maniaxxx je napisal/-a:No comment, she is beatiful...kar se pa cene tiče sem se menil s prodajalcem in ga malo skrbi ker bo cena zelo blizu cene, ki jo ima astra, torej bodo malo boljse razlicice kar krepko cez 3000000..to pa je kar veliko ...
CERES je napisal/-a:Grande Punto lepši?Ja mogoče zate pa še za kakšnega ampak meni pa se zdi Corsa precej lepša kot pa Punto....to je sam moj pogled
Sej na koncu koncu so pa pomembni drugi dejavniki
![]()
Lignage je napisal/-a:CERES je napisal/-a:Grande Punto lepši?Ja mogoče zate pa še za kakšnega ampak meni pa se zdi Corsa precej lepša kot pa Punto....to je sam moj pogled
Sej na koncu koncu so pa pomembni drugi dejavniki
![]()
Na teh uradnih slikah izgleda nova Corsa zagotovo lepša kot je v resnici, zato se ne gre prehitro čudit....
Meni se po natančnem pregledu teh slik zdi Punto Grande še vseeno precej bolj skladno oblikovan in tudi lepši od te Corse. Punto Grande ima izvirno oblikovan sprednji del, Ta Corsa pa izgleda tako, kot da ima prevelike luči spredaj. Enako je tudi zadnji del Punta zame precej lepši kot na tej Corsi. Konec koncev je pa tudi Puntova notranjost prijetnejša na pogled.
lp, mm
Eazy-O je napisal/-a:Najprej bi omenili da je Punto oblikovan na drugačen način kot Corsa.
Italijan je bolj mehke oblike, nekaj se obrača na Maseratija, kot je že bilo rečeno, poleg tega si je očitno Fiat začrtal nove oblikovalske smernice - Croma, zdaj Punto... Giugaro pač. Klasika?
Corsa je bolj igriva, verjetno cilja nekako na mlajšo populacijo, spet hišni dizajn z Astre, faceliftane Vectre... Dizajner sicer ni neko veliko ime in z bolj agresivnimi linijiami se hitreje pojavi kakšna, ki nam ni všeč, v primerjavi z Puntom, ki je bolj nevtralen, s tem pa morda bolj... hm, dolgočasen?
Eazy-O je napisal/-a:Pri prodaji se mi zdi da bosta dokaj izenačena...
Lignage je napisal/-a:Kljub temu, da je Puntova oblika umirjena ni nikakor dolgočasna in to je velik uspeh. Je res potrebno toliko razgibanosti v obliki če z njo ne dosežeš nič ali nasprotno. Italjani pač znajo. V Puntovi obliki je eleganca in športnost, v Corsini ni nič od tega.
Corsina armatura v primerjavi s Puntovo izgleda tako, kot da je v razredu ali dva nižjem avtu.
Eazy-O je napisal/-a:Vseeno, Corsa kar se tiče oblikovanja zasede tisti del tržišča, kateremu Punto ne odgovarja... Ne vem zakaj, ampak deluješ mi kot starejši človek, ker mlajšim bo pomoje bolj potegnila Corsa... Corsa resda ni elegantna, kar se tiče športnosti... no ja... recimo da je bolj agresivna, razgibana. Pri Puntu pa ne vem kje si našel toliko športnosti... Ne prekipeva ravno od nje. Mogoče le-ta pojem drugače razumeva.
Eazy-O je napisal/-a:P.S.: Olympia je čist lušna :P Eh, vi Francozi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov