apolo je napisal/-a:brez veze ampak bodimo realni...vsekakor i30 ni biser lepote!! vsak bo pač svoje zagovarjal,
RED_line je napisal/-a:apolo je napisal/-a:brez veze ampak bodimo realni...vsekakor i30 ni biser lepote!! vsak bo pač svoje zagovarjal,
ni biser lepote, je pa nekaj posebnega. meni je odspredaj lo všeč.zadaj so mu dali prevelike luči. mi pa je avto bolj všeč ko uporabnost in sama vožnja kot pa lepota. tko da se da to prebavit. in kot sem reku, mel bi ga. ni napačen.
Vremc je napisal/-a:Zanima me kako je s to pomično streho
v reklamnih slikah je-v opremi pa ne piše pri nobenem modelu
pri dodatni opremi tudi ne.
ALIJE ALI NI???
partty je napisal/-a:Vremc je napisal/-a:Zanima me kako je s to pomično streho
ALIJE ALI NI???
Pač smo v Sloveniji in določene opreme niti ne bo za nas.
Še huje je na strani www.Kia.si kjer predstavljajo vso možno opremo določenih modelov, pol pa pogledaš na cenik in ugotoviš, da sploh ni možen nakup avta s tako opramo. Sploh pa me jezi, ko vidim po Kopru tovornjake s Cee'd-i ali i30-kami z vso možno opremo 17'', usnje... in jih peljejo drugam. Pri nas pa pustijo samo tiste oskubljene.
Sploh pa je sramotno, da Cee'da v sloveniji sploh ne morš kupit z Alu platišči![]()
Pismo kaj bi jih stalo pustiti tudi kakega ''spodobno'' opremljenega v Sloveniji
Vseeno pa so se mal popravli pri dobavljivi opremi in motorjih pri Hyiundaiu (Bodi vesel, da so nam poklonili 16'', usnje, 2.0CRDi!!!!!!!!!)
Vremc je napisal/-a:Zanima me kako je s to pomično streho
ALIJE ALI NI???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost