Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr mar 16, 2005 2:58 pm

menjekul je napisal/-a:
Janez Blond je napisal/-a:...Drgač a je že kdo vidu ceno od RS 4, naj ne bi bil več k 16 miljončkov pa že to bi se mi zdelo preveč.

splash je napisal/-a:cena bo 65000 €.

vir: revija autobild

:wink:

Hvala ja kr neki....ne bom si ga še prvoščil.... :P

A ja zdej ej pri A4-kah el. pomik zadnjih stekel deželna oprema...
sam mislm da pri 1.6 pa osnovnem TDI-ju ni.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr mar 16, 2005 4:15 pm

ja jaz bi se tukaj kr z Slide -om strinjal :)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr mar 16, 2005 4:22 pm

Golfy je napisal/-a:ja jaz bi se tukaj kr z Slide -om strinjal :)

Sva že dva :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Sr mar 16, 2005 4:49 pm

@HajdukS: Sem ti že nekaj postov nazaj hotel povedat, da ne oblikuj tvojih postov na tak način, da so naperjeni proti določenemu uporabniku. Pa naj bo to Slide, ki je že ničkolikokrat dokazal, da ne piše ravno buč, ali pa kdorkoli drugi. Gre za to, da tukaj soočamo mnenja na podlagi argumentov in ne z namenom zabivat souporabnika. Še posebno ne neupravičeno.

Ne misli, da si s tem kaj manj dobrodošel na forumu. Milim, da ti je že Slide na dokaj prijateljski način razložil svoje stališče, kateremu se tudi jaz pridružujem.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr mar 16, 2005 11:40 pm

Ej, narobe smo se razumel! :D Jst nc od tega kar sm napisu nism mislu osebno in tut nism hotu nobenga zabijat. Svoje poste sm napisal mal bol provokativno ampak bol zato da bi se razvila mal bol zanimiva debata ne pa da bi se hotu kregat al pa koga zalit...
:oops:

aja, to se vedno ne pomeni da se mi zdi dobr argument, da je audi v SLO drazji zarad bolse opremljenosti... :-P

Stricev audi je mensezdi 130km TDI, sigurn sem pa da je stal okoli 8 mio sit :shock: (kaj ko bi ljudje malo bol svoje necake poslusali...) 8)

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne mar 20, 2005 3:08 pm

Skoraj siguren sem da RS4 ne bo sam 16 miljonov, ker je bil že ta prvi RS4 16 mio. Ta bo najmanj 18 mio pomojem.
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne mar 20, 2005 4:39 pm

Mick, jst tut mislim da bo drazji...

aja glede boljse opremljenosti audija v sloveniji:

http://www.audi.si/serie.php?K_ID=59

http://www.audi.com/de/de/neuwagen/a4/l ... etails.jsp

Se dobro da vsi verjamete poznavalcu...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne mar 20, 2005 6:35 pm

Zopet zelo NEoseben post mar ne :roll:
Za ornk seznam opreme bo treba "preisliste" pogledat, ne pa tisti kratki predstavitveni seznam tam...tam pa se mi niti ne da primerjat...Ali pa sem kaj spregledal, na tistih linkih ki si jih dal...(kje sem spet čist mimo brcnu??? Pri določenih modelih je veljalo in še velja kar sem napisal, primer je recimo BMW serije 1, doktorata pa res ne delam iz seznamov opreme, pa jih tudi ne mislim)...pa kje si ti poznavalca najdu spet...pa sej pravim...važno da čutiš zadovoljstvo in zadoščenje :roll: :lol:
Tle ni fora kdo ma zdej prov in kdo ne(ne vem zakaj ne bi imel tudi ti prav)...ampak način kako to napišeš, saj ti je don lepo povedu...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne mar 20, 2005 6:48 pm

Sori no sm prevec zatezil sam sm se res zlo poglobil in po podatkih na site-ih ma celo nemska verzija nekaj malenkosti vec opreme kar pa tut puscam opcijo da nasi pac niso napisal na site-u. Pa tut vem da taki seznami niso nikoli realno isti kot ponudba na trgu pol. Slide da naus mislu nimam nc proti teb sam zagovorniki audijev pa bmwjev sploh s takimi argumenti me vrzejo s tira. Zdj se pa umikam iz debate ker ocitno delam vec skode kot koristi. :D

Drugac pa moja teorija je (ubistvu niti ni tok moja teorija :D) je da se na trgu cene oblikujejo glede na 2 kriterija in sicer ponudbo in povprasevanje. Ponudba je dovoljšna popvraševanje pa pri nas ogromno.

In ce je v drzavah z visjim dohodkom na prebivalca in daljso avtomobilisticno zgodovino nek avto cenejsi kot pri nas se to meni zdi nenaravno. Iz tega sklepam (+iz drugih obcutkov, ki jih imamo vsi ampak na tem forumu ste izredno obcutljivi na podatke in objetivnost :D ) da so audiji precenjeni.

Se enkrat, brez zamere.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne mar 20, 2005 11:15 pm

Ni zamere, samo ne se tok ukvarjat z mojimi kiksi, ki mogoče to sploh niso in raje kej konkretnega povej ;)

Pa še to ti povem, še enkrat...jaz nisem bolesten ljubitelj Audijev ali nemških avtomobilov, sem pa kronično neozdravljivo bolesten ljubitelj dobrih avtomobilov, pa naj bo to RS4 ali M3, ki sta (zate žal) nemca (pa vseeno, roko na srce, hudičevo dobra avta), ali Impreza WRX STi in EVO, ki sta japonca, Ford GT in Chevy Corvette, ki sta američana, ali pa Ferrari F430 in Alfa Romeo Montreal ki sta italjana(to so sicer ekstremi, pa nima veze)...Za vse naštete in še marsikaterega, bi dal do zadnjega peneza, pa ne zato da bi sosedi gledal, ampak da bi se vozil in jih izkoristil...

I don't give a fuc.k about nationality, resno, cepljen sem na hitre avtomobile in vem da ko bo možnost ne bom razmišljal o recimo!!! luksuznih počitnicah in 100m2 velikem stanovanju v Kranjski gori, ampak mnogo raje o zmogljivem avtu, pa ni čisto nič važno, kdo ga bo vkup zmetal, al bojo to rižotarji, makaronarji, amerikanci al pa Dolfeki...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne mar 20, 2005 11:58 pm

hehe Slide, raje najprej stanovanje potem avto :D
Jest sm kupoval avto v Sloveniji, ki je bil iz Nemcije, samo zaradi opreme. Opreme imajo pa ful ker nemci opremo pokupijo. za razliko od Slovencov ki kupujejo golfa 1.4 in notri na najdes nic.
V nemciji bodo nemski avti vedno ceneje, isto so pri nas hladilniki Gorenje cenejsi.
Slika Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po mar 21, 2005 12:03 am

Govora ni bilo samo o nemciji temvec o par evropskih drzavah ki so bol razvite od slovenije...

Slide sej men so tut bmw m3 csl pa taki avti cist strupeni (Glede alfe montreal nism mogu verjet-to je tut moja najljubsa alfa btw v8 :D) sam jebat ga na vse sm se navadu gledat iz aspekta price/performance in pol audi in bmw kmalu zgubita velik pik na moji lestvici ;) (navsezadnje bi verjetno tut lada znala nardit hitrejsi avto od evota sam vprasanje bi blo kok bi stal :P :lol: )

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po mar 21, 2005 12:06 am

Bel-Tirid je napisal/-a:hehe Slide, raje najprej stanovanje potem avto :D
Jest sm kupoval avto v Sloveniji, ki je bil iz Nemcije, samo zaradi opreme. Opreme imajo pa ful ker nemci opremo pokupijo. za razliko od Slovencov ki kupujejo golfa 1.4 in notri na najdes nic.
V nemciji bodo nemski avti vedno ceneje, isto so pri nas hladilniki Gorenje cenejsi.

Čisto res...to vsekakor drži...prvo stanovanje pol pa avto...malo nerodno sem res napisal :oops: ...ampak tukaj je vprašanje KAKŠNO stanovanje in kakšno razvajanje si kdo privošči...nekateri hodijo na havaje, drugi bomo pa denar skurili na kakšni kombinaciji ovinkov ali mobikrogu :D
Sam mam sicer hvalabogu to srečo da imam stanovanje že preskrbljeno...zato sem pa napisal da sem dal samo primer...bistvo je v različnih interesih ;)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne feb 05, 2006 12:21 pm

Evo en supr dupr testni filmček:
http://media.putfile.com/Audi-RS4--Turbofr
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne feb 05, 2006 1:39 pm

kaj kj pravite na ovink takoj za tem ko se zamenjata soferja? :? :cry:

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Sr feb 22, 2006 10:12 am

tudi v Avant in cabrio verziji:

Slika

Slika
Slika

Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Sr feb 22, 2006 11:15 am

Drugmirko, za RS4 Avanta že obstaja tema: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... ight=avant
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Sr feb 22, 2006 1:49 pm

Spyker je napisal/-a:Drugmirko, za RS4 Avanta že obstaja tema: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... ight=avant

eh... j*bi ga.... če pa tražilica vrže ven tri strani zadetkov ki nimajo nobene veze z RS Avantom. sem pač spregledal v tistem šmornu....
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr feb 22, 2006 2:00 pm

men ni jasn zakwa ustrajajo na teh grdih zadnih luceh (kabrijota mislm),k majo tok lepse luci navadn al pa avant :?
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Sr feb 22, 2006 2:01 pm

AudiRSboy je napisal/-a:men ni jasn zakwa ustrajajo na teh grdih zadnih luceh (kabrijota mislm),k majo tok lepse luci navadn al pa avant :?

Pri cabrioletu so pač obdržali prejšnjo obliko zadnjih luči. Verjetno jo bodo zamenjali šele ob prihodu novega A4.
Če je ravno, ni zabavno.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov