tole je pravi opel

esem je napisal/-a:karavan
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:esem je napisal/-a:karavan
Ljudje, pardon če sem malo tečen ampak meni javi oz. pokaže: This link appears to be broken in slike žal ne vidim.![]()
Lahko en print screen prosim ali kaj podobnega.![]()
Hvala in lp
IcEm4n je napisal/-a:še mal primerjave z golfom VI:
http://www.autobild.de/artikel/erster-v ... 15889.html
Lignage je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:A nova astra ne premore smernikov na ogledalih?
Zakaj bi jih pa mogla imet v ogledalih
martin_krpan je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:A nova astra ne premore smernikov na ogledalih?
Mene tudi zanimajo prednosti smernikov v ogledalih. Opel je še ena redkih firm, ki jih postavlja na staro mesto.
Najbolj smešni pa so mi avtomobili (predvsem v Aziji), kjer imajo osnovne različice smernike na boku na karoseriji, najbogatejši paket pa v vzratnih ogledalih.
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:A nova astra ne premore smernikov na ogledalih?
Mene tudi zanimajo prednosti smernikov v ogledalih. Opel je še ena redkih firm, ki jih postavlja na staro mesto.
Najbolj smešni pa so mi avtomobili (predvsem v Aziji), kjer imajo osnovne različice smernike na boku na karoseriji, najbogatejši paket pa v vzratnih ogledalih.
Se podpišem pod ta komentar.![]()
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov