Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če mar 02, 2006 4:33 pm

juhica je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:
SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a :twisted:

Premocan motor tlacijo v 4 metre dolg avto....pol se pa cudijo da se ljudje ubijajo.
Zdaj pa cakam komentarje, pa saj ima airbage not pa take neumnosti.....
Ce se s tem avtom nabijes pri 200 na uro si mrtev...pa lahko imas 15 airbagov not. :roll:

LP

torej po tvojem mnenju je usak avto k ni večji od 6m da je brez veze d ama not mašino 200KM + ? zdj pa še powej v katerem avtu boš preživeu pri 200km/h :shock: ?

hm, koncna je 215, to pomeni da je prioriteta tegale avtomobila podtlak, cim boljsa lega na cesti in ne koncne hitrosti. hja, 1250 kg, 200 konjev pa 6.9 sek do stotke... ce tole ni ocitno da takle motor ne pase v tale avto potem pa nevem kva je... me zanima koliko konjev lahko dejansko spravis na cesto pri nizjih hitrostih... glede na pospesek zelo malo... boh ne daj da je asfalt gladek, o mokri cesti raje ne bomo... skratka, avto za pickice ki se postavljajo pred semaforji...

Da ti zdaj nekaj povem. Tak avto ubistvu skor ni za vsakdanjo vožnjo, ta avto ima rad predvsem ringe in zavite ceste.Mokra cesta, in kaj je s tem narobe.Tud formule dirkajo po dežju, so what ;)

Tak da če nimaš kaj bolj pametnega za napisat, tu ne piši več.Naj bo to opozorilo z moje strani,ker s tvojimi besedami žališ tudi mene in še marsikoga.
Slika

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Če mar 02, 2006 4:39 pm

juhica je napisal/-a:, avto za pickice ki se postavljajo pred semaforji...

stara slovenska: pes, ki veliko laja malo grize. :lol:

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če mar 02, 2006 8:22 pm

Veste, da sm fan Audija.Ampak tale RS mi je hudooooo všeč.Je res stroj na pogled.200 konjev oblublja veliko. Izgled je naravnost fenomenalen.

Kar se tiče pametovanja juhice: ZAHTEVAM BAN! Tako debilnega pametovanja na forumu se ne bi smelo tolerirati.Kje sta modi? Bemti boga me razpizdijo take stvari...
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če mar 02, 2006 8:33 pm

Se bomo modi malo pomenili okol tega ja :?
Slika

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Če mar 02, 2006 8:33 pm

JUHICO je verjetno enkrat na semaforju kaksna stara babica z navadnim Clio-tom scat peljala, in so se mu Clio-ti zato tok zamerili :D

Kar se pa novega RS-a tice: avto da te kap!!! ce zadanem sedmico ga grem takoj narocit :D

LP

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Če mar 02, 2006 8:45 pm

juhica je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:
SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a :twisted:

Premocan motor tlacijo v 4 metre dolg avto....pol se pa cudijo da se ljudje ubijajo.
Zdaj pa cakam komentarje, pa saj ima airbage not pa take neumnosti.....
Ce se s tem avtom nabijes pri 200 na uro si mrtev...pa lahko imas 15 airbagov not. :roll:

LP

torej po tvojem mnenju je usak avto k ni večji od 6m da je brez veze d ama not mašino 200KM + ? zdj pa še powej v katerem avtu boš preživeu pri 200km/h :shock: ?

hm, koncna je 215, to pomeni da je prioriteta tegale avtomobila podtlak, cim boljsa lega na cesti in ne koncne hitrosti. hja, 1250 kg, 200 konjev pa 6.9 sek do stotke... ce tole ni ocitno da takle motor ne pase v tale avto potem pa nevem kva je... me zanima koliko konjev lahko dejansko spravis na cesto pri nizjih hitrostih... glede na pospesek zelo malo... boh ne daj da je asfalt gladek, o mokri cesti raje ne bomo... skratka, avto za pickice ki se postavljajo pred semaforji...

ti si res strokovnjak da mu ni para.

men je vsak rs hud pa williams je bil tud stroj za svoj čas (še vedno ni slab) ;)

lebica
Novinec

Kraj: BELAKRAJINA - SEMIČ

Napisal/-a lebica Če mar 02, 2006 9:17 pm

mah nese sekirat zarad juhice itak da mor bit zmerm en debiljko da mal poživi in podžge temo a ni bolj zanimivo :P

Saj se ve da je avto dobr in tudi izdelava je primerljiva z nemško že v osnovnem Cliu vsaj tako so zapisali mnogi novinarji. Moje mnenje je pa tako avto je obetavn mislm da brez turbo polnilnika doseže res zavidljivo moč in navor in upam da ga bom imel priložnost vozit in imet. :D

LP
Clio INITIALE Paris 1.5 Dci
Slika

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Če mar 02, 2006 9:57 pm

dober, dober. meni je tudi všeč. ampak bi spet imel modro barvo( ne metalik!). samo kaj ko me je megane f1 čisto zmešal. še par tednov pa ga dobim.

aja, kakšna pa je ta juhica? mogoče prežganka? :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če mar 02, 2006 11:22 pm

Končna je taka vrjetno zaradi prestavnih razmerij. Zato je tudi pospešek do 100 precej dobr. Kaki podatki o razmerjih?
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če mar 02, 2006 11:34 pm

Men se pa niti ne zdi tko dobr preformance. Recimo ctr je bil težji pa hitrejši. Poleg tega je pa še (na paperju) mel bolši pospešek... :? Pomoje, da je tok nizka končna posledica slabše aerodinamike. ;)
Drgač pa nikjer ni prestavnih razmerij, samo hitrosti v posameznih prestavah pri 1k obratov... :-P

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Če mar 02, 2006 11:49 pm

Mene pa zanima zakaj je nekaterim tukaj merilo končna hitrost ? Meni osebno ta podatek pri avtomobilu ne pove prav nič. Pomembno mi je samo to, da ima avto čimboljši pospešek nekje do 160 km/h, da se drži ovinkaste ceste kot go-kart, ima večino navora v širšem območju vrtljajev, da je prožen tudi v višjih prestavah in to bi bilo načeloma vse. Mislim, da je imel Renault s tem Clio-m v mislih predvsem to. Bo pa potrebno počakati na kakšne obširnejše teste in pa seveda na odzive bodočih lastnikov, ki bodo znali avto tudi primerno oceniti. Sam sem se zelo navdušil nad tem modelom in upam, da mi ga bo uspelo v roku treh let spraviti v garažo.
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če mar 02, 2006 11:52 pm

Ni švoh, sicer sm daleč od privržncev Cliota, vendar so tele top verzije kr luštne. Edino cena :? :? skor 6 mio za cliota... bistveno predrago... Za ta denar bi mogu bit eno klaso večji...

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Pe mar 03, 2006 12:01 am

Imam občutek, da bo cena pri nas okrog 5 milijonov......razen, če ga ne bojo z davki zasrali
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

pavko
Nov uporabnik

Kraj: križ

Napisal/-a pavko Pe mar 03, 2006 1:22 am

Men osebno, se clio lih ne dopadejo-sej res da je 200km kr zavidljivih v tistih 4metrih, ampak je treba priznt da če se bi se npr. en clio RS pa en volvo pr 100km/h v zid butnla bi bla na voznikih opazna razlika :lol: Sicer mi ni jasn kako dobi en renault 5zvezdic za varnost en Volvo pa 4 (k pa pride do nesreče-se pa vse mal drugač pokaže)??? (zaželjena obrazložitev)

Jest osebno, če bi hotu za 6miljonov avto k ga trga k svina-bi raj 8let staro Supro s 330km nabavu (pa nemi zdj rečt-ah kva ti bo str avto) k pomoje kle clio ni kj primerljiv sploh ;) ;)

drugač pa stvar okusa.. kermu sede met tak avto ga nj le nabav-vs bom z veseljam na cest gledu 8) 8) 8)

Glede 215km/h. pa sej res da končna ni važna-sam k maš taga cliota pa ja sede da greš na avtocest mem enga bavarca k se 220 fjaka :) :) :)

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

2007 Renault CLIO Break

Napisal/-a don CONSIGLIO Po apr 03, 2006 11:13 pm

To naj bi prišlo aprila prihodnjega leta.

Kmalu bomo lahko videvali Clio s sedmimi sedeži.... :roll: :? Naj bi bil kar 50 cm (ja, pol metra!) daljši od Modusa.

LP,
don CONSIGLIO
Priponke
clio-break2.jpg
clio_karavan.jpg
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po apr 03, 2006 11:33 pm

Ne vem no... :roll:

Moram priznat, da mi ta odločitev o breaku ni čisto nič všeč.

Samo, če smo preživel Thalio, bomo pa tudi breaka:

Mogoče pa dobimo celo novo thalio :P

Slika

jst upam da ne :?

lp, mm

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Napisal/-a Jasminko To apr 04, 2006 2:25 am

men je biv do zdej najlepsi clio 1. generacije. vsi ostali modeli so bli tko tko
zadnji je kul avto, sam to ni vec to :) vsaj v mojih oceh.
besedo clio takoj povezem z manjsim avtomobilom, ne pa to kar hocjo zdej narest

lp

jasmin
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To apr 04, 2006 3:02 am

hidious car :? yuk
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To apr 04, 2006 7:49 am

Clio Break ne bi bila slaba ideja, pod pogojem, da bi ga lepo oblikovali.

Thalia je malo verjetna, saj njeno vlogo prevzema Logan, ki na nekaterih trgih že nosi značko Renault.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To apr 04, 2006 7:29 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Clio Break ne bi bila slaba ideja, pod pogojem, da bi ga lepo oblikovali.

To je pa vprašanje, če ga bodo. Avto bo imel, če bo prišel ven, prevelik previs čez zadnji kolesni par. Medosne razdalje mu pa tako ali tako ne bodo podaljšali že zaradi uporabnosti prtljažnika. Potem pa obstaja še možnost, da bo lahko imel premajhne luči zadaj.

lp, mm
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov