esem je napisal/-a:tha_man je napisal/-a:Le zakaj so šli logo spreminjat? Trenutni mi je ful všeč, tale novi zgleda pa ko un star, ki sem ga največ videval na traktorjih...
pač niso zadovoljni s starim logom (verjetno tudi mislijo, da jih je stari logo potunkal), ki označuje stari (krizni) FIAT, zato je za Feniksa - FIAT je spet pravi - potreben tudi pravi - torej drugačen (novi) logo. Nekje sem bral, da je FIAT že 16 krat zamenjal logo,a domnevam, da je šlo bolj za sarkastičen komentar, guglat pa se mi ne da. Morda je pa res, vedo MK, JdV ali Mži kaj o tem? Bo tudi z imeni postalo tako (Bravo) ?
La nuova media Fiat (disponibile solo in versione a cinque porte) sara infatti assemblata nello stabilimento di Piedimonte S. Germano (Cassino) al ritmo cautelativo di 120 mila unita l'anno. Una cifra ben lontana dal target di 400 mila esemplari l'anno dichiarato qualche anno fa alla presentazione della "Stilo".
La gamma motori della "Bravo" sara ampliata nel 2007 con un "1600" turbodiesel da 120 CV, che potrebbe gia rispettare la normativa Euro 5.
Spyker je napisal/-a:Tisti shopi, ki jih je na prejšnji strani nalimal Mži so lepi, tud na tej strani mi je armaturka všečna. Bomo vidli kaj se bo na koncu izcimilo.
TommyGun je napisal/-a:se že u naprej opravičujem če je že blo![]()
http://video.google.com/videoplay?docid ... fiat+bravo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov