_Jerry_ je napisal/-a:Bangle JE kriv za cisto vse, kar meni ni vsec pri BMWjihOdlocitev je seveda na ramenih direktorjev, jih pa lahko prepricas ali pa ne (in Bangle jih s svojimi sweet-talking-bullshiti pac JE). It's THAT simple.
Ja, pol majo pa glupe direktorje.
_Jerry_ je napisal/-a:O napakah bi se lahko se dolgo pogovarjali, pa cisto na kratko: ceprav se BMW trenutno dobro prodaja, nihce ne ve, kaj bo jutri. Ce ne oblika, jih zna pokopat nezanesljivost (kot je Italijane), ki je tudi posledica goltanja juhe s preveliko zlico.
Res je.
_Jerry_ je napisal/-a:Z8 bi pa res postal bolj "obicen", so what? Tak kot je, ima mesto v muzeju in pri bogatih zbiralcih, z vecjo serijo pa bi se spustila tudi cena izdelave in bi bil dostopen sirsemu krogu kupcev. Od tega, da je nekaksna nedosegljiva ikona, nima skoraj nihce nicesar. Avto je (bil) enkratno lep, kljub V8 motorju (ali pa ravno zaradi tega dobro preizkusenega agregata) primerno enostaven in neproblematicen za vzdrzevanje in njegov cas se je VELIKO PREKMALU iztekelKako bi iz Z8 naredili velik Coupe?
A ti mene mal zafrkavas, al ja?
No, ti bom pa se jaz odgovoril v enakem stilu: privarili bi mu hardtop streho in ga preimenovali v C8 -pol ure dela...
Hoteli so redek avto, tako kot je sedaj to 507. To jim je uspelo. In redek pomeni to da NI dostopen širšemu krogu kupcev. Na žalost, ker bi ga z veseljem imel.
PS: Z8 že ima hardtop, ampak vseeno bi ga takega težko dal k "velikim coupejem". Glede na to da so pri konkurenci to ogromni avti (beri CL).