Tattoo- je napisal/-a:carloabarth je napisal/-a:Nikoli ne bom razumel politike audija, ampak klima za doplačilo![]()
![]()
Poglej k njegovemu glavnemu konkurentu Miniju kako je, pa ti bo vse jasno...
modri D. je napisal/-a:Kakšen cenik spet... Avtomatska klima 1300 eur, ampak morš še 300 eur doplačat za razne senzorje zraven - wtf? Pa tistih 50 eur za stikalo za izklop sovoznikovega airbaga je tud bosih. Da ne omenjam 450 eur za cd-strežnik in 330 za bluetooth. Kupiš avto za 20k eur in morš dodat 7k eur sam za to, da ti ni vroče pa da maš kej muzike ... Pa vse je neki samo s tem in tem paketom - kt da bi gledu 10 let star Hyundai-jev cenik, bemtiZa tistih 20k bi mogu met pol te dodatne opreme že serijsko. Pri Miniju dobiš za 30k (kar je ogromn) avto z 200 konji in vso opremo, tle dobiš pa 120 konjev pa klimo mal da ne ...
BOKI81 je napisal/-a:modri D. je napisal/-a:Kakšen cenik spet... Avtomatska klima 1300 eur, ampak morš še 300 eur doplačat za razne senzorje zraven - wtf? Pa tistih 50 eur za stikalo za izklop sovoznikovega airbaga je tud bosih. Da ne omenjam 450 eur za cd-strežnik in 330 za bluetooth. Kupiš avto za 20k eur in morš dodat 7k eur sam za to, da ti ni vroče pa da maš kej muzike ... Pa vse je neki samo s tem in tem paketom - kt da bi gledu 10 let star Hyundai-jev cenik, bemtiZa tistih 20k bi mogu met pol te dodatne opreme že serijsko. Pri Miniju dobiš za 30k (kar je ogromn) avto z 200 konji in vso opremo, tle dobiš pa 120 konjev pa klimo mal da ne ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kok sm se nasmeju....maš pa čist prav...sam to je bistvo audija,da si sestaviš avto tak koker ti odgovarja...za moje pojme tudi malo pretiravajo z nekimi doplačili ampak kaj čmo...uzmi ili ostavi
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov