Ni zamere, samo ne se tok ukvarjat z mojimi kiksi, ki mogoče to sploh niso in raje kej konkretnega povej
Pa še to ti povem, še enkrat...jaz nisem bolesten ljubitelj Audijev ali nemških avtomobilov, sem pa kronično neozdravljivo bolesten ljubitelj dobrih avtomobilov, pa naj bo to RS4 ali M3, ki sta (zate žal) nemca (pa vseeno, roko na srce, hudičevo dobra avta), ali Impreza WRX STi in EVO, ki sta japonca, Ford GT in Chevy Corvette, ki sta američana, ali pa Ferrari F430 in Alfa Romeo Montreal ki sta italjana(to so sicer ekstremi, pa nima veze)...Za vse naštete in še marsikaterega, bi dal do zadnjega peneza, pa ne zato da bi sosedi gledal, ampak da bi se vozil in jih izkoristil...
I don't give a fuc.k about nationality, resno, cepljen sem na hitre avtomobile in vem da ko bo možnost ne bom razmišljal o
recimo!!! luksuznih počitnicah in 100m2 velikem stanovanju v Kranjski gori, ampak mnogo raje o zmogljivem avtu, pa ni čisto nič važno, kdo ga bo vkup zmetal, al bojo to rižotarji, makaronarji, amerikanci al pa Dolfeki...