Sam si rekel, da Japonci garajo kot žvina, zdaj pa to poskušaš omiliti?
Zgolj kos zemlje... Govoriš kot da bi bil potomec priseljencev z Juga

Joie de vivre! je napisal/-a:Dobro, dobro... Japonci so najbolj razviti na prebivalca. Kje in na katerih področjih potem stoji Nemčija kot največja posamična država EU? Kar se tiče strojništva bi se upal trditi, da je Nemčija pred Japonsko, tudi več izvoza ima po mojem. Ne vem, bi moral preveriti.
Na pamet rečeno imata nemčija in Francija skupaj 140 mio ljudi, Japonska 130. Skratka tam tam.
Nisi reagiral na provokacijo: sem te pogruntal da si "naš" ali sem brcnil v temo?..
Mick Jerry je napisal/-a:Nazadne ko sm od 145 odšteval 128 je bilo 17.Če se je v tem času kej spremenil, me prosm poprav.
Martina: mogoče hodš na fakulteto za strojništvo?se mi zdi da si enkrat nekaj o tem govoril, pa nism prepričan.
Dejch je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:K bojo japonci orginalni bo ziv praznik.Te kurci mali prekopirajo totalno vse, zavijejo v dobr marketing in voila, pare padajo. Jz sm vem, da japonca nikol vec, ziv dolgcas od avta pa se vsak dan neki novga zves.
Btw Bmw je tisti ki je kopiral tehnologijo VTi-ja in jo poimenoval Vanos.
Tolk o originalnosti japoncev.
Mi vsi furamo air to fuel ratio 40:1 ko oni 63:1, kar je se za dons za nekater imađineri cifra.
K bi vsaj vedo o cem govoris. VTi je samo oznaka za dolocen model, VTEC je pa tehnologija, ki prilagaja odpiranje ventilov. In da VTEC, ter VVT sta bila prva, prav tako 16v, ter seveda prvi serijski hibridi od Toyote in Honde. To pa je v bistvu vse kar se spomnm, da so orginalni, drugace so evropejci vecinoma vse standarde izuml. Sit sm ze tega pluvanja po evropejskih avtomobilih po domace povedan od raznih znalcev, da ne govorim o japonskih oblikah, ki so kopije od vsega zacetka, prvo so kopiral ameriske avtomobile, zdej pa evropske...
kljukec je napisal/-a:sam ste pikolovci
ja evo, impreza- vrjetno najhitrejša avtomobila za ta denar
vendar ni vse v hitrosti- zato so nekateri avtomobili dražji od teh dveh- lahko so luksuzni, udobni, hitri, al pa kr vse- in to pomeni denar-
vsaka firma lahko naredi enzota, veyrona, range roverja, sam kaj se jim splača in kolk drago lahko avto prodajo jih omejuje
zdej kater je bolši in kater ne je predvsem izbira lastnikov katero tržno nišo bi radi zasedli- oz. katere kompromise sklepajo, da zagotovijo cenovno sprejemljivost
tko da fantje:
ni važn kolk so japoncial pa nemci napredni, avtomobili na trgu niso tehnološki vrhunci, in ča bi lahko kitajci prodal drag in dovršen avto, bi ga tud proizvedl
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov