Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To avg 26, 2008 7:00 pm

SpeedyRS je napisal/-a:In spet so se VAG fanboyi oglasili. Točno sm vedel da se bojo. :)

OFF: Če si vedel da se bomo čemu ta post... :roll:

ON: Glede avta pa moram reči da je res nekaj,sploh v kombinaciji 2.0 tdi---DSG.Smooth sailing!!!

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS To avg 26, 2008 7:21 pm

Naj samo omenim, da nism Renault fanboy. Sem pa deutshe wagen hater.

In ja, zakaj zdej, ko se je škoda dvignla iz pepela začela svoje motorje razvijat? Bilo kaj da nardijo bo boljše od TDI traktorjev 8)

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To avg 26, 2008 8:09 pm

SpeedyRS je napisal/-a:Naj samo omenim, da nism Renault fanboy. Sem pa deutshe wagen hater.

In ja, zakaj zdej, ko se je škoda dvignla iz pepela začela svoje motorje razvijat? Bilo kaj da nardijo bo boljše od TDI traktorjev 8)

Poglej sej niso oni krivi,da ti nimaš denarja za pravi avto.Tko pač je to,tlačiš drugo znamko zato da v očeh gledalcev povzdigneš svojo.Res zrelo od tebe... :roll:

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner To avg 26, 2008 8:50 pm

Glede avta pa moram reči da je res nekaj,sploh v kombinaciji 2.0 tdi---DSG.Smooth sailing!!!

To je pa zelo res!!!
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk To avg 26, 2008 9:04 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:
SpeedyRS je napisal/-a:Naj samo omenim, da nism Renault fanboy. Sem pa deutshe wagen hater.

Poglej sej niso oni krivi,da ti nimaš denarja za pravi avto.Tko pač je to,tlačiš drugo znamko zato da v očeh gledalcev povzdigneš svojo.Res zrelo od tebe... :roll:

:pop: :pop: :pop: in vidva oba vesta kaj je pravi avto in kaj je pravi motor :pop: :pop: :pop:

Kaj določa pravi avto? Znamka, oprema, zvezdice, barva, poreklo?
Kaj določa dober motor? Moč, navor, poraba, kvarljivost, hrup, vonj?

Oba sta zrela. Čestitam.
LP
Martin
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O To avg 26, 2008 9:58 pm

Kake bluzerancije...

Zdaj, ko v interesu zmanjšanja stroškov in izdelave boljšega proizvoda vsi po svetu združujejo moči, naj gre Škoda na svoje in naredi svojo paleto motorjev? Verjetno še najbolje da se odcepi od VAG koncerna? Saj se zajebavaš, ne?

Škoda čisto pošteno drži svojo nišo v VAGu in če lahko zaradi deljenja komponent ponudijo solidne avtomobile po ugodnejši ceni je to lahko samo plus. Zadovoljstvo kupcev, zanesljivost in rast firme že povedo svoje.

Vi pa kar sovražite če hočete, samo mi ni jasno čemu sovražit nekaj takega. Sploh če ne znaš utemeljit. Kaj pa po tvoje fali TDIju? Ne rečem da je zadeva perfektna, bi pa rad slišal argumente.

Sicer pa ste nekateri s svojimi kontrami tudi na istem nivoju, jao...
Slika

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To avg 26, 2008 10:21 pm

martk je napisal/-a:
JEREMIJA79 je napisal/-a:

:pop: :pop: :pop: in vidva oba vesta kaj je pravi avto in kaj je pravi motor :pop: :pop: :pop:

Kaj določa pravi avto? Znamka, oprema, zvezdice, barva, poreklo?
Kaj določa dober motor? Moč, navor, poraba, kvarljivost, hrup, vonj?

Oba sta zrela. Čestitam.
LP
Martin

Ne vem kaj te tare ampak se mi zdi ko bo začel pluvat čez Mazdo se boš oglasil na tak ali drugačen način... :idea:

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS To avg 26, 2008 11:09 pm

Eazy-O je napisal/-a:Kake bluzerancije...

Zdaj, ko v interesu zmanjšanja stroškov in izdelave boljšega proizvoda vsi po svetu združujejo moči, naj gre Škoda na svoje in naredi svojo paleto motorjev? Verjetno še najbolje da se odcepi od VAG koncerna? Saj se zajebavaš, ne?

Škoda čisto pošteno drži svojo nišo v VAGu in če lahko zaradi deljenja komponent ponudijo solidne avtomobile po ugodnejši ceni je to lahko samo plus. Zadovoljstvo kupcev, zanesljivost in rast firme že povedo svoje.

Vi pa kar sovražite če hočete, samo mi ni jasno čemu sovražit nekaj takega. Sploh če ne znaš utemeljit. Kaj pa po tvoje fali TDIju? Ne rečem da je zadeva perfektna, bi pa rad slišal argumente.

Sicer pa ste nekateri s svojimi kontrami tudi na istem nivoju, jao...

Fali mu marsikaj glede na konkurenco. Predvsem so najbolj zastareli dizli na trgu. Uvajajo skupni voz na vse motorje šele z Golfom 6, konkurenga ga ima že skoraj 10 let(JTD, drugi malo manj (dCi, HDi, CRDi)). Potem dokaj velika poraba glede na konkurenco, in glede na to kolk konjov in navora da od sebe TDI. Primerjaj po karakteristikah primer: 1.5 dCi 105 in TDI 1.9 110. Da ne omenjamo kakšnih JTD-ev. Pa tudi zanesljivi niso kaj preveč. Še kaj?

rini
Novinec

Napisal/-a rini Sr avg 27, 2008 12:35 am

SpeedyRS je napisal/-a: Primerjaj po karakteristikah primer: 1.5 dCi 105 in TDI 1.9 110. Da ne omenjamo kakšnih JTD-ev. Pa tudi zanesljivi niso kaj preveč. Še kaj?

Motor 1.9 TDI 110 se že od leta 2002 ne vgrajuje v avtomobile. Imaš pa prav, da omenjeni motor kljub letom še vedno dela BP, medtem ko so z 1.5 dCi 105 sami problemi.

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new Sr avg 27, 2008 6:43 am

rini je napisal/-a:Motor 1.9 TDI 110 se že od leta 2002 ne vgrajuje v avtomobile. Imaš pa prav, da omenjeni motor kljub letom še vedno dela BP, medtem ko so z 1.5 dCi 105 sami problemi.

Če so pa kateri dizli tako kvarljivi in neizdržljivi, kot so pri gospodarskih vozilih TDI motorji...
TIGR

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr avg 27, 2008 8:12 am

SpeedyRS je napisal/-a: Še kaj?

....di se ti je en mal "unkern" (če ne že fejst)..... :roll:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr avg 27, 2008 9:32 am

tole je tema o škodi superb ne pa o natolcevanju ene ali druge ali tretje X znamke....

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Sr avg 27, 2008 10:03 am

rini je napisal/-a:
SpeedyRS je napisal/-a: Primerjaj po karakteristikah primer: 1.5 dCi 105 in TDI 1.9 110. Da ne omenjamo kakšnih JTD-ev. Pa tudi zanesljivi niso kaj preveč. Še kaj?

Motor 1.9 TDI 110 se že od leta 2002 ne vgrajuje v avtomobile. Imaš pa prav, da omenjeni motor kljub letom še vedno dela BP, medtem ko so z 1.5 dCi 105 sami problemi.

Ja itak ne, TDI dela zmeraj in skos brez problemov. Js nepravim da so dCi, HDi, JTD uber dobri in najboljši. So pa boljši po porabi, konjih in navoru pri isti kubikaži. So pa daleč od tega, da so nevem kako zanesljivi, glih tako kot TDI niso. Nč ni zanesljivo danes več, glede na to kak se delajo avti na hitrco nit nemore bit.

Uporabniški avatar
E=mc^2
Novinec

Napisal/-a E=mc^2 Sr avg 27, 2008 10:16 am

a moderatorjev še ni z dopusta?
[povezava odstranjena]

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Sr avg 27, 2008 2:01 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:Ne vem kaj te tare ampak se mi zdi ko bo začel pluvat čez Mazdo se boš oglasil na tak ali drugačen način... :idea:

Lahko ti na PS pošljem, kaj me na mazdah moti. Eno sem imel, eno imam, zraven imam še nekaj večjega angleškega s švabskim motorjem. Pa ne mislim nič tajit, če bi kaj krepalo. Mislim da je prvi namen forumov prenašanje izkušenj, nasvetov, koristnih informacij in predstavitve novosti. In komentiranje tega. Pa ne v smislu, "fiat so j***a, golfi so bedni, japonci so rižote, mercedes je za stare fotre..." Ampak ustaljena praksa je tukaj taka, da se je treba o vsaki stvari nekaj brezveze kregat, pa bit takoj užaljen, pa trdit stvari, ki ne držijo.
LP
Martin
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto Ne okt 19, 2008 10:13 pm

Avto, moj partner!

lukp
Novinec

Napisal/-a lukp So dec 13, 2008 8:24 pm

Ogledal sem si veliko avtomobilov, ker kupujem novega, in moram reči, da je Superb glede opreme, kvalitete (beri materiali) in cene zelo dober nakup, pa da ne govorim še o garanciji, ki je po novem 4 letna. Primerjal sem jo s Golfom, ki je dražji od Superba z isto opremo in motorjem.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy So dec 13, 2008 9:29 pm

lukp je napisal/-a:Ogledal sem si veliko avtomobilov, ker kupujem novega, in moram reči, da je Superb glede opreme, kvalitete (beri materiali) in cene zelo dober nakup, pa da ne govorim še o garanciji, ki je po novem 4 letna. Primerjal sem jo s Golfom, ki je dražji od Superba z isto opremo in motorjem.

Pri Golfu je tisti znakec na haubi veliko dražji - v tem je razlika ;)

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus So dec 13, 2008 9:43 pm

Če ne bi bilo VWja, tudi Škoda ne bi bila niti približno taka, da se ne bo kdo spozabil.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Pe jun 19, 2009 4:19 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov