Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po jul 17, 2006 7:17 pm

CupraR je napisal/-a:Mogu bi bolj točno pogledat,s am kokr opažam, tut obične zavore itd... Plastiko pa že zamenjaš :D odbijači so kr kul...Aja ker se mi ne da brat za nazaj, kolk je dražji od običnega GTI-ja oz cena v EUR??

17.200 eur...
ma ne samo v nakupni ceni.. tud kot zavarovanje se ne splača :?
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po jul 17, 2006 8:13 pm

Doc206 je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:1.) Človek ki kupi tak avto ne vozi kot penzionist, sčasoma si marsikdo zaželi tud večjo konjenico in v tem primeru nima nobenih težav, sem pa to omenil le kot + pri tem motorju.

2.) Porabo 15+? Pri kakšni vožnji? Tud na več se jo da spravt. Brez problema. Gre pa tud krepko pod 10, povprašaj kakšnega lastnika S3, ki ima isti motor, le da je še močnejši - 210/225KM. Pač 1.8T motor pri katerem je lahko poraba velika, lahko pa tud presenetljivo majhna, odvisno od teže desne noge.

Pod prvo pišeš da tak ki si kupi tak avto ga nebo vozil kot penzionist... v drugi pa da ga lahk krepko pod 10 litrov spraviš :lol: :lol: :lol: :lol: bo treba še zrast :lol: :lol:
in k sm prej napisal 15 litrov je hitre vožnje, tako kot z enako tažkim golfom TDI z 7 litri porabe ;) (130hp)

LP

PS: jaz nism hotu vojne dizl vs benz ma ste ma v to spravli... kot sem že reku... tle not bi mogu bit 1.4TSI... ma mislim da ga bojo dali v naslednjega ;)

Ne bom nič več napisal, so ti že drugi vse povedal. Poleg tega se nimam namena kregat ;)

Drgač pa glede zavarovanja....se strinjam, 180KM motor pade ravno v najvišji rang in te pač pride dražje, to je treba vzeti v zakup tud pri 2.5 TDI zadnje različice s 180KM. Maš pa pri obeh možnost istega motorja z manjšo konjenico, vsaj neki :)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne nov 12, 2006 11:28 am

Malce iščem po netu,ampak nikjer ne najdem,kako izgleda POLO GTI s petimi vrati?

Mi lahko kdo prosim pomaga,ter prilepi slikco,link..
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov