prioriteta tegale avtomobila podtlak, cim boljsa lega na cesti in ne koncne hitrosti. hja, 1250 kg, 200 konjev pa 6.9 sek do stotke... ce tole ni ocitno da takle motor ne pase v tale avto potem pa nevem kva je... me zanima koliko konjev lahko dejansko spravis na cesto pri nizjih hitrostih... glede na pospesek zelo malo... boh ne daj da je asfalt gladek, o mokri cesti raje ne bomo... skratka, avto za pickice ki se postavljajo pred semaforji...
Da ti zdaj nekaj povem. Tak avto ubistvu skor ni za vsakdanjo vožnjo, ta avto ima rad predvsem ringe in zavite ceste.Mokra cesta, in kaj je s tem narobe.Tud formule dirkajo po dežju, so what

Tak da če nimaš kaj bolj pametnega za napisat, tu ne piši več.Naj bo to opozorilo z moje strani,ker s tvojimi besedami žališ tudi mene in še marsikoga.