kljukec je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Mah, za 10mil jst dobim A6 pa mam svoj dream car pa pika. A6 pa 159 pa sploh nista ista klasa tko da se men zdi kr drago.
kakšno a6 dobiš
3.0 tdi z opremo pride cca 13-14 mio- če govorimo o novih avtomobilih
ker je 159 cenejša od A4 recimo
lp
Tomcatter je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Mah, za 10mil jst dobim A6 pa mam svoj dream car pa pika. A6 pa 159 pa sploh nista ista klasa tko da se men zdi kr drago.
kakšno a6 dobiš
lp
2.0 TDIja dobis ze za 9mil, tko da si se mal opreme gor das komot
Tomcatter je napisal/-a:Razsula???![]()
Vozne lasnosti, pa "lepša" zunanjost od konkurence še ne pomeni uničena konkurenca
De_Tomaso je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Razsula???![]()
Vozne lasnosti, pa "lepša" zunanjost od konkurence še ne pomeni uničena konkurenca
"Razsula" na področju voznih lastnosti.
Se opravičujem za nejasnost.
Izraz pa sem uporabil takšen, ker sem citiral revijo auto motor i sport, kjer so točno s to besedo opisali 159 vozna lastnosti.
Tomcatter je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Mah, za 10mil jst dobim A6 pa mam svoj dream car pa pika. A6 pa 159 pa sploh nista ista klasa tko da se men zdi kr drago.
kakšno a6 dobiš
lp
kris je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Mah, za 10mil jst dobim A6 pa mam svoj dream car pa pika. A6 pa 159 pa sploh nista ista klasa tko da se men zdi kr drago.
kakšno a6 dobiš
lp
Sam ne moreš kupit 2.0 tdi pol ga rajši nimam, če že potem 3.0 tdi quattro, ker če že dam za avto toliko denarja nočem da me bo kak clio ali punto prehiteval, zato se mi zdi to zelo brezvezen nakup.
HajdukS je napisal/-a:kris je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Mah, za 10mil jst dobim A6 pa mam svoj dream car pa pika. A6 pa 159 pa sploh nista ista klasa tko da se men zdi kr drago.
kakšno a6 dobiš
lp
Sam ne moreš kupit 2.0 tdi pol ga rajši nimam, če že potem 3.0 tdi quattro, ker če že dam za avto toliko denarja nočem da me bo kak clio ali punto prehiteval, zato se mi zdi to zelo brezvezen nakup.
Ah kje?!!! ves kok 2.0 TDI leti!!!![]()
Se cist strinjam drugac...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov