Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Napisal/-a Drasoss Sr maj 13, 2009 9:01 pm

speedfreak je napisal/-a:Kdaj začnejo tole lepoto v SLO prodajat?..Za prejšno sem bil en prvih , ki jo je vozil, za tole se grem kr prijavit, čeprav sem rekel da OPLA pa nikoli več ne kupim, se bom zgleda zredil od zarečenga kruha :P Kok bo kaj cena, ciljam na kakih 20k evrov za neko malj bolj solidno verzijo...

Raj po osnovno Insignio :?

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 13, 2009 9:16 pm

stvar potreb in preferenc, js mam raj "naloadano" astro...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR Sr maj 13, 2009 9:47 pm

esem je napisal/-a:Dobro so jo naredili. Očitno bo tudi zelo prostorna na zadnji klopi - za razliko od malo podobnega Megana.

Sj skor da mora bit prostorna na zadnji klopi. S 4,42m bo mislm da posekala celotni c segment, no izjema je edin delta.

Drgač pa vidm da se kr usi strinjate, da jim je dobr ratala. Js se tut. S solidnimi cenami, ki jih mislm da od opla čis upravičeno prčakujem, bo tole konkurenca prou za vrh kr se prodaje tiče. Pol pa še z merivo napadejo, pa si bo opel pošteno utrdil položaj.

Uporabniški avatar
Northary
Nov uporabnik

Napisal/-a Northary Sr maj 13, 2009 9:52 pm

men že današnja astra astra sploh ne zgleda slabo, samo armaturna plošča mi ni potegnila. Če bo zdej še armaturka taka kot je na slikah ali vsaj podobna so zadeli v polno! :D :D :D
Slika
Every day for us something new

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr maj 13, 2009 9:55 pm

BlazR je napisal/-a: S 4,42m bo mislm da posekala celotni c segment, no izjema je edin delta.

Mazda 3 je že v prejšnji generaciji bila tam tam, a se to pri prostornosti in prtljažniku ni poznalo.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr maj 13, 2009 10:03 pm

esem je napisal/-a:
BlazR je napisal/-a: S 4,42m bo mislm da posekala celotni c segment, no izjema je edin delta.

Mazda 3 je že v prejšnji generaciji bila tam tam, a se to pri prostornosti in prtljažniku ni poznalo.

2x

Sedanja generacija mazde pa je 4,46 tako da...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če maj 14, 2009 6:11 am

Meni Insignia ni preveč všeč. Linija je res kupejevska, a je sprednji del premalo agresiven za moj okus, zadek pa sploh nekam bled. Zaradi tega me je Astra pozitivno presenetila, ker je precej lepša.
Sama oblika je zelo originalna za današnje čase. Ko gledam bočni profil se sicer včasih spomnim na Lancer sportback, a je pri Astri izvedba daleč boljša. Sprednji del je z bolj zašiljenimi lučmi in črno masko z vzorcem satja pridobil potrebno športnost (samo upam, da bodo vse različice takšne in da ne bo kakšen Cosmo strašil s povsem kromirano masko iz Insignie. Na srečo s kromom tudi drugod niso pretiravali). Neobičajno dobro pa jim je uspel zadek, šibka točka številnih avtomobilov (Golf VI, na primer). Ni pust, je skladen s preostankom karoserije, oblika luči je izvirna,...
Sicer bi lahko zadnje luči bile iz LED diod kot pokazatelj modernosti, a je to stvar okusa. Prav tako je Opel še ena redkih firm, ki bočnih utripalk ne vstavlja v vzratna ogledala.

Tudi tehnologija je moderna. Ima turbo bencinarje, tehnološke bombončke in Insigine,... manjka samo še DSG, kot so nekateri že napisali.

Za notranjost bi si pa želel kakšne bolj drzne barvne kombinacije, obvolanske ročice iz stare Astre, belo ali svetlo modro osvetlitev stikal ter izboljšano kakovost izdelave. Bo pa verjetno ostalo samo pri željah.

Nova Astra bo best-seller in je postala kandidat št. 1 za moj naslednji avto. Sedaj čakam še Focusa.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če maj 14, 2009 11:17 am

Tole bo bolj prava notranjost Astre:
Slika
http://bilder.autobild.de/ir_img/655155 ... 157a27.jpg
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Če maj 14, 2009 12:51 pm

Veliko boljše kot sedaj.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če maj 14, 2009 1:24 pm

se mi kr dopade a vendar ko se ti astra enkrat zameri vsaj meni se je moja mislim da pred mojo hišo ne bo nikoli stala! verjetno pa ne bo in ni slab avtoček!
so mi drugi bolj všeč!!
to je samo moje mnenje!
lp

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Pe maj 15, 2009 10:03 pm

Pohvale za notranjost.
Ampak po zunanji obliki pa deluje tako generično, da kar smrdi. Ni enega detajla zunaj, da bi izstopal. Preslabo. Oz. pričakoval sem več. Tudi bolj dinamično obliko.
Sedanja GTC varianta mi je lepša.

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So maj 16, 2009 6:51 pm

Ubijalska je. IN zdaj moram še nekaj povedat. Vsi vemo da je do sedaj bil golf v golfovem razredu verjetno najbolši avto v tem razredu, vedno, kar je logično, saj je bil vedno tudi nekaj dražji od konkurentov v tem razredu in vedno so jih v tem razredu golfov največ prodali. Ampak zdaj ko bo pa prišla tale astra si pa upam napovedati da bo astra premagala golfa v vsem, tudi v prodajnih številkah, to si enostavno upam povedat, zakaj, ker je njena zunanjost enostavno popolna, boljša kot je, nebi mogla biti. IMO bodo sedaj tudi najbolj zapriseženi golfisti, kupili astro, pa še nemec je, kar je za take ljudi pogoj. Pri VW jim je verjetno že žal, da tega tanovega golfa niso naredili malo bolj grugačnega po dizajnu od golfa 5, ker šestka mu je precej podobna. Ampak če sedaj pogledaš novega golfa in novo astro, ne vem če ti je lahko golf bolj všeč. Golfov zadek, proti temu astrinemu, je 100 let za njo IMO. Pa ne pravim da je golf slab, ne, po kvaliteti, mehaniki in uporabljenih materialih je popoln, ampak izgled avta pa ni v rangu astra, niti slučajno. Pri oplu so šli s tole asto v dizajnu ravno prav naprej v prihodnost ne toliko kot recimo honda civic ampak precej več kot pri golfu, avto je po dizajnu POPOLN ! Kdo se strinja z mano. Vesel sem za opla, ker s takimi avti kot jih dela sedaj, ne bo kar tako propadel. Bravo Opel !

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So maj 16, 2009 7:17 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Pohvale za notranjost.
Ampak po zunanji obliki pa deluje tako generično, da kar smrdi. Ni enega detajla zunaj, da bi izstopal. Preslabo. Oz. pričakoval sem več. Tudi bolj dinamično obliko.
Sedanja GTC varianta mi je lepša.

Generično? Ne izstopa? Vsekakor je bolj dinamično oblikovana od Astre H. Tudi pred marsikatero konkurenco. A si sploh videl GTC varianto nove Astre katera pa ne bo več GTC ampak Coupe? Ne primerjat petvratno z GTC. Pa že petvratna je v vsakem pogledu velik korak naprej v oblikovanju. Lepo zaključena celota. Vse se ujema.

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc So maj 16, 2009 7:34 pm

Poleg Brava in megana mi je najlepša u razredu. Pa tudi zdajšnja mi je lepa, samo notrajost oz armaturka mi je pa čist brezvezna
Slika

Uporabniški avatar
Northary
Nov uporabnik

Napisal/-a Northary So maj 16, 2009 7:54 pm

podgurc
Poleg Brava in megana mi je najlepša u razredu. Pa tudi zdajšnja mi je lepa, samo notrajost oz armaturka mi je pa čist brezveznaa

2x :twisted:
Slika
Every day for us something new

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R So maj 16, 2009 9:25 pm

men je huda. mogoč mal preveč enoprostorska, sam mi je všeč. upam, da bo s ceno pa opremljenostjo šla tko k insignia. veliko z ugodnim. pa da bo kvaliteta boljš k pa pr H, ker tole branje o rji in čričkih in rošenju luči me počasi mineva...

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. So maj 16, 2009 9:53 pm

S teh prvih slik zunanjosti je tudi meni Astra zelo lepa ... Se mi zdi, da je nekak Leon 2, kar se tiče tega razreda (Skladnost, malo športnih linij, ipd). Bi pa (vsaj s slik) izrecno pohvalu še skladnost izgleda koles (velikost, izrez loka nad njimi), ker pri praktično vseh novih avtomobilih izgleda, kot da se na pomožnih koleščkih vozijo ... Če bo še notranjost na nivoju (kar verjetno bo), ji tudi jaz napovedujem lepo prihodnost (Če le niso še bivši lastniki Oplov že pozabili nanje ;) )

Lp!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So maj 16, 2009 10:31 pm

fiatpowered je napisal/-a:Ubijalska je. IN zdaj moram še nekaj povedat. Vsi vemo da je do sedaj bil golf v golfovem razredu verjetno najbolši avto v tem razredu, vedno, kar je logično, saj je bil vedno tudi nekaj dražji od konkurentov v tem razredu in vedno so jih v tem razredu golfov največ prodali. Ampak zdaj ko bo pa prišla tale astra si pa upam napovedati da bo astra premagala golfa v vsem, tudi v prodajnih številkah, to si enostavno upam povedat, zakaj, ker je njena zunanjost enostavno popolna, boljša kot je, nebi mogla biti. IMO bodo sedaj tudi najbolj zapriseženi golfisti, kupili astro, pa še nemec je, kar je za take ljudi pogoj. Pri VW jim je verjetno že žal, da tega tanovega golfa niso naredili malo bolj grugačnega po dizajnu od golfa 5, ker šestka mu je precej podobna. Ampak če sedaj pogledaš novega golfa in novo astro, ne vem če ti je lahko golf bolj všeč. Golfov zadek, proti temu astrinemu, je 100 let za njo IMO. Pa ne pravim da je golf slab, ne, po kvaliteti, mehaniki in uporabljenih materialih je popoln, ampak izgled avta pa ni v rangu astra, niti slučajno. Pri oplu so šli s tole asto v dizajnu ravno prav naprej v prihodnost ne toliko kot recimo honda civic ampak precej več kot pri golfu, avto je po dizajnu POPOLN ! Kdo se strinja z mano. Vesel sem za opla, ker s takimi avti kot jih dela sedaj, ne bo kar tako propadel. Bravo Opel !

Hehe! :)

Opel lahko naredi nevemkakšen avto, ampak po prodaji pa VW ne bojo verjetno nikoli prehitel! Pač, tako je, in tudi ta nova Astra kakšne revolucije ne bo povzročila.

Meni se tudi zdi, da so se zelo potrudil, čeprav pogrešam, kot sem že 1x napisal, malo več robustnosti. Aktualna mi izgleda bolj Opel kot pa ta nova. Z boka se res zdi kot da malo spominja na Leona, čeprav je vseeno od njega toliko oblikovno boljša, da se to ne bo niti opazilo. Pri notranjosti pa bi glede samega izgleda lahko pokazali malo več izvirnosti in da ne bi bilo občutka kot da smo podobno armaturo videli že v kakšnem avtu azijskega porekla.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To maj 26, 2009 10:52 pm

kaki zici, ročna, kje je naslonjalo za roko :roll:
drugače pa lepa armatura ja..
Vrni se na Vozila prihodnosti