xandrej je napisal/-a:Valjda dojčlanderi špilajo na svoj mlin jaz bruham ko gledam njihove teste...![]()
![]()
![]()
![]()
kalbo je napisal/-a:Meni je tale C4 tok lep avto, eden najčepših, kar sem jih videl. Treba je pa povedat, da mi je pr srcu tud s-max. ko bom kupoval, bo izbira med tema dvema. Me pa malo vleče na stran S-maksa zarad klasične armature, pa ročnega menjalnika, ker nisem ravno ljubitelj avtomatike. Sam to je na pogled, bomo videl na testni vožnji. Mi bo pa dol viselo za tiste švabske teste.
Joie de vivre! je napisal/-a:Malo jih sumim, da v primerjalni test nikoli ne dajo VW-ja, za katerega vedo, da bi izgubil...
od kje tebi, da so Nemci nevtralni?
Tomcatter je napisal/-a:od kje tebi, da so Nemci nevtralni?
Ker ni ne citroen ne ford njihov, zato ne vem zakaj bi se nagibali k fordu. Sej ameriške avte ne marajo nič več od francoskih, zato tudi tu ni VW, ker potem bi enostavno vsi rekli da je zmagal ker je nemški.. to je logično
V citoenu sem se že peljal, ne vem kaj je tolk posebnega, razn tega da ma še en stebriček. Odlagalnih prostorov je veliko ja, ampak če bi bil ta avto nemec bi vsi rekli da je armaturka dolgočasna. Najbolj me pa moti kako vzvratno ogledalo pokvari pogled navzgor, ker se spusti tako nizko. Nebi tut škodl če bi steklo zgoraj zatemnili.
Avto je lep, to ni dvoma, ampak ta S-max niti podrazno ni grd, čeprou v temu še nism bil
Po forumu brska: luxxx7 in 16 gostov