SpeedyRS je napisal/-a:In spet so se VAG fanboyi oglasili. Točno sm vedel da se bojo.
OFF: Če si vedel da se bomo čemu ta post...

ON: Glede avta pa moram reči da je res nekaj,sploh v kombinaciji 2.0 tdi---DSG.Smooth sailing!!!
SpeedyRS je napisal/-a:Naj samo omenim, da nism Renault fanboy. Sem pa deutshe wagen hater.
In ja, zakaj zdej, ko se je škoda dvignla iz pepela začela svoje motorje razvijat? Bilo kaj da nardijo bo boljše od TDI traktorjev
JEREMIJA79 je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Naj samo omenim, da nism Renault fanboy. Sem pa deutshe wagen hater.
In ja, zakaj zdej, ko se je škoda dvignla iz pepela začela svoje motorje razvijat? Bilo kaj da nardijo bo boljše od TDI traktorjev
Poglej sej niso oni krivi,da ti nimaš denarja za pravi avto.Tko pač je to,tlačiš drugo znamko zato da v očeh gledalcev povzdigneš svojo.Res zrelo od tebe...
martk je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Naj samo omenim, da nism Renault fanboy. Sem pa deutshe wagen hater.
Poglej sej niso oni krivi,da ti nimaš denarja za pravi avto.Tko pač je to,tlačiš drugo znamko zato da v očeh gledalcev povzdigneš svojo.Res zrelo od tebe...
![]()
![]()
in vidva oba vesta kaj je pravi avto in kaj je pravi motor
![]()
![]()
![]()
Kaj določa pravi avto? Znamka, oprema, zvezdice, barva, poreklo?
Kaj določa dober motor? Moč, navor, poraba, kvarljivost, hrup, vonj?
Oba sta zrela. Čestitam.
LP
Martin
Eazy-O je napisal/-a:Kake bluzerancije...
Zdaj, ko v interesu zmanjšanja stroškov in izdelave boljšega proizvoda vsi po svetu združujejo moči, naj gre Škoda na svoje in naredi svojo paleto motorjev? Verjetno še najbolje da se odcepi od VAG koncerna? Saj se zajebavaš, ne?
Škoda čisto pošteno drži svojo nišo v VAGu in če lahko zaradi deljenja komponent ponudijo solidne avtomobile po ugodnejši ceni je to lahko samo plus. Zadovoljstvo kupcev, zanesljivost in rast firme že povedo svoje.
Vi pa kar sovražite če hočete, samo mi ni jasno čemu sovražit nekaj takega. Sploh če ne znaš utemeljit. Kaj pa po tvoje fali TDIju? Ne rečem da je zadeva perfektna, bi pa rad slišal argumente.
Sicer pa ste nekateri s svojimi kontrami tudi na istem nivoju, jao...
SpeedyRS je napisal/-a: Primerjaj po karakteristikah primer: 1.5 dCi 105 in TDI 1.9 110. Da ne omenjamo kakšnih JTD-ev. Pa tudi zanesljivi niso kaj preveč. Še kaj?
rini je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a: Primerjaj po karakteristikah primer: 1.5 dCi 105 in TDI 1.9 110. Da ne omenjamo kakšnih JTD-ev. Pa tudi zanesljivi niso kaj preveč. Še kaj?
Motor 1.9 TDI 110 se že od leta 2002 ne vgrajuje v avtomobile. Imaš pa prav, da omenjeni motor kljub letom še vedno dela BP, medtem ko so z 1.5 dCi 105 sami problemi.
JEREMIJA79 je napisal/-a:Ne vem kaj te tare ampak se mi zdi ko bo začel pluvat čez Mazdo se boš oglasil na tak ali drugačen način...
lukp je napisal/-a:Ogledal sem si veliko avtomobilov, ker kupujem novega, in moram reči, da je Superb glede opreme, kvalitete (beri materiali) in cene zelo dober nakup, pa da ne govorim še o garanciji, ki je po novem 4 letna. Primerjal sem jo s Golfom, ki je dražji od Superba z isto opremo in motorjem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov