Templar je napisal/-a:Danes sem se z avtomobilom družil skoraj 1,5h in prevozil kakih 50 in lahko rečem samo NORO!
Res je da sem imel priliko vozit "top off the line" 2.0DID Instyle model z vso opremo razen parkirnih senzorjev, ki je težek skoraj 30k€.
Izdelava briliantna, vozne lastnosti odlične(izraz kot po tračnicah dobi čisto novo dimenzijo) podvozje malo trdo čez neravnine in glede na 18palčna platišča to temu avtu tako ali tako pritiče, vendar daleč od tega da bi bil avto neudoben. Prtljažnik je glede na to da je 4V presenetljivo dobro dostopen tudi ni "rok" ki bi se spuščale v prtljažni prostor ampak so pnevmatske v okvirju. Menjalnik(6.st ročni) je špotno kratek VAGov dizel pa precej dobro zvočno zadušen. Tudi pri 180+ je tih in lepo teče.
Edino kar sem opazil je kak cm prekratko sedalo ampak zelo hitro ugotoviš nastavitev in je OK.
V živo je avto naravnost impozanten, vse ostalo prav zbledi. Avto resnično vleče poglede mimoidočih.
Zdaj me samo zanima kako bo izgledal 5V model?
Gnusmas7 je napisal/-a:v zacetku leta 2009 pa novi mitsubishijev 1.8 common rail clean dizel
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov