esem je napisal/-a:Slovenska premiera C4 Picasso
Fejst .... punca namreč

C4 Picasso - bodo morali najprej tole simpatično bitje z eno staro teto zamenjat, če hočejo, da ga bo kdo opazil

LP
pety je napisal/-a:Nekaj svetlobnih let naprej od starega picassota. Upam da bo kvaliteta tudi daleč vstran od prejšnih xsar in picassov...
dejvi je napisal/-a:Prvi citroen, ki mi je res všeč. Ko sem ga videl na TV reklami, sem samTotalno hud, najlepši v svoji konkurenci...zgrešen mi je edino števc, ki je na sredini. Ne vem zakaj še vedno vztrajajo s tako oblikovalsko bedarijo?Aja, cene letijo v nebo. Mislim, da bo šel v promet šele, ko bodo spet prišli na dan z milijonskim popustom, prej ne...
Bel-Tirid je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:Prvi citroen, ki mi je res všeč. Ko sem ga videl na TV reklami, sem samTotalno hud, najlepši v svoji konkurenci...zgrešen mi je edino števc, ki je na sredini. Ne vem zakaj še vedno vztrajajo s tako oblikovalsko bedarijo?Aja, cene letijo v nebo. Mislim, da bo šel v promet šele, ko bodo spet prišli na dan z milijonskim popustom, prej ne...
Zato da vzamejo moškemu edino še svojo stvar ki jo je imel, da je gledal na števec in šel hitro, žena pa ni vedela, ker se pač ne čuti hitrosti pri takem avtu.
Zato lahko pričakujemo ločitve in samomore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov