BMW Motorsport je napisal/-a:Kaj pa vem, vse lepo in prav, če le tistga enga sodelovanja z enimi italijani pa mensezdi tut francozi nebi blo, to namreč kvar ugled znamki...
Deej ne s*** odkar so dobili Fiatove dizle se dizli od Opla prodajajo za med... Fiat je imel leta 74 ubrizg ki ga je leta 85 montiral WV na golfa :P :P :P ... Common Rail je Bosh odkupil od Fiatovega razvojnega oddelka... Nasploh Fiat ni tehnološko slab slaba je njegova končna izdelava ... dela ga jug tak je njegov jebeni horoskop... Tudi 1.9 ki ga dela WV so odkupili od Fiata ... najboljši dizl je Fiatov ... Torej kaj si že rekel? Ah da - lepa Corsica L.p. Mad
Včeraj sem si končno malce bolj podrobno ogledal Punta... Moram reči da sem pozitivno presenčen, lepši je kot na slikah... Sicer je bil nekaj bolj športna verzija, razstavljena v BTC hali A... NI kej, lep je... Čeprav mogoče malce dolg sprednji previs...
Corsa in konkurenti se bodo morali precej potrudit... Počakajmo torej.
Sam to vem, da kdor koli bo sel delat clean look na teh novih modelih malckov, mi bo cist znanje sesul, ker jih znam samo se po znacki locit... Malo za salo, malo za res.