Lp
mihaing je napisal/-a:Mindflash je napisal/-a:Meni pa noben od teh novih BMW-jev nikakor ne potegne. Bolj kot jih gledam, bolj zabuhli se mi zdijo. Z vsako generacijo povečajo ledvičke, luči se pa kar zgubljajo v maski.
Pa si kupi peugeota![]()
![]()
![]()
boš imel maske in žarometa do volana
simply je napisal/-a:Čudijo me tako majhna platišča. 19 col oz celo 20 col ima že Insignia.
martk je napisal/-a:Pa ne pozabit na udobje pri višjeprofilnih gumah. In to, da ti vsaka malenkost ne potegne volana, da ne veš a se s prazno gumo voziš, ali kaj, je tudi nekaj vredno. Nizkoprofilne pnevmatike so šminka in dodatna obremenitev za podvozje. Hvala lepa za nizkoprofilne...
LP
Martin
fiatpowered je napisal/-a:martk je napisal/-a:Pa ne pozabit na udobje pri višjeprofilnih gumah. In to, da ti vsaka malenkost ne potegne volana, da ne veš a se s prazno gumo voziš, ali kaj, je tudi nekaj vredno. Nizkoprofilne pnevmatike so šminka in dodatna obremenitev za podvozje. Hvala lepa za nizkoprofilne...
LP
Martin
Dajo pa avtu lep videz, brez nizkoprofilnih gum, pač avto nikoli ne bo tako lep, kot z njimi.
martk je napisal/-a:Pa ne pozabit na udobje pri višjeprofilnih gumah.
fiatpowered je napisal/-a:Dajo pa avtu lep videz, brez nizkoprofilnih gum, pač avto nikoli ne bo tako lep, kot z njimi.
INFINITI je napisal/-a:Saj so nizkoprofilne. 18 in 19 še nikoli niso bili "baloni" a ne?
Tattoo- je napisal/-a:martk je napisal/-a:Pa ne pozabit na udobje pri višjeprofilnih gumah.fiatpowered je napisal/-a:Dajo pa avtu lep videz, brez nizkoprofilnih gum, pač avto nikoli ne bo tako lep, kot z njimi.INFINITI je napisal/-a:Saj so nizkoprofilne. 18 in 19 še nikoli niso bili "baloni" a ne?
Kakšne pa naj bi bile to nizkoprofilne gume...zlizane do platna?!
Govora je seveda o nizkoPRESEČNIH gumah!
Tattoo- je napisal/-a:Govora je seveda o nizkoPRESEČNIH gumah!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov