frgo je napisal/-a:Danes sem si šel v salon pogledat to čudo. Avto je v živo res veliko lepši kot na slikah. In tudi notranjost je s tisto kombinacijo blaga in usnja čisto huda. Glede na to, da v istem salonu prodajajo tudi forde in fiate lahko mirno povem, da na pogled nista hyundaiju niti do gležnjev. No, mogoče fiat z malo domišlije in veliko opreme.
Druga plat zgodbe pa je ta, da ima še vedno servisne intervale na 15kkm in da po zagotovilih prodajalca tempomata NE BO možno dobit, ne glede na to kaj majstri na tem forumu trdijo. Glede na to, da delam precej km ta avto pa uvoznik očitno za to ni namenil, pač nikdar ne bo moj.
Kritik je napisal/-a:ggg je napisal/-a:oprosti tole je pa tako grd avto, se notranjost je, ce jo ocenjujem na podlagi ceeda, zanic v primerjavi z golfom.. pa nisem vw fan. ampak dobra primerjava je, kot pri sedel iz accenta v golf IV
@ggg: Sem šel pogledati kako zgleda golf V znotraj... a te bi je to všeč? Ta velika črna gmota ki ji pravimo armatura? Se mi zdi da ima še moj Getz lepšo, pa ima "imitacijo" brušenega aluminija.... v resnici srebrno plastiko, amapk enostavno lepša je na pogled... razbije črno monotonost.... pri golfu... ja sej res, letvico ima pod volanom... hm... resnično grd![]()
Ajme... večna kregarija okoli evropskih in azijskih avtomobilov.... sicer pa sem prerastel fazo občudovanja in oboževanja avtomobila... enotavno hočem to da dela, brez težav minimalno 7-8 let (če že kupim novega), kar japonci in korejci znajo, evropejci pa so že bolj redki.... i30 se mi zdi prav všečen, veliko avta za ta denar...
speedfreak je napisal/-a:pa ka ti bo u sloveniji k je cestnina vsakih 100 metrov skoraj umes pa počasnele na levem pasu sploh tempomat..po tujini pa že pride prav ja..ampak če sam zarad tempomata skritiziraš avto pol si res dlakocepec
sorento je napisal/-a:Kje si pa dobil 140KM dizla? Meni so rekli da jih še ni pri nas. Drugače je pa avto res bomba.
apolo je napisal/-a:grdo!!!imam pa že raje bravota ali pa golfa 1.4 tsi
ja a res folk nimate nobenega smisla za lep design... kolega je kupil getza pa mu je že žal.... kupuje se z očmi
žal
apolo je napisal/-a:brez veze ampak bodimo realni...vsekakor i30 ni biser lepote!! vsak bo pač svoje zagovarjal,
Po forumu brska: aygo in 6 gostov