Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr jun 02, 2004 8:16 pm

infiniti je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:
infiniti je napisal/-a:No je pršu danes še novejši top gear, pa je biu not Porsche Carrera GT - sneu je meco za 1 sekundo, je pa dosti bolj nervozen biu; stig se je parkrat obračal po ovinkih z njim.

ja tega pa še nisem pogledal :oops:
a kej veš, a se ga da kje dobit?

Seveda prjatu:
http://gear.viper007bond.com/downloads.php

Boš pa potreboval kak torrent klijent- priporočam Azureus

najlepša ti dala!
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Davor ///AMG Če jun 03, 2004 7:17 am

Tinček je napisal/-a:Dynamic Drive. Ocitno ne poznas konkurence zato se ne cudim da ti je MB najboljsi avto na svetu.

Pred tem ko sem našteval stvari sem napisal, da je težko reči kaj kdo ma in kaj nima!!!!!!!! Beri Tinček beri.
:shock:

O tem kdo pozna konkurenco, pa nebi, ker je veliko takih, ki so bolj enostranski.
Drži pa, da mi je najljubši MB pa ne zato ker nebi poznal konkurence " poznam jo zelo dobro". To so hude škatle!!!!!!!! Povprašaj malo "SaFRANA" kaj on meni o moji poznavalnost!

Ajde! :wink:
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če jun 03, 2004 8:44 pm

Tinček je napisal/-a:
benz je napisal/-a:
Tinček je napisal/-a:Poslovno bajto ma pa mercedes enkratno. Nc cudnga da dela take avte ce pa zaposleni delajo v nemogocih razmerah

No te pa utemelji kakšne avte dela...glede elektronike pa vam povem da normalno da se kvari če jo je toliko noter. Uh sej BMW in Audi tud, čeprav jo imata bistveno manj.Drugače pa je MB prvi ki se zanima in uvaja center za zmanjšanje napak na elekronskih delih svojih proizvodov.Odvisno je pa na kak avto naletiš.LP

BMW in AUDI imata manj elektronike. Da nam poču od smeha. Ti kar živi še naprej v tem svojem pravljičnem svetu.
Glede tistega centra: A bojo še eno kolibo postavl?? :)

Za tebe in vse ki mislijo primerjat BMW in MB.
1.Razred S je najbolj inovativen avtomobil na tržišču. S klassa je prinesla s seboj ABS, Airbag, ESP...(model1978) da o zadnji seriji ne govorim ki je imela kar 34 inovacij. S klassa ima največ kablovja v sebi kar za 2.5km!!!Moreš pa vedeti da je sedmica 4 leta kasneje prišla z 3.mi inovacijami.Menjalnik(ki je že poražen z 7Gtronic ki lahko celo menjuje za dve prestavi naenkrat...) Idrive, in nekaj še se zaj ne spomnim točno.Aja pa zadni test sem gledal od S600 760iL ter A8 6.0L .Pa da vam povem da je tako v udobju kot v voznih zmogljivostih popapcala oba za malico(sn mislo da je sedmica bolj agilna od S-a...)Aja pa drugo leto ko pride novi S ven bo osmešil sedanjo konkurenco, ne lubi se mi pa pisat kaj vse bo imel not ker je preveč...Samo vprašaj se zakaj se 97% svetovnih guvernerjev in politikov vozi v razredu S! O čem drugem niti slišati nočejo.
2. ostali modeli ki jih mercedes šiba na trg so vsi najbolj inovativni v svojih razredih. Poglej si SL-a. Prvi avto ki je imel leta 1989 elektronski varnostni lok nad glavo. In zakaj je zdržal več kot desetletje na trgu? Ker ni imel prave konkurence.Zakaj so BMW Z8 nehali delat? Ker se ni prodajal ker v sloveniij npr. je več kot 15 SL-ov(novih) in po podatkih iz pred pol leta niti enega Z8(v slovreniji registriranega). Novi model je tudi prinesel z seboj eno VELIKO varnostno inovacijo, stranski airbag za glavo pri odprti strehi. Za druge modeli in njihove inovacije pa se mi ne da pisat lahko pa se pozanimaš pa boš videl kdo je bolj inovativen..
Aja pa klub temu da ima Mercedes na skrbi dosti več modelov kot BMW .Od smarta do maybacha,slr-a.... Sej BMW so vrhunski avti ampak prosim primerjajte jih z audiji in ne mercedesi ker ti so v popolnoma v drugačnem svetu. Tak kot je dejal v Top Gearu na primerjavo A8 in S-a da če lahko kdo premaga Mercedesa z njegovo S-klasso lahko samo on premaga sam sebe z.....MAYBACH-OM.Da o paleti motorizacije sploh ne govorim in varnost je pri BMW-ju slabša kot pri Mercedesu.
Tak jaz sn se razpisal(še in še bi se lahko sam mislim da je dovolj).
LP
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če jun 03, 2004 8:54 pm

Davor ///AMG je napisal/-a:
Tinček je napisal/-a:
benz je napisal/-a:
Tinček je napisal/-a:Poslovno bajto ma pa mercedes enkratno. Nc cudnga da dela take avte ce pa zaposleni delajo v nemogocih razmerah

No te pa utemelji kakšne avte dela...glede elektronike pa vam povem da normalno da se kvari če jo je toliko noter. Uh sej BMW in Audi tud, čeprav jo imata bistveno manj.Drugače pa je MB prvi ki se zanima in uvaja center za zmanjšanje napak na elekronskih delih svojih proizvodov.Odvisno je pa na kak avto naletiš.LP

BMW in AUDI imata manj elektronike. Da nam poču od smeha. Ti kar živi še naprej v tem svojem pravljičnem svetu.

Tkole je:
Bmw in Audi imata tudi dosti elektronike notri ampak jo ima Mercedes v vsakem pogledu več, če pa že ne; pa jo je uporabil že davno v prejšnih modelih, ki jo ostali niso imeli. Dejstvo je, da vsako stvar imajo prvi pogruntano že dosti časa prej. V tehnološki izpopolnjenosti se tudi daleč v ospredju.
Banalni primeri za prispodobo:
Primer1: Ko so se BMW-ejevi inžinerji na avtomobilskem sejmu bahali z novim 6 stopenjskim samodejnim menjalnikom, so pri mercedezu imeli že inajden Nov 7G- tronic, s katerim so jim dali misliti.

The second one:
Novi Brabus e-klasa V12, je veljal oziroma velja za najhitrejšega sedana na svetu, do prihoda novega BMW M5. Vendar pri Mercedezu imajo že skritega favorita, ki bo M5 premagal . :twisted: :twisted: Novi E 65///AMG :twisted: :twisted: :twisted: !

S tem nisem želel kritizirati nikogar kot tudi ostale znamke vozil! Ajde :wink:

Mal te morem samo popravit da Brabus EV12 je najhitrejši sedan na svetu tudi bolj od E65amg. Mogoče si mislil E55amg?? Tako da če pridemo do zakjučka je M5 kos že E55amg, zmažeta ga pa
E65amg in EV12. Z lahkoto!!!
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jun 03, 2004 10:03 pm

Jst bom pa malo realen in te opozoril da imajo Mercedesi zelooooooo veliko težav z elektroniko zadnjih 10 let, da benz po kvaliteti niti slučajno ni to kar je bil včasih( si oglej službene diagrame) in da sicer je res toliko državnikov v S klasi (samo procent v top gearu se nanaša na afriške voditelje). V lajfu sem vozil res omgromno nemcev na testnih in poznam kar nekaj ljudi iz branže in teh tovarn; pa ti povem da je trenutno zadnjih par let v koncernu velika kriza zaradi kvalitete in izsiljenih sinergij ki so pokopale kapital vlagateljev. Če bi kupoval ponovno avto v tej klasi (glede na izkušnje ljudi ki priznajo kaj je z njihovimi avti) bi to bil Lexus; najkvalitetnejši proizvajalec na svetu. Drugače pa si slišal lani ko so na hrvaškem skoraj 3je zažgali svoje S klase zaradi sitosti z pizdarijami? -ni vse tako med in mleko; če boš gdaj imel denar si le kupi takšen avto; se boš sam prepričal. Mercedes je res inovator, pa ni ravno večji od drugih znamk ki so ekvivalent temu razredu veš? Pomni tudi da se smatra za inovacijo koliko časa ti bo lučka na registrski gorela itd. -Elektronke je tu mač; in ravno danes sem bral da ima Mercedes krizni štab, ki že planira naslednjo generacijo mečk osvoboditi vsaj 600 elektronskih funkcij in sklopov, ker so zadevo zakomplicirali do konca. Btw - vozim serijo 7 letnik 1997; do sedaj je le enkrat crknil elektromotorček za rolo :) Zapomni si da kupci v tej klasi vozil ne "jebemo" kej preveč značko bmw,merc,audi,lexus,infiniti - predvsem nam se gre za to da dobimo ekvivalent svojemu vložku glede kvalitete, udobja, varnosti, zmogljivosti itd. Ko pride kej boljšega od drugega proizvajalca pač presedlamo - štekaš?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Napisal/-a Davor ///AMG Pe jun 04, 2004 7:43 am

benz je napisal/-a:
Davor ///AMG je napisal/-a:
Tinček je napisal/-a:
benz je napisal/-a:

Tkole je:
Bmw in Audi imata tudi dosti elektronike notri ampak jo ima Mercedes v vsakem pogledu več, če pa že ne; pa jo je uporabil že davno v prejšnih modelih, ki jo ostali niso imeli. Dejstvo je, da vsako stvar imajo prvi pogruntano že dosti časa prej. V tehnološki izpopolnjenosti se tudi daleč v ospredju.
Banalni primeri za prispodobo:
Primer1: Ko so se BMW-ejevi inžinerji na avtomobilskem sejmu bahali z novim 6 stopenjskim samodejnim menjalnikom, so pri mercedezu imeli že inajden Nov 7G- tronic, s katerim so jim dali misliti.

The second one:
Novi Brabus e-klasa V12, je veljal oziroma velja za najhitrejšega sedana na svetu, do prihoda novega BMW M5. Vendar pri Mercedezu imajo že skritega favorita, ki bo M5 premagal . :twisted: :twisted: Novi E 65///AMG :twisted: :twisted: :twisted: !

S tem nisem želel kritizirati nikogar kot tudi ostale znamke vozil! Ajde :wink:

Mal te morem samo popravit da Brabus EV12 je najhitrejši sedan na svetu tudi bolj od E65amg. Mogoče si mislil E55amg?? Tako da če pridemo do zakjučka je M5 kos že E55amg, zmažeta ga pa
E65amg in EV12. Z lahkoto!!!

Benz! Hvala ti za popravek, kajti ravno to sem želel napisati. Lepo, da si našel napako, da ne bom zavajal z napačnimi podatki.

Ajde :D
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Pe jun 04, 2004 9:43 am

infiniti je napisal/-a:Jst bom pa malo realen in te opozoril da imajo Mercedesi zelooooooo veliko težav z elektroniko zadnjih 10 let, da benz po kvaliteti niti slučajno ni to kar je bil včasih( si oglej službene diagrame) in da sicer je res toliko državnikov v S klasi (samo procent v top gearu se nanaša na afriške voditelje). V lajfu sem vozil res omgromno nemcev na testnih in poznam kar nekaj ljudi iz branže in teh tovarn; pa ti povem da je trenutno zadnjih par let v koncernu velika kriza zaradi kvalitete in izsiljenih sinergij ki so pokopale kapital vlagateljev. Če bi kupoval ponovno avto v tej klasi (glede na izkušnje ljudi ki priznajo kaj je z njihovimi avti) bi to bil Lexus; najkvalitetnejši proizvajalec na svetu. Drugače pa si slišal lani ko so na hrvaškem skoraj 3je zažgali svoje S klase zaradi sitosti z pizdarijami? -ni vse tako med in mleko; če boš gdaj imel denar si le kupi takšen avto; se boš sam prepričal. Mercedes je res inovator, pa ni ravno večji od drugih znamk ki so ekvivalent temu razredu veš? Pomni tudi da se smatra za inovacijo koliko časa ti bo lučka na registrski gorela itd. -Elektronke je tu mač; in ravno danes sem bral da ima Mercedes krizni štab, ki že planira naslednjo generacijo mečk osvoboditi vsaj 600 elektronskih funkcij in sklopov, ker so zadevo zakomplicirali do konca. Btw - vozim serijo 7 letnik 1997; do sedaj je le enkrat crknil elektromotorček za rolo :) Zapomni si da kupci v tej klasi vozil ne "jebemo" kej preveč značko bmw,merc,audi,lexus,infiniti - predvsem nam se gre za to da dobimo ekvivalent svojemu vložku glede kvalitete, udobja, varnosti, zmogljivosti itd. Ko pride kej boljšega od drugega proizvajalca pač presedlamo - štekaš?

tist o ne "jebenju" značke se mi ne zdi čist resnično. Kot jaz vem, je veliko ljudi, ki kupujejo le eno luksuzno znamko avtomobila. praktični primer, ki ti to lepo pokaže je VW-jev Pheaton. Nedvomno vrhunski avtomobil, z prav tako vrhunsko izdelavo in obdelavo. A kje tiči problem? Kupci v tem segmentu vozil so še posebej občutljivi na znamko in imidž, ki ga le ta oddaja. Le kdo bo dal 100k € za VW-ja? Vsak si bo nedvomno raje izbral MB-ja, BMW-ja ali Audija-razlog je preprost: to so znamke, ki že na daleč pravijo "sem uspešen in bogat". VW-ja pa vsi povezujejo z avtomonili za množice, kar koneckoncev nakazuje že ime znamke :wink:
Z MB-ji je pa trenutno res veliko tehničnih problemov..Fotrov kolega ima S500 z vso opremo (pri nas stane okrog 35 mio sit). Kljub ceni, ki je primerljiva že s kakšno manjšo hišo zunaj Ljubljane, pa se pojavljajo nenehni problemi: crkne navigacija, odpove boardcomputer, itd..
Upam, da se bo MB v kratkem času popravil. Si zamislite, da bo začel svoje računalniške sisteme v avtih graditi na windowsih :P
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Napisal/-a Davor ///AMG Pe jun 04, 2004 11:59 am

Dobr to, vsaj po pravic poveš Janez! Seveda tukaj kar si napisal definitivno drži, čeprav to kar se dogaja sedaj zelo težko sprejemam. :oops: :oops: No ampak apeliram na MB, ker verjamem, da bodo stvar uredili in si ne bodo smeli dovoliti podobnih kiksov kot si jih sedaj.
:o
adijo! :D
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Sr jun 09, 2004 9:56 am

SAFRANE je napisal/-a:ja tkole bom reku :

dejstvo je da Mercedes-Benz je problematičen kar se tiče kvalitete.
In JA dejansko je v kvaliteti trenutno za BMW in Audi-sramota za MB, vendar tako je.
Trenutno se ustanavlja center za obnovo kvalitete, saj so končno dojeli, da bo treba nekaj narediti glede tega, saj zgubljajo kupce-občasno še celo stalne stranke (!).
Problem ne tiči v motorjih,varnosti in podvozju, temveč zgolj v elektroniki, katere so vsi aktualni MB polni. Problem oz. poslabšanje je tudi v materjalih in izdelavi kvalitete (npr. armaturne plošče). Problemi so tudi z eno izmed najbolj poznanih stvari od MB: z avtomatskimi menjalniki->spet elektronika!
Kar se izdelave tiče je problem predvsem v pomladenem vodstvu MB, ki je pač prepričan da če delajo števce za A-klasso na kitajskem bo to isto kot če nekje v EU!
problem kvalitete je le v globalizaciji-hočjo se povezovati, vendar z bolj zaostalim svetom, kjer je delovna sila cenejša . Vendar verjemite da tudi tam ljudje niso več tako primitivni in naivni, da ne vejo kaj se dogaja drugje po svetu in za kakšen denar ljudje drugje delajo. Če pa enkrat to vejo, pa verjemite da se ne bodo tolk trudl za izdelek kot bi se za normalno plačo.
In jest sem bil zelo presenečen, da kar nekaj delov delajo v aziji za MB-razočaranje za mene osebno. Firma ki je vedno predstavljala nemško perfektnost,natančnost in kvaliteto, se bo dolgem času tudi ukloni in začne izdelovati drugje. Tu je problem! in samo tu! verjemite! tolk sm le delal pri MB in bil večkrat gor v tovarni da vsaj okvirno le vem kako in kaj.
Enako velja za design,barvne kombinacije ter materiale. Dejstvo je da materiali v npr. armaturni plošči ne le zgledajo ampak tudi so slabše kvalitetni kot npr. v eni e-klassi letnik 94 (W124) al pa še v ta stari s-i. Dejstvo, in spet je kriv no design-team ki ima o vsem tem drugačne predstave. Ko je design-center vodil še italijan Brinno Sacco je bilo to pesem. (njegovi izdelki so vsi MB od 90 dalje, zadnji je trenutni CL 99-02) KO pa je prvzel design-studi Peter Pfeifer se je vse obrnilo. Priznam, vozila so sedaj bolj vpadljiva in več so si upali v designu (zato je tudi v zadnjih 10-ih letih padla povprečna starost MB kupca iz 65 na 55 let) samo kar se pa tiče občutka kvalitete so pa postali površni (npr. zapiranje sovoznikovega predala pri E-klassi se je odpirala, gumb za mehansko nastavitev ledvene opore sedežev je padala stran itd.itd.)=to se pa prej ni dogajalo in to je tisto kar je grozn.
Torej še enkrat povzetek: MB se slabša v kvaliteti, vzrok je preprosto maljši (drugače razmišlajoči) team ter globalizacija (prestavljanje proizvodnje v Azijo ipd.)
nevem že za ker model so zanč na poročilih rekl (mislem da ravno en del e-klass) bodo zdej začel izdelovati na Kitajskem--hallo????pa kaj je z njimi???norišnca!
Že ML-i so bili/so bistveno bolj kvalitetni ko so jih prve dve leti delali tudi V Puchu v Grazu kot pa kasneje ko so jih začeli delati v Tusscalou-si v u.s.a.

kar pa se tiče koliko elektronike ima MB,Audi in BMW je pa tko, da jo imajo vsi zelo podobno in nobeden ne iztopa-MB še najmanj!
fantje pozabljate da je S-klassa (ki naj bi najbolj kazala pri MB kaj je možno narediti) zunaj že 6 let (!!!) tko da sigurno jo v tem kaj zna in nasplošno v elektroniki premaga neka 7-ica, da o novem A8 sploh ne govorim (btw. najbrž si ga bom kupu, me je navdušil in prejšni teden sem se začel meniti, bomo vidl ), saj je trenutno najmlajši v tem segmentu in ponuja takšne future-e kot jih nobeden trenutno v tem rangu (npr. zagon motorja preko prstnega odtisa, nastavitev podvozja po višini itd.)
Sigurno bo 2005 spet revolucija, saj takrat pride nova S-klassa. In S-klassa ima vedno cel kup novosti notri-samo spet se postavi vpr.: ali bo to vse tako delalo kot npr. v Audiju ?

sicer pa tako: če hočš met najbolj kvaliteten avto na svetu si umisliš Lexus.
problem za mene je le ta ker mi LS deluje preveč zastarel pa še na zadnje ma pogon pa ni diesela, drugače bi si ga pa kupu

jah...no v vsakem primeru lahko začnemo upati na boljše čase, ti pa bodo pri MB-u mogli biti bistveno boljši, saj so trenutno porazni (sploh če pogledamo cene, in to sploh v SLO)
kar se pa tiče MB, Ljubljana je pa res salon porazen, enako drži za rabljena vozila.
Prej ko smo bili še v Autocommerčevi stavbi je vsaj nekako zgledalo , tole zdejle je pa lom čisti!
pojdite pogledat MB center v Muencehnu-trenutno največji v EU:
-5 nadstropij
-400-500 avtomobilov gre notr
-ca. 50 vozil / dan se izda !
-avtomobili očiščeni , na tapisonu, ljudje izpopolnjeni v nulo (obstaja prav MB Akademie, ki te izpopolni za prodajalca,računalničarja,serviserja ipt.-jest sm še sedaj vpisan gor v rač. tko da bi lahkp šel, sam zdej nism več pri MB in nevem kok se mi splača...)in vse se vodi na čisto drugem nivoju! dejstvo ki se ga ne da prezreti, pri nam so preveč hoch in premalo se potrudijo (s tem da spet odvisno kdo in za koga-sam tukaj se nebi smelo delati razlik!in tu je problem v SLO)

noja upam da sem vam malo bolj obrazložil kako in kaj je trenutno pri MB-u

LP VSEM
JOHNY 8)

Ja je res sam se BMW tud isto kvari verjemi. Poznam primer ko je kolega čakal na novo sedmico en mesec!!! Ker niso vedli kaj je narobe...Odvisno na kak avto naletiš. :wink:
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jun 09, 2004 11:22 am

Pr ns pa ne, z renojem nobenih tezav, z mb in z mojmu bmwjm dosedaj nobenih tezav.

Tock tock tock!

Smo pa meli j*** z Mondeotom k je pa klima crkavala

Tudi mav poglejte to da, ce v avtu nimas navigancije nemore crknt! Vec stvari je več lahko crkne.

Nekej na to foro sm hotu napisat in mi ni dobr ratal :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Sr jun 09, 2004 11:34 am

Bel-Tirid je napisal/-a:Pr ns pa ne, z renojem nobenih tezav, z mb in z mojmu bmwjm dosedaj nobenih tezav.

Tock tock tock!

Smo pa meli j*** z Mondeotom k je pa klima crkavala

Tudi mav poglejte to da, ce v avtu nimas navigancije nemore crknt! Vec stvari je več lahko crkne.

Nekej na to foro sm hotu napisat in mi ni dobr ratal :D

lahko pa se z kolesom voziš pa ti mašina ne more crknt :P

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape Če jun 10, 2004 2:59 pm

mislm da je MB za kšno stopničko padu v kvaliteti pri določenih modelih!

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če jun 10, 2004 3:12 pm

gape je napisal/-a:mislm da je MB za kšno stopničko padu v kvaliteti pri določenih modelih!

Ja ja ti kr misli...pa ne preveč da ti nebo škodilo..
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz To jun 15, 2004 10:25 pm

Zunanjost simpatična, notranjost če bo takšna kot na sliki(seveda ne pri osnovnih modelih) fenomenalna :D :!:
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Napisal/-a Davor ///AMG Po jun 21, 2004 11:07 am

Sam res tale S na sliki, če bo tak al pa saj približno podobno zaključen kot tale bo koooonc!

za CLS, da ne govorim, dalj cajta ga gledam zmer boljši mi je! Posebej pa gledan s strani k je res lepo potegnen, a ni?
Ajd
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Napisal/-a Davor ///AMG Po jun 21, 2004 11:17 am

Še en S:
Slika

Sam mislm, da bo tole že spet ena evolucija pr najvšjem razredu. En kp inovacij, konkurenci bodo dal mislt!
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Napisal/-a Davor ///AMG Po jun 21, 2004 11:26 am

Pa še mau idej za S-a!
Slika

Slika

Slika

Slika

Tele luči so pa k pr Lanci-i:
Slika

Dobra mrcina bo tole!

Adijo
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po jun 21, 2004 12:42 pm

No pa še nekaj idej za novega C-ja. Zadek malo spominja na novega A6:

Slika

Slika

Slika

Pa še nekaj idej za C-Sportcoupe':

Slika

Slika

Pa še Cabrio verziija:

Slika

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Napisal/-a Davor ///AMG Po jun 21, 2004 1:31 pm

Sam je res lep a ne!
Konc hud spreden del.armatura ga je tud carska!
Hudo Hudo!
Slika Slika
Slika

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Po jun 21, 2004 5:45 pm

Kdaj ga pa kej misčjo predstavt? Morda še letos?
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov