Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če sep 02, 2010 4:06 pm

tomson je napisal/-a:25.000 :EE

kolk boljših avtov dobim za ta dnar

ampak a1 je za po mestu veliko bolsi kot recimo a6 in oni ravno ciljajo na take ki rabijo avto samo za po mestu pa, da istopajo.

proti miniju je ta avto v notranjosti veliko bolj tih, mehkejsi, man poskakuje... in ravno zaradi tega je nekomu dovgocasen avto...
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če sep 02, 2010 4:14 pm

Jebiga, s tem avtom si kupujes stil, nekaj nevsakdanjega, kupujes nekaj po cem bos izstopal, in temu primerna je cena :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Če sep 02, 2010 4:33 pm

Žal res ne vidim, kaj je pri tem avtomobilu tako izstopajočega, mi je DS3 velik bolj zanimiv, pa še cenejši.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Če sep 02, 2010 5:21 pm

tomson je napisal/-a:Žal res ne vidim, kaj je pri tem avtomobilu tako izstopajočega, mi je DS3 velik bolj zanimiv, pa še cenejši.

Misliš rečt da deluje dobesedno kot igračka ;) ta izgleda vsaj malo odraslo pa kljub temu zarad velikosti t.i. navihan videz

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- Če sep 02, 2010 5:26 pm

tomson je napisal/-a:Žal res ne vidim, kaj je pri tem avtomobilu tako izstopajočega, mi je DS3 velik bolj zanimiv, pa še cenejši.

OOOO :D

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če sep 02, 2010 7:37 pm

Ja vse lepo in prav. Avto je verjetno vsekakor kvaliteten, tehnično odličen in za po mestu odličen avtomobil. Pravtako je všečen na pogled. Nikakor pa ne izstopajoč.
Moti me zadnji del. Če ga pogledam že z boka mi nekak ni všeč. Proti prednjem koncu...
Po moje bi ga lahko boljše zaključili v zadnjem koncu.
Ampak ko pa pridemo do cene se pa ustavi. Naj bo še tako tehnično odličen, kvaliteten avtomobil in še tako praktičen te cene ni vreden. Pa lahko goro razlogov naštejejo zakaj taka cena... Samo, da bi dal za avtomobil takšno vsoto denarja...
Ni vreden tega... Pod nobenim pogojem. Tudi če bi bil še tako poseben ne.

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Pe sep 03, 2010 2:29 pm

Gre za premium znamko in to se plača. ;) Tako je bilo in bo, škoda debatirati o ceni, ker je brez predmetno. :D

Lp

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Če sep 23, 2010 9:39 am

Je mogoče že kdo testiral tegale malčka????

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če sep 23, 2010 10:31 am

Blink-182- je napisal/-a:

Čista slovenska!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 24, 2010 12:49 am

xandrej je napisal/-a:
Blink-182- je napisal/-a:

Čista slovenska!

meni osebno je DS3 ze prevec nakickan, medtem ko pogled na A1 mene ubije :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Pe sep 24, 2010 3:41 am

Bi rajši avto, ki me ne ubije, torej iz tega sledi DS3 :mrgreen:

OK, let`s get serius

Peter Pirkovič (Avtomanija) je napisal/-a:22. junij 2010 | 20:00:33

Slika

Rdeča luč za električnega A1

Audi se je odločil, da bo študiji A1 e-tron pustil nabirati prah.

Foto: Audi
Odločitev o tem, da na cestah v prihodnjih letih ne bomo videli Audija A1 na električni pogon, je sporočil Rupert Stadler, številka ena pri Audiju. Ob tem pa je razkril tudi to, da bodo iz malčka nastali še trije bratje, športni S1, podaljšani Sportback in kabriolet.

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe sep 24, 2010 8:07 am

Včeraj sem ga prvič v živo videl in recimo, da malo bolj razumem bistvo tega avta. Če hočeš majhen avto z imidžem, ki izstopa brez da bi bil vsiljiv z raznimi "fensi" dodatki in nalepkami, je to to. Če bi bil poceni, bi del tega imidža izginil!

Kar se pa elektrike tiče, čisto možno, da sledijo razvoju in so v pripravljenosti, ampak čakajo, da se takšna vozila malo bolj primejo in se ta čas kdo drugi ukvarja z novimi rešitvami namesto njih. Zaenkrat nima noben ravno nekega pretiranega dobička, tako da je bistvo bit pripravljen takrat, ko so začnejo množično prodajat.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne okt 10, 2010 9:53 pm

ga imel na testu čez vikend in sem navdušen! motor 1.6TDI konkretno opravlja svojo nalogo, vrti se vse do 5k obratov, avto pa vleče že iz nule. poraba je bila najvišja 8,8l in to ob konstantnem priganjanju. sedi se dobro, volan lepo pade v roke, kateri je tudi ravno prav debel.

ceste se drži super in ob pomoči ESP-ja ga je skorajda nemogoče spravit iz tira. res prava igračka. in če ga primerjam z mini cooperjem, je precej bolj prijazen do voznika, ker je mehkejši, tako volan, kot sklopka in samo podvozje, vendar ti kljub vsemu daje občutek dirkaškosti. in kljub temu da je avto mejhen, ne manjka občutka varnosti.

če bi zbiral med cooperjem in A1, bi vzel A1. zakaj? po velikosti praktično ista, vendar je prostora na zadnji klopi za odtenek več pri A1, prtljažnik pa je skoraj za polovico večji prav tako pri A1. kar se tiče pa kvalitete v materijalih pa sta precej skupej.

skratka, fajn avto, kateri ima zaradi imidža, oz znamke, na žalost precej visoko ceno.
Slika

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Po okt 11, 2010 8:38 am

Courage™ je napisal/-a:Jebiga, s tem avtom si kupujes stil, nekaj nevsakdanjega, kupujes nekaj po cem bos izstopal, in temu primerna je cena :)

kupi potem smarta

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Po okt 11, 2010 9:48 am

Al pa če je Mini zunaj že od leta 2002 (ok vmes je bila ena rahla prenova), čudno kajne, da je A1 boljši (tišji, sodobnejši,...) ?! :roll:

Sicer pa sam osebno iz čisto racionalnega vidika (predvsem visoka cena in omejena uporabnost) ne vidim smisla v tovrstnih vozilih, ne glede na znamko.
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po okt 11, 2010 12:15 pm

Polo78 je napisal/-a:Al pa če je Mini zunaj že od leta 2002 (ok vmes je bila ena rahla prenova), čudno kajne, da je A1 boljši (tišji, sodobnejši,...) ?! :roll:

Sicer pa sam osebno iz čisto racionalnega vidika (predvsem visoka cena in omejena uporabnost) ne vidim smisla v tovrstnih vozilih, ne glede na znamko.

Če rabiš mestni avto, potem ima A1 večjo uporabnost kot pa recimo A6, ki je v ta namen za nekoga lahko že neuporaben :)

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Po okt 11, 2010 12:18 pm

Zanimiv avtomobil ampak občutno predrag

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Po okt 11, 2010 1:08 pm

rok46 je napisal/-a:ga imel na testu čez vikend in sem navdušen! motor 1.6TDI konkretno opravlja svojo nalogo, vrti se vse do 5k obratov, avto pa vleče že iz nule. poraba je bila najvišja 8,8l in to ob konstantnem priganjanju. sedi se dobro, volan lepo pade v roke, kateri je tudi ravno prav debel.

ceste se drži super in ob pomoči ESP-ja ga je skorajda nemogoče spravit iz tira. res prava igračka. in če ga primerjam z mini cooperjem, je precej bolj prijazen do voznika, ker je mehkejši, tako volan, kot sklopka in samo podvozje, vendar ti kljub vsemu daje občutek dirkaškosti. in kljub temu da je avto mejhen, ne manjka občutka varnosti.

če bi zbiral med cooperjem in A1, bi vzel A1. zakaj? po velikosti praktično ista, vendar je prostora na zadnji klopi za odtenek več pri A1, prtljažnik pa je skoraj za polovico večji prav tako pri A1. kar se tiče pa kvalitete v materijalih pa sta precej skupej.

skratka, fajn avto, kateri ima zaradi imidža, oz znamke, na žalost precej visoko ceno.

Če bi izbiral med A1 in Mini bi izbral A1 zaradi prostornosti...smešno. :)
Meni je spredaj zanimiv, zadek mi je pa mimo.
Da je pa kvaliteten in zmogljiv (sploh ko/če bo S1) pa ne dvomim.
IMHO bo Mini večno "in", A1 pa muha enodnevnica.
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Po okt 11, 2010 1:26 pm

W|zz je napisal/-a:
Polo78 je napisal/-a:Al pa če je Mini zunaj že od leta 2002 (ok vmes je bila ena rahla prenova), čudno kajne, da je A1 boljši (tišji, sodobnejši,...) ?! :roll:

Če rabiš mestni avto, potem ima A1 večjo uporabnost kot pa recimo A6, ki je v ta namen za nekoga lahko že neuporaben :)

To že, se strinjam, samo potem raje za pol manj denarja vzamem spodobno opremljen in motoriziran avto iz nižjega razreda. Sploh sem pa šele zdaj opazil, da je klima in še marsikaj drugega proti doplačilu, mislim, to pa je nateg na suho! Včasih sploh ne vem kaj je tako premiumskega na teh kao premium znamkah?! Zame osebno je to itak umetno ustvarjena oznaka za obiranje folka, ki je obremenjen z imidžem... :roll:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po okt 11, 2010 1:38 pm

Gledano na enega posameznika bo verjetno res v 90% primerih predrag. Če pa gledamo kot celota, se pa meni prav zdi, da ima tako ceno oz. nimam nič proti. Nikoli ga sicer ne mislim kupit, ampak poceni mejhnih avtov je itak že kar nekaj, pa naj bo še kakšen malo dražji, da bodo gospoda imela občutek da se ločijo od ostalih zaradi premium značke na nosu :)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov