PorscheGT3 je napisal/-a:Še enkrat govorim o kvaliteti izdelave in o prodajni vrednosti, ki jo ima ko jo prodaš (beri je enaka 0)
Italjanski avtomobili nikoli niso sloveli kot kvalitetni in tako bo še nekaj časa ostalo.Italijani so površni tako pač je.
Peljal sem se z Alfo 3.0...
De_Tomaso je napisal/-a:PorscheGT3 je napisal/-a:Še enkrat govorim o kvaliteti izdelave in o prodajni vrednosti, ki jo ima ko jo prodaš (beri je enaka 0)
Italjanski avtomobili nikoli niso sloveli kot kvalitetni in tako bo še nekaj časa ostalo.Italijani so površni tako pač je.
Fiat ni nikoli slovel po kvaliteti, vse ostalo pa najverjetneje še nisi videl ali bral o njih. Prosim kupi nov Avto Magazin in preberi test o Maseratiju Quattroporteju in boš malo drugače gledal na kvaliteto. Tako čisto mimo kateri nemški konkurent iz tega razreda ima zadaj menjalnik, da ima boljšo razporeditev teže, kateri ima mehansko zaporo diferenciala, tako dodelano notranjost, da pa o lepoti, poreklu in zgodovini niti ne govorimo.
Lahko pa tudi pogledaš med super športnike in mi poveš kaj tam nemci ponujajo več od italijanov, vključno s carero GT.
Bel-Tirid je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:PorscheGT3 je napisal/-a:Še enkrat govorim o kvaliteti izdelave in o prodajni vrednosti, ki jo ima ko jo prodaš (beri je enaka 0)
Fiat ni nikoli slovel po kvaliteti, vse ostalo pa najverjetneje še nisi videl ali bral o njih. Prosim kupi nov Avto Magazin in preberi test o Maseratiju Quattroporteju in boš malo drugače gledal na kvaliteto. Tako čisto mimo kateri nemški konkurent iz tega razreda ima zadaj menjalnik, da ima boljšo razporeditev teže, kateri ima mehansko zaporo diferenciala, tako dodelano notranjost, da pa o lepoti, poreklu in zgodovini niti ne govorimo.
Lahko pa tudi pogledaš med super športnike in mi poveš kaj tam nemci ponujajo več od italijanov, vključno s carero GT.
SLR
Zonda(Mb srček)
F1
Najbolši športniki, da ne govorimo da je biv mc F1 10 let na vrhu
da o luksuzu in vzdržljivosti avta ne govorimo, pa ne mi zdej S klaso naprej metat, k ma 6x več stvari notr kokr navadn avto in pač tut kej crkne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost