Samotar je napisal/-a:Joie teb pa dons neki dogaja. :P
V pozitivnem smislu:
so prav zanimivi posti,dobro razmišljanje,fajn branje

Joie de vivre! je napisal/-a: ... Meni je poleg tega še všečen avto, pa še kul je, ker pritegne veliko veliko več pozornosti in pogledov kot 5 let star golf štirka.
kroskris je napisal/-a:aja pa še to, po mojem edini ki se ma za plemiča v Sloveniji je Zmago plemeniti, pa vsi vemo da take tudi rabimo, dvomim pa da bi se on z dacio okoli vozo
kljukec je napisal/-a:pa ne zmagota mešat
on je car![]()
sam ne za volanomops:
Fluid je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Jz ne vem kaj je dejansko narobe s tem avtomobilom...OK, nima 200 konjev, ultra zmogljivega podvozja, usnja in lesa v notranjosti in hudih emocij med vožnjo in ko ga pogledaš, ampak bodimo realni...niso vsi bajno bogati...
Mislim da bi Logan lahko razveselil marsikatero mlado nepreveč premožno družino, saj je nenazadnje zelo prostoren in za precej manj kot 2 miljona dobiš že NOV avto z airbagi, klimo in še čem. In nenazadnje avto, ki ni mestni malček...Samo odvadit se bo treba tipičnega razmišljanja Janeza Slovenceljna, ki kupuje značko na nosu samo zaradi sosedov, pa tud če bomo mal manj jedli, a ne otroc...bojo sosedi bolj fouš, na talar nam pa tak ne vidjo
Na veliko se podpišem pod tole. In po mojem mnenju se po logan dobro prodajal v sloveniji, sicer pa z malo stylinga sploh ne bi izgledal tako slabo
Slide je napisal/-a:Jz ne vem kaj je dejansko narobe s tem avtomobilom...OK, nima 200 konjev, ultra zmogljivega podvozja, usnja in lesa v notranjosti in hudih emocij med vožnjo in ko ga pogledaš, ampak bodimo realni...niso vsi bajno bogati...
Mislim da bi Logan lahko razveselil marsikatero mlado nepreveč premožno družino, saj je nenazadnje zelo prostoren in za precej manj kot 2 miljona dobiš že NOV avto z airbagi, klimo in še čem. In nenazadnje avto, ki ni mestni malček...Samo odvadit se bo treba tipičnega razmišljanja Janeza Slovenceljna, ki kupuje značko na nosu samo zaradi sosedov, pa tud če bomo mal manj jedli, a ne otroc...bojo sosedi bolj fouš, na talar nam pa tak ne vidjo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov