Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe jul 27, 2007 3:32 pm

Jaz sem ga včeraj videl v živo, zadaj mi je zelo lep, spredaj pa mi deluje kot mešanica VW hrošča in getza. Žarometi so preveč narazen in prenizko. Ceed ima lepši nos, dasiravno je bolj generičen.

jony
Novinec

Napisal/-a jony Pe jul 27, 2007 5:02 pm

jest sm vozil 90 konjskega dizla. Podvozje je v redu, motor je tih (ampak zame prešvoh). Prvo ima samo za speljat, z drugo ful potegne, pol je pa tako tako (res da od 90 konjev ni veliko za pričakovati). Me je pa motila ena zadeva. V prostem teku na sem vibracije od motorja na sedežu :shock: . Drgač sem pa vozil tud Ceeda, pa zame ni slabši.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Re: ha ha ha

Napisal/-a RED_line Pe jul 27, 2007 5:18 pm

apolo je napisal/-a:brez veze ampak bodimo realni... :-) vsekakor i30 ni biser lepote!! vsak bo pač svoje zagovarjal,

ni biser lepote, je pa nekaj posebnega. meni je odspredaj lo všeč.zadaj so mu dali prevelike luči. mi pa je avto bolj všeč ko uporabnost in sama vožnja kot pa lepota. tko da se da to prebavit. in kot sem reku, mel bi ga. ni napačen.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty So jul 28, 2007 2:50 pm

A ve kdo, če pride tri vratna varjanta?

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So jul 28, 2007 4:20 pm

Pride samo verjetno šele naslednje leto.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

himi

Napisal/-a himi So jul 28, 2007 5:21 pm

Ne kokr js vem, trivratnega i30 ne bo!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Re: ha ha ha

Napisal/-a drugmirko Ne jul 29, 2007 9:46 am

RED_line je napisal/-a:
apolo je napisal/-a:brez veze ampak bodimo realni... :-) vsekakor i30 ni biser lepote!! vsak bo pač svoje zagovarjal,

ni biser lepote, je pa nekaj posebnega. meni je odspredaj lo všeč.zadaj so mu dali prevelike luči. mi pa je avto bolj všeč ko uporabnost in sama vožnja kot pa lepota. tko da se da to prebavit. in kot sem reku, mel bi ga. ni napačen.

ja... in predvsem je za Hyundai gromozanski korak naprej... tako v kvalitetnem, kot tudi oblikovnem pogledu! tudi, če ti ni lep in tudi, če ni zgled neke avandgardne ultra elegance ne moreš reč, da so zheraško scagali pri dizajnu, kot je to bil običaj pri večini njihovih dosedanih modelov.
živeo drugmirkooooo!!!!

Vremc
Nov uporabnik

električna pomičma sončna streha

Napisal/-a Vremc So avg 04, 2007 5:18 pm

Zanima me kako je s to pomično streho
v reklamnih slikah je-v opremi pa ne piše pri nobenem modelu
pri dodatni opremi tudi ne.
ALIJE ALI NI???
Priponke
in_07-lo.jpg

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Re: električna pomičma sončna streha

Napisal/-a partty So avg 04, 2007 8:03 pm

Vremc je napisal/-a:Zanima me kako je s to pomično streho
ALIJE ALI NI???

Pač smo v Sloveniji in določene opreme niti ne bo za nas.
Še huje je na strani www.Kia.si kjer predstavljajo vso možno opremo določenih modelov, pol pa pogledaš na cenik in ugotoviš, da sploh ni možen nakup avta s tako opramo. Sploh pa me jezi, ko vidim po Kopru tovornjake s Cee'd-i ali i30-kami z vso možno opremo 17'', usnje... in jih peljejo drugam. Pri nas pa pustijo samo tiste oskubljene.
Sploh pa je sramotno, da Cee'da v sloveniji sploh ne morš kupit z Alu platišči :cry:
Pismo kaj bi jih stalo pustiti tudi kakega ''spodobno'' opremljenega v Sloveniji
Vseeno pa so se mal popravli pri dobavljivi opremi in motorjih pri Hyiundaiu (Bodi vesel, da so nam poklonili 16'', usnje, 2.0CRDi!!!!!!!!!)

Vremc
Nov uporabnik

Napisal/-a Vremc So avg 04, 2007 8:25 pm

partty je napisal/-a:
ALIJE ALI NI???

Pač smo v Sloveniji in določene opreme niti ne bo za nas.
Še huje je na strani www.Kia.si kjer predstavljajo vso možno opremo določenih modelov, pol pa pogledaš na cenik in ugotoviš, da sploh ni možen nakup avta s tako opramo. Sploh pa me jezi, ko vidim po Kopru tovornjake s Cee'd-i ali i30-kami z vso možno opremo 17'', usnje... in jih peljejo drugam. Pri nas pa pustijo samo tiste oskubljene.
Sploh pa je sramotno, da Cee'da v sloveniji sploh ne morš kupit z Alu platišči :cry:
Pismo kaj bi jih stalo pustiti tudi kakega ''spodobno'' opremljenega v Sloveniji
Vseeno pa so se mal popravli pri dobavljivi opremi in motorjih pri Hyiundaiu (Bodi vesel, da so nam poklonili 16'', usnje, 2.0CRDi!!!!!!!!!)

AHA pa smo tam bo treba s temi na hyundayu malo podebatirat .
ni vsak avto v resnici res tak kot na slikah.
Priponke
ki30_22.jpg

Uporabniški avatar
xyxyxy
Novinec

Napisal/-a xyxyxy Ne avg 05, 2007 3:58 pm

Na reklamah in prospektih so vedno najdražji in najbolje opremljeni modeli. Ta na sliki ima tudi tempomat in ogrevanje sedežev, ki v sloveniji sploh niso na ceniku.

Vremc
Nov uporabnik

tempomat

Napisal/-a Vremc Ne avg 05, 2007 8:15 pm

Kje na sliki je tempomat?????

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Ne avg 05, 2007 8:18 pm

Na volanu, levo upravljaš radio, desno tempomat :)

Nejko
Novinec

Napisal/-a Nejko Ne avg 05, 2007 9:34 pm

ALIJE ALI NI???

Samo vpraanje časa je bilo, kdaj se bo začelo govoriti o tem kako oskubljne avtomobile trgovci s korejskim blagom ponujajo v Sloveniji, glede na to, da gredo odlično opremljeni avtomobili skozi naše pristaniče na EURO-trg. Ko sem vprašal celjskega trgovca kako je z dodatno opremo pri i30 mi je vehementno odgovoril: "Saj je vse kar potrebujejte v serijski opremi." :? Avtomobilov brez strešnega okna pa ne kupujem že kar nekaj časa... pa kljub uporabai klime. Šele kombinacija obojega je tisti tapravo.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Ne avg 05, 2007 9:48 pm

Slovenija ni samo za korejce amapak za vse ostale (tudi ne samo pri avtomobilih ampak tudi pri hrani in oblekah...) še vedno 2. klasna država. Razloge sem že enkrat napisal pa dajmo še enkrat nahitro:
-nezahtevnost potrošnikov dokler je največja sreča uvozit iz DE rabljenega dizelskega VW se stvar ne bo bistveno spremenila
-aroganca/ignoranca distributerjev(avto salona tudi naslednje leto ne bo ravno zaradi njih ker se jim "ne splača")
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne avg 05, 2007 10:28 pm

Ja pa je kdo dejansko vprašal če nebi mogel dobiti točno takšnega kakor hoče imeti?
-Jaz sem svojega prvega coupeja hotel brez spojlerja zadaj in so mi ga pač pripeljali - čeprav ni bil takšen v katalogu za naš trg.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Ne avg 05, 2007 10:37 pm

Marsikaj ti pripeljejo, ampak potem nisi deležen raznih popustov, ki jih imajo avtomobili iz zaloge. Mislim, da je pri mnogih znamkah tako.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne avg 05, 2007 10:45 pm

-HEHE; jaz sem za razliko v ceni (moj je bil za ITA trg namenjen) takrat celo dobil usnje za đabe - pri njih se je spojler namreč doplačal
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
GregaST
Novinec

Kraj: Medvode

Napisal/-a GregaST Po avg 06, 2007 11:55 am

Tudi ko smo pri naši hiši kupovali sonato leta 1997 smo naročili neko izven-serijsko opremo za slovenski trg. Pač je blo zarad tega treba 2 mesca počakat, ampak dobili pa smo.

Vremc
Nov uporabnik

zahtevni kupci

Napisal/-a Vremc Po avg 06, 2007 6:45 pm

Ja če bi bili vsi bolj zahtevni bi na mogoče v osnovni opremi ponudili kaj več
mogoče bi že osnovni model imel alu platišča ,strešno okno (za isto ceno)kaj vem so najbrž bolj zahtevni naši trgovci glede provizije.
Italjani nas imajo za malo bolj tako to vem, ker sem tu blizu ko greš ti dol je bongiorno
ko pridejo oni k nam je tudi bongiorno kaj češ-smo manj zahtevni.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost