x_beat je napisal/-a:pohvalno lep model je tale i30, ampak gledam da je a stebriček zelo debel, kako je kaj z preglednostjo
Polo78 je napisal/-a:Elantra HB in i30, Elantra in i40 (limuzina),... a se splača Hyundaiu imeti praktično po 2 različna avta v istem razredu? Ok vem da je Elantra pod i40, to še nekako gre, ampak Elantra HB in i30?! Lepa zmeda bo tole... Razen če je tole le za ameriški trg preimenovan in očitno rahlo spremenjen (glede na to, da ga še skrivajo) novi i30.
maniaxxx je napisal/-a:A kdo ve kdaj tole čudo pride v Slo? Pa upam, da bodo ponudili tudi nove 1.7 diesele, ne sam "stare" 1.6.
maniaxxx je napisal/-a:A kdo ve kdaj tole čudo pride v Slo? Pa upam, da bodo ponudili tudi nove 1.7 diesele, ne sam "stare" 1.6.
matjazek je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:A kdo ve kdaj tole čudo pride v Slo? Pa upam, da bodo ponudili tudi nove 1.7 diesele, ne sam "stare" 1.6.
Ne glih nate, ampak na splošno...a ni vseeno, če je motor "nov" ali "star"? Meni se zdi bolj pomembno, da je lahek, ekonomičen, vzdržljiv in če hočemo tudi ekološki...letnica ja nima veze...
Gosic je napisal/-a:Mislim da je stvar v Eu normativih. Motor ustreza emisijam CO2 zato tudi ta downsizing. Če sem zadnjič prav slišal, so pri EU neki ''penali'', katere plača proizvajalec, če motor preseže neko mejo izpustov v gramih na kilometer.
maniaxxx je napisal/-a:sem pa slišal ( poudarjam SLIŠAL ), da ta motor ni najbolj varčen, vem pa tudi za 115 konjskega iz kie ceed, da mu poraba prek 7 ni tuja,
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:sem pa slišal ( poudarjam SLIŠAL ), da ta motor ni najbolj varčen, vem pa tudi za 115 konjskega iz kie ceed, da mu poraba prek 7 ni tuja,
In to pišeš @Gosic-u, ki ima porabo 4.2 na tem motorju
Gosic je napisal/-a:Ko sem jaz vozil svojega Cee'da, to je bilo prvih nekaj mesecev, mu tudi ni bila tuja poraba okoli 6 litrov. Poglej koliko je sedaj, v podpisu. Avtu je poraba padla, in pa nekako navadil sem se ga vozit, upoštevat promet, predvidevat. Sam imam lahko tudi 7 litrov, če tega ne upoštevam.
maniaxxx je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Ko sem jaz vozil svojega Cee'da, to je bilo prvih nekaj mesecev, mu tudi ni bila tuja poraba okoli 6 litrov. Poglej koliko je sedaj, v podpisu. Avtu je poraba padla, in pa nekako navadil sem se ga vozit, upoštevat promet, predvidevat. Sam imam lahko tudi 7 litrov, če tega ne upoštevam.
Avto je bil od brata, z njim je naredu 80kkm, mislim, da bi v tem času lahk mal padla poraba, sploh na 17 colah mu pod 7 ni šla, ampak pustva zdaj to
Gosic je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Ko sem jaz vozil svojega Cee'da, to je bilo prvih nekaj mesecev, mu tudi ni bila tuja poraba okoli 6 litrov. Poglej koliko je sedaj, v podpisu. Avtu je poraba padla, in pa nekako navadil sem se ga vozit, upoštevat promet, predvidevat. Sam imam lahko tudi 7 litrov, če tega ne upoštevam.
Avto je bil od brata, z njim je naredu 80kkm, mislim, da bi v tem času lahk mal padla poraba, sploh na 17 colah mu pod 7 ni šla, ampak pustva zdaj to
Mam tudi jaz 17 colePa je manjš poraba kot zdaj na zimskih 15 colah
Boljš bo tak ja
maniaxxx je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Ko sem jaz vozil svojega Cee'da, to je bilo prvih nekaj mesecev, mu tudi ni bila tuja poraba okoli 6 litrov. Poglej koliko je sedaj, v podpisu. Avtu je poraba padla, in pa nekako navadil sem se ga vozit, upoštevat promet, predvidevat. Sam imam lahko tudi 7 litrov, če tega ne upoštevam.
Mam tudi jaz 17 colePa je manjš poraba kot zdaj na zimskih 15 colah
Boljš bo tak ja
Ja o porabi nerad debatiram, vsi mamo svoje relacije, svoj stil vožnje in relavanta je samo poraba pri moji vožnji, kaj mi pomaga če teb avto žre 4 litre, če bi men npr 7....ali obratno..zato je vsa ta kregarije brezveze, bolj me zanima kako je s temi 1.6 crdi motorji...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov