INFINITI je napisal/-a:Zares čudovit karavan
Lignage je napisal/-a:Pa tudi armatura je pravi "balzam" za oči. Še posebej, če imaš v mislih kakšno audijevo ali mercedesovo!
Materiali in barvna usklajenost pri audiju res da delujejo boljše, bolj prestižno kot pri Jaguarju, še posebej pri točno tej armaturi!
Lignage je napisal/-a:...pa vendar mi je glede same oblike vseeno še zmeraj bolj všeč pri Jaguarju, ker je oblika umirjena za razliko od tiste, na videz razmetane in razvlečene, v audiju.
diamant72 je napisal/-a:Slike niso vse. Priznam, da še nisem sedel v zadnji inkarnaciji A6, ampak prejšnje se po filingu skrijejo pred XF.
diamant72 je napisal/-a:Materiali in barvna usklajenost pri audiju res da delujejo boljše, bolj prestižno kot pri Jaguarju, še posebej pri točno tej armaturi!
No res so okusi različni, ker si mi zdi Audijeva armatura kr neki, skup zmetana. Drugača pa za jaguarja obstaja 30 različnih kombinacij notranjosti...
Tattoo- je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:...pa vendar mi je glede same oblike vseeno še zmeraj bolj všeč pri Jaguarju, ker je oblika umirjena za razliko od tiste, na videz razmetane in razvlečene, v audiju.
Zanimivo...ko so bile vloge obrnjene se je ponavadi umirjene armature označevalo z dolgočasnimi, brez domišljije, duhamornimi...sedaj so pa take armature kar naenkrat postale balzam za oči?!
Očitno še nisi videl kataloga za Audi!
diamant72 je napisal/-a:Očitno še nisi videl kataloga za Audi!
Očitno si vso pamet na svetu požru. Pazi, da se ti ne zatakne.
"Nov" Audi A6 je itak samo tisti iz leta 04 z novo masko in novimi zadnjimi lučmi, in če odmislimo to dvoje, zgleda že dokaj zastarelo, saj je tisti dizajn že takrat bil dokaj povprečen (sicer lep, ampak povprečen).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov