Drugače pa so tile Audi nazarensko lepi, motorozacija tudi taprava, pa notranji dizajn.
Jaz rečem korak naprej, ker ona stara oblika je že malo ajdeal mora bit malo svežine

adis je napisal/-a:CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:Sem mnenja, da naj bodo limuzine limuzine, špotni avti pa pač športni avti, če bi hotel slednje npr. pri Audiju bi hupil pač R8 ne pa S8 (slednji se mi zdi kar brez veze pa brez zamere, pa ne da ga samo Audi tu lomi), če pa hočeš limuzino kar A8 je, potem si velja ogledat še večjega:
Audi A8 L W12ki je vse prej kot podhranjen
potem po tvojem mnenju odpadejo tudi razni rolls royce phatnom-i ipd..
ko boš vozil avto prostornine blizu 6.2 w12 se javi in lahko ti zagotovim, da takšen voz pusti za seboj kateregakoli citroena, ki je bil narejen do sedaj ( beri: serijskega citroena)
mugen je napisal/-a:un stolček kao za noge(ko se sovoznikov podre) je super. še posebej če na njem sedi kaka ukrajinka
adis je napisal/-a:@CITROENAR ŠT 1: si kdaj pomislil, da se v teh limuzinah ( S8, AMG S classa, Alpina 7,....) prevažjo bolj pomembni ljudje, ki vodijo razne države itd. oz. imajo dokaj pomembne funkcije za svojo državo in je tako avtomobil "nuja" za kakšen pobeg pred "zlikovci"
adis je napisal/-a:jaz gledam na audi s8 tako:
lep, uglajen avto z veliko možnosti za relaksacijo in predvsem dih jemajoč avtomobil a ko pride do "frke" oz. do postavljanja ob bok nekaterim športnikom pa ta zna pokazati svoje zobe![]()
veliko moči na pritistku enega gumba a le ko je to potrebno![]()
mire je napisal/-a:Meni je najvecji minus zadnje luci ter volan.
Morala bi bit malo bolj posebna kot a4 ter a6.
ESTEMP je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=4ktkfb1mmNI&feature=channel
Audi A8L W12: It has radiant fifties, he al'Audi, it is video, it will be ...
May 27, 2010 at 2:40
Like the Audi A8, you like fine motor, 6.0 liter W12 kind you love to travel in the back of limousines and videos very éssthétisantes the Ingolstadt company you enjoy, then this new video promoting the Audi A8 L W12 motor is made for you. It's there.
http://www.youtube.com/watch?v=340nE-9JTnA
You just go here now to see the man in dark gray which will lend its Montblanc to sign the order.
Via Audi Youtube.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov