Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To avg 28, 2007 8:04 pm

blah.... blago brez veze.... meni zgleda ko da so na sprednji in zadnji konc B7ke nalimali nos in rit od A5! ne! v bistvu še na srednji del od B6ke! klon klonovega klona Slika! in razlage da so luči in detajli drugačni kot na A5 ne pušim, ker gre za isto sranje drugo pakovanje!

škoda, ker A5 je res lep avto! na žalost ga bo tole zreduciralo na nivo kupeja A4ke :( :( :( ! no, upam vsaj, da bo v živo premogel več prezence, ker originalnosti ziher ne bo.... in upam tudi, da bo v živo vse skupej zgledalo boljše!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To avg 28, 2007 8:32 pm

Po eni strani sem razočaran, da je avto tako podoben A5-ki, po drugi strani pa je bilo mogoče to celo za pričakovat, ker A5 dejansko je le coupe A4-ke. Škoda le, da so za to morali uporabit novo modelno oznako, lahko bi A5 označili kot A4 coupe.

Sej smo vajeni da ima Audi med hišnimi modeli veliko podobnost, čeprav jaz kot ljubitelj te znamke že na daleč opazim razliko. Nekdo ki pa tem avtomobilom ne posveča tolk pozornosti pa mu je logično podobnost tolk večja.

Sicer mi je pa avto ful všeč, ker že A5-ka mi je fenomenalna in valda če je A4-ka narejena na tisti osnovi, mi bo tud slednja všeč. Notranjost je sploh nora, za kar me niti ni skrbelo ker to je Audiju šlo že od nekdaj dobro, sploh kar se tiče ergonomije, oblike itd.

Zanimivo bo videt avto na cesti in jo primerjat neposredno z A5.

Čakamo na kakšne bolj simpatične fotografije v kakšnem bolj idiličnem okolju s kakšno fajn bjondo zraven :P

p.s.: LED luči spredaj so mi fenomenalne, tako kot pri A5. Drgač pa čakamo na prve serijske luči v popolni LED tehnologiji, ki jih bo prvi uporabil prav Audi. Če se ne motim pridejo najprej na voljo v modelu R8, kasneje še v vseh drugih.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- To avg 28, 2007 9:08 pm

Spyker je napisal/-a:Drgač pa čakamo na prve serijske luči v popolni LED tehnologiji, ki jih bo prvi uporabil prav Audi. Če se ne motim pridejo najprej na voljo v modelu R8, kasneje še v vseh drugih.

Motiš se! :-P

Ta korak so kot prvi na svetu naredili pri Lexusu, kjer že sedaj v Lexusa LS-600 h serijsko vgrajujejo sprednje luči v popolni LED tehnologiji! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To avg 28, 2007 9:24 pm

Spyker je napisal/-a:Zanimivo bo videt avto na cesti in jo primerjat neposredno z A5.

:P nič bat... tole bo proti A5 zgledalo ravno kot deska in dolgočasno kot lesena Madona :mrgreen:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To avg 28, 2007 9:52 pm

Meni je fenomenaln!!! Nevem pa kaj ste razočarani pa kopiranje... že od začetka je blo znano da bo A5 v bistvo A4 coupe kot bmw 3, samo da so šli v nasprotni poti predstavljanja modelov
nevem ka smo nekaj upali da bo nekaj drugačnega... meni je že po slikah lepši kot c-klasa, 3er, 159... audi nut pač :twisted: :bonk
Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To avg 28, 2007 10:56 pm

kaj zakaj smo razočarani... zato, ker je A5 pre lep avto, da bi bil "samo" kupe tega kloniranega buhtla! štekaš.... za A5 je nekej takega downgrade!

in res upam, da bo tole v živo veliko bolje zgledalo! včasih dejanske dimenzije delujejo čist drugače kot na slikah... na slikah mi zgleda en tak švapski gmajn z masko in lučmi od A5! še moja je ob pogledu na slike rekla " bleh... ne bom svojega (b6)menjala za tole, rajši počakam na karavana!" :P

v bistvu tolažim se s tem, da bo v živo zgledal lepše... ker tudi pri slikah A5 smo pisano gledali in jamrali o neizrazitosti! ob pozornem pogledu na realno pločevino, krivulje in obline tega avta te pa položi! novi A4 teh krivulj in oblin sicer nima, je vse bl floh in ravno.... upanje pa vseeno ostaja 8)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr avg 29, 2007 7:24 am

Tattoo- je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:Drgač pa čakamo na prve serijske luči v popolni LED tehnologiji, ki jih bo prvi uporabil prav Audi. Če se ne motim pridejo najprej na voljo v modelu R8, kasneje še v vseh drugih.

Motiš se! :-P

Ta korak so kot prvi na svetu naredili pri Lexusu, kjer že sedaj v Lexusa LS-600 h serijsko vgrajujejo sprednje luči v popolni LED tehnologiji! ;)

pa sej smo o tem ze govoril v posebni temi namenjeni prav popolnim LED zarometom
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 114#826114
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
yigy
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a yigy Sr avg 29, 2007 7:24 am

Press release
http://carscoop.blogspot.com/2007/08/20 ... mages.html
Cene v DE od €26.000.

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Sr avg 29, 2007 9:28 am

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Sr avg 29, 2007 9:39 am

WAW :shock:

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr avg 29, 2007 10:30 am

Kaj če bi se audi pa BMW kar združli pa bi blo saj delajo skoraj iste avte že... Alfa 159 gleda grdo sedaj so se tudi oni tega spomnili... :shock:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr avg 29, 2007 10:42 am

xandrej je napisal/-a:Kaj če bi se audi pa BMW kar združli pa bi blo saj delajo skoraj iste avte že... Alfa 159 gleda grdo sedaj so se tudi oni tega spomnili... :shock:

:roll:

Sicer pa ne bi blo švoh...Izgled in notranjost Audija z mehaniko(motorji+pogon) bmw-ja...idealna kombinacija...no s ceno pri novem še vedno ne bi prišel skupaj :D
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Sr avg 29, 2007 11:40 am

Waaaaaaa kakšna oblikovalska revolucija od trenutnega modela. ''Popolnoma nov''. Vse kar jim je v teh letih uspelo spremeniti glede zunanjosti je to, da je zdaj zadaj bolj podoben starmu Toledu. Spredaj pa je itak Copy-Paste A5. 90% over-40letnikov ne bo opazilo, da je nov model! A pri audijih delajo samo dve vrsti mask za vse modele: osnovno in Sline? Verjetno delajo vse modele v isti tovarni, samo zadnji del menjajo, odvisno od modela. :twisted:

DOLGČASSSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssss

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Sr avg 29, 2007 11:54 am

Se strinjam. Sam sem pričakoval kaj razburljivejšega. Izdelava je seveda vrhunska, kot ponavadi! Preveč spominja na BMW. Ali je to dobro ali slabo, bo kazal čas. A4 je paradni konj audija. Prodaja tega modela se je v zadnjih letih samo zviševala. Če ne bodo pretiravali s ceno, se utegne ta trend tudi nadaljevati. Zvesti kupci te znamke ga bodo znali ceniti, kljub konzervativnosti nove oblike.

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Sr avg 29, 2007 12:31 pm

World Car Fans : The new Audi A4 will be available this November with a base price in Germany approximately EUR 26,000.

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Sr avg 29, 2007 1:04 pm

preveč spominja na tt vsaj od spredaj

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr avg 29, 2007 4:46 pm

Poleg kabrioletov edini audi, ki mi je všeč. Aktualni je bil ok, dokler ga ni povsem uničil fejslift.

Lep nemški avto.

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr avg 29, 2007 5:07 pm

partty je napisal/-a:Waaaaaaa kakšna oblikovalska revolucija od trenutnega modela. ''Popolnoma nov''. Vse kar jim je v teh letih uspelo spremeniti glede zunanjosti je to, da je zdaj zadaj bolj podoben starmu Toledu. Spredaj pa je itak Copy-Paste A5. 90% over-40letnikov ne bo opazilo, da je nov model! A pri audijih delajo samo dve vrsti mask za vse modele: osnovno in Sline? Verjetno delajo vse modele v isti tovarni, samo zadnji del menjajo, odvisno od modela. :twisted:

DOLGČASSSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssss

Kaj nisi vedel? Maska je celo ista, potem samo dorišejo zraven s flomastrom črte in S-line nalepko in majo drugo masko.In jo popajo na vse modele.

Eee copy paste A5? Ja, sej to je bilo ja nekaj samoumevnega, A5 je pač kupe različica A4.
Ne vem če je tukaj kaj nejasnega.

Mislm da bo v živo izgledal bolje, tako kot A5. Korekten voz, ni kaj.
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Sr avg 29, 2007 5:17 pm

Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov