sašo5 je napisal/-a:V notranjosti mi je pa hecen volan in tisti dve reži za zračenje pred sovoznikom so mi mal mim.....
IcEm4n je napisal/-a:osrednji del armaturke, okrog displaya mi je nekam čudno skup spacano, uglavnem nejasen zaključek
čakte... kak to mislite.... sej majo vsi avti na kugli zemaljski na armaturi štiri reže za zrak.... po eno ob vsakih vratih in dve na sredini armature nad centralno konzolo....
tale ma tudi štiri.... sam, da so bolj očitno ločene. dve za voznika, po ena na vsaki strani števcev in dve za sovoznika, po ena na vsaki strani sovozniškega predala! če so pa tasrednja dva malo bolj očitno razmaknili in s tem med njima dobili plac za LCD displej, ki je tako dovolj visoko za enostavno branje podatkov in za to ni treba buhteljnov navrh armature delat, je pa po moje sam dobrodošlo! nikoli nisem razumel, kaj za vraga gredo montirat te displeje na centralno konzolo, v višino kolen, tam nekam tik nad ročko šalthebla... kdo pa ma cajt med vožnjo bulit tam dol...
čist fajn takak rešitev. vsej ne bo komentarjev " spet so eni BMW kopirali", kot smo jih poslušali pri armaturi nove Lagune....