Doc206 je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:1.) Človek ki kupi tak avto ne vozi kot penzionist, sčasoma si marsikdo zaželi tud večjo konjenico in v tem primeru nima nobenih težav, sem pa to omenil le kot + pri tem motorju.
2.) Porabo 15+? Pri kakšni vožnji? Tud na več se jo da spravt. Brez problema. Gre pa tud krepko pod 10, povprašaj kakšnega lastnika S3, ki ima isti motor, le da je še močnejši - 210/225KM. Pač 1.8T motor pri katerem je lahko poraba velika, lahko pa tud presenetljivo majhna, odvisno od teže desne noge.
Pod prvo pišeš da tak ki si kupi tak avto ga nebo vozil kot penzionist... v drugi pa da ga lahk krepko pod 10 litrov spraviš

bo treba še zrast
in k sm prej napisal 15 litrov je hitre vožnje, tako kot z enako tažkim golfom TDI z 7 litri porabe

(130hp)
LP
PS: jaz nism hotu vojne dizl vs benz ma ste ma v to spravli... kot sem že reku... tle not bi mogu bit 1.4TSI... ma mislim da ga bojo dali v naslednjega

Ne bom nič več napisal, so ti že drugi vse povedal. Poleg tega se nimam namena kregat
Drgač pa glede zavarovanja....se strinjam, 180KM motor pade ravno v najvišji rang in te pač pride dražje, to je treba vzeti v zakup tud pri 2.5 TDI zadnje različice s 180KM. Maš pa pri obeh možnost istega motorja z manjšo konjenico, vsaj neki