Vsi forumaski mojstri ergonomije so od strokovnjakov avtomobilske industrije naproseni za predavanje z naslovom "KAM ZA VRAGA SPRAVIT VSE FUNKCIJE".
Seriously. Kam pa ces dat vse? Pa saj ni tak problem to. Najbolj smesno mi je blo pri TopGearu ko so kazali kok je tezko "zivet" s TVRom, ker ga noben ni znal odpret in zagnat. Ja, uredu, ampak ko enkrat vidis si zapomnes in ni noben problem. Saj ko bi nekomu prvic pokazal avto ga verjetno tudi ne bi znal zagnat.
V glavnem, polovico teh funkcij med voznjo verjetno ne rabis. Drugo polovico pa se ze navadis. Saj tudi na tipkovnici menda veste vsaj priblizno kje mate kaksne tipke. Pomoje sploh ni problem, samo malo scary izgleda.
Ti fantje so tudi vsi ze v grabnu, kaj?
Dajte malo pogledat sliko od porscheve konzole. Prvo ko prvo jih je polovica za sovoznika. En skupek je pac radio, kar ni problematicno, potem so kontrole za klimo ipd, spodaj mas pa zadeve za podvozje in podobno. Vse je lepo v svojih "sklopih" in logicno razporejeno. Dejansko ne vidim nobene problematike, mogoce bi le radio malce nagnil, ampak s pozicije fotografije se ne da ocenit.
Osebno me pri armaturi moti le to, da zgleda kot bi jo sestavili iz vec posebej oblikovanih delov, potem pa se nataknili en plastik fantastik volan. Dajmo malo brusenega alluminija, saj smo v avtu visokega cenovnega razreda, ne pa te plastike z "default" srebrno barvo ki zgleda kot igracka.
Rant over, pa se oproscam da sem pozen.
P.S.: Zunanjost dajmo komentirat ko bomo kaj vec vedeli. Zaenkrat zgleda bolj ko en mis-mas...