GTI zna imeti torej Cuprin 1.4 twinT z 180ps, bi znala prit pa še močnejša zadeva vn (kot sedaj cup)
geronimo je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Tega motorja v Polotu ne bo...simply je napisal/-a:...ter 1.4 TSI z 122KM.
l
V članku na prvi strani piše "Kasneje, natančneje v prvi polovici leta 2010 sledita še 1.4 TSI-ja z nazivnimi 90 kW (122 KM) in polo GTI z enakim motorjem a največjo močjo 132 kW (180 KM)." Verjetno si na a.com tega niso kar sami zmislili, ampak je to v kakem press releasu?
mihaing je napisal/-a:Na nemških straneh sem bral da naj bi bil 1.6TDI blue motion od 18.000 EUR
CupraR je napisal/-a:GTI zna imeti torej Cuprin 1.4 twinT z 180ps, bi znala prit pa še močnejša zadeva vn (kot sedaj cup)
CupraR je napisal/-a:Kul, se pravi bodo "stari" 1.4 notr tlačli??
Tattoo- je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Na nemških straneh sem bral da naj bi bil 1.6TDI blue motion od 18.000 EUR
Kot sem že ene 100-krat napisal, ampak očitno se nekaterih nič ne prime...cene v Nemčiji / Avstriji so popolnoma neprimerljive s cenami v SLO!Pri nas bodo cene vseh modelov bistveno nižje...
Cyrus je napisal/-a:Tattoo, a to imaš kakšne zanesljive insajderske informacije, na katere se lahko 100 % zanesem?
mihaing je napisal/-a:Bistveno nižje???????![]()
![]()
![]()
![]()
Madona preden zineš traparijo se prosim prepričaj. Malo poglej na nemški konfigurator, in ga primerjaj z našim.
ban je napisal/-a:Pomembna je t.i. deželna oprema, ki je v nemčiji drugačna kot pri nas, t.j. boljša.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov