fiatpowered je napisal/-a:Ubijalska je. IN zdaj moram še nekaj povedat. Vsi vemo da je do sedaj bil golf v golfovem razredu verjetno najbolši avto v tem razredu, vedno, kar je logično, saj je bil vedno tudi nekaj dražji od konkurentov v tem razredu in vedno so jih v tem razredu golfov največ prodali. Ampak zdaj ko bo pa prišla tale astra si pa upam napovedati da bo astra premagala golfa v vsem, tudi v prodajnih številkah, to si enostavno upam povedat, zakaj, ker je njena zunanjost enostavno popolna, boljša kot je, nebi mogla biti. IMO bodo sedaj tudi najbolj zapriseženi golfisti, kupili astro, pa še nemec je, kar je za take ljudi pogoj. Pri VW jim je verjetno že žal, da tega tanovega golfa niso naredili malo bolj grugačnega po dizajnu od golfa 5, ker šestka mu je precej podobna. Ampak če sedaj pogledaš novega golfa in novo astro, ne vem če ti je lahko golf bolj všeč. Golfov zadek, proti temu astrinemu, je 100 let za njo IMO. Pa ne pravim da je golf slab, ne, po kvaliteti, mehaniki in uporabljenih materialih je popoln, ampak izgled avta pa ni v rangu astra, niti slučajno. Pri oplu so šli s tole asto v dizajnu ravno prav naprej v prihodnost ne toliko kot recimo honda civic ampak precej več kot pri golfu, avto je po dizajnu POPOLN ! Kdo se strinja z mano. Vesel sem za opla, ker s takimi avti kot jih dela sedaj, ne bo kar tako propadel. Bravo Opel !
Hehe!
Opel lahko naredi nevemkakšen avto, ampak po prodaji pa VW ne bojo verjetno nikoli prehitel! Pač, tako je, in tudi ta nova Astra kakšne revolucije ne bo povzročila.
Meni se tudi zdi, da so se zelo potrudil, čeprav pogrešam, kot sem že 1x napisal, malo več robustnosti. Aktualna mi izgleda bolj Opel kot pa ta nova. Z boka se res zdi kot da malo spominja na Leona, čeprav je vseeno od njega toliko oblikovno boljša, da se to ne bo niti opazilo. Pri notranjosti pa bi glede samega izgleda lahko pokazali malo več izvirnosti in da ne bi bilo občutka kot da smo podobno armaturo videli že v kakšnem avtu azijskega porekla.