Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To jun 17, 2008 7:40 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- To jun 17, 2008 8:38 pm

Lignage je napisal/-a:Slika

A LED-ice pa tokrat nikomur ne gredo v nos (glede na kritiziranje le-teh v vseh temah o novem Audiju A4)?! :roll:
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To jun 17, 2008 9:05 pm

Kaj da ne. Ni mi jasno zakaj jih ne morejo dati več in eno bolj skupaj k drugi (bi bilo precej lepše). So pa za razliko od Audijevih vsaj v ravni črti, brez vija vaja vijug :)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To jun 17, 2008 9:23 pm

Tattoo- je napisal/-a: A LED-ice pa tokrat nikomur ne gredo v nos (glede na kritiziranje le-teh v vseh temah o novem Audiju A4)?! :roll:

Tistemu vijuganju ledic pri Audijih se po domače reče "rižev narastek" - žal deluje na oko poznavalca slabše kot dotična hrana na želodec. :P

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To jun 17, 2008 10:02 pm

esem je napisal/-a:
Tattoo- je napisal/-a: A LED-ice pa tokrat nikomur ne gredo v nos (glede na kritiziranje le-teh v vseh temah o novem Audiju A4)?! :roll:

Tistemu vijuganju ledic pri Audijih se po domače reče "rižev narastek" - žal deluje na oko poznavalca slabše kot dotična hrana na želodec. :P

nas je pač večina nepoznavalcev, ker imajo podoben učinek kot BMWjevi krogci- ato naredijo optično agresivnejši
tole delto bo treba pa v živo vidt- črna ji paše

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To jun 17, 2008 10:44 pm

kljukec je napisal/-a:
esem je napisal/-a:

nas je pač večina nepoznavalcev, ker imajo podoben učinek kot BMWjevi krogci- ato naredijo optično agresivnejši
tole delto bo treba pa v živo vidt- črna ji paše

Ja veš da kljukec :) BMW-jevi Angel eyes, povdarijo BMWjev že dolgo znani dizajn predjih žarometov. Audijeve ledice pa naredijo točno to kar pravi esem (vsaj za moj okus). Vsi vemo kdo najbolj pali na to - vidiš bjondo na cesti: uu ledice, kva je to hudo :P

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To jun 17, 2008 11:00 pm

jao ste kle eni bedni da vam moram tkole rečt. LEDice ki niso v ravni črti so riž, tele ki pa so, so pa ok. Komej čakam ko bo mel naslednji maserati vijugice ledic vse povsod da vas mal utiša :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr jun 18, 2008 6:33 pm

Tomcatter je napisal/-a:Komej čakam ko bo mel naslednji maserati vijugice ledic vse povsod da vas mal utiša :lol:

Slika

@esem / lizar: Glede na to, da imata "oko poznavalca", bi prosil za komentar, če je to tudi RIŽ, glede na to, da LED-ice niso v ravni liniji?! :roll:
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr jun 18, 2008 7:45 pm

Če bi v teh lučeh od maserja bilo 10 ledic in bi bile odmaknjene ena od druge in bi izledalo kot novoletna jelka, bi tudi sam rekel da mi ni najbolj všeč (so pa to vseeno zadnje luči). Zdaj pa svetijo podobno kot tiste v zadku Lancie Thesis, in izgleda bolj kot neprekinjena krivulja. Audi A4 in A5 pa pač od naprej s prižganimi ledici izgledata kot neka predelava Tunning hiše, ne pa serijski avto.

Saj pravim že lep čas, če bi Audi tako v sprednje kot v zadnje luči vgrajeval več manjših ledic eno ob drugi bi bil efekt precej precej manj nevšečen, zdaj pa izgleda kot ena afermarket riž predelava.

Mislim, da je razlika očitna:

Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Sr jun 18, 2008 7:59 pm

Zdaj pa že malce pretiravate s temi ledicami. Na Audiu to popolnoma nič rižasto ne izgleda. Meni se pa tista vijuga prav fina zdi. Konec koncev jih je prav Audi začel kot prvi vgrajevat serijsko, kar sicer nima veze z obliko ampak ok.

Ji pa zelo zelo paše črna barva. Bela je pa grda oziroma nič posebnega. Pa zadnji konec mi tudi ni nevem kako všeč.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr jun 18, 2008 8:04 pm

ok, se pravi če so ledice v ravni liniji ali če so si bližje od 5mm potem to ni riž in je zelo všečno.
če so ledice v krivulji in imajo med seboj 5mm (oziroma 1cm kot na lanci) razlike potem so rižaste in tudi avto ki je vreden 100.000+ eurov zgleda zarad njih kot predelava tunning hiše

hvala za pojasnilo
Slika

janezek_85
Novinec

Napisal/-a janezek_85 Če jun 19, 2008 11:24 am

Huda zadevca tale lancia, in to v celoti!!
Ledice ji seveda pašejo, ker sovpadajo z obliko avtomobila. Pod "riž" si pa predstavljam kičasto oblikovane dodatke na okorni obliki vozila. :D , torej.....

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Pe okt 10, 2008 6:13 pm

V salonu Autocommerca sta stala eden ob drugem Delta in Bravo in jasno sem videl, da imata notranjosti skoraj identični. Razlika je samo, da ima Delta več kroma ter sredinski del iz nekega materiala, ki je na otip podoben usnju, kar ustvari bolj prestižen vtis.
Ko sem odprl in zaprl prtljažna vrata, sta se nekje znotraj zakotalila dva vijaka, ki očitno več nista bila, kjer bi morala biti. Pa tudi protizdrsna guma v eni od odlagalnih lukenj na voznikovih vratih se je že odlimala. To pa res ustvari odličen vtis na potencialne kupce.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Pe okt 10, 2008 6:17 pm

Ma to je en navadn Fiat z imenom Lancia, da bi se bolj prodajau. Markentinška poteza.

Sicer so pa bilokakšne ledice kič.

alfa user
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa user Pe okt 10, 2008 6:49 pm

martin_krpan je napisal/-a:V salonu Autocommerca sta stala eden ob drugem Delta in Bravo in jasno sem videl, da imata notranjosti skoraj identični. Razlika je samo, da ima Delta več kroma ter sredinski del iz nekega materiala, ki je na otip podoben usnju, kar ustvari bolj prestižen vtis.
Ko sem odprl in zaprl prtljažna vrata, sta se nekje znotraj zakotalila dva vijaka, ki očitno več nista bila, kjer bi morala biti. Pa tudi protizdrsna guma v eni od odlagalnih lukenj na voznikovih vratih se je že odlimala. To pa res ustvari odličen vtis na potencialne kupce.

Presenečen sem ko slišim da pri lanci tako kmalu odpadajo vijaki. No je pa res da sem zadnič šel v oplov salon se usedel v astro in skupaj s sedežem padel skozi zarjevel pod, ki se je očitno sesul pod mojo težo (80kg mislim da ni pretirana)?? ko sem čudno pogledal prodajalca mi je v zadregil ponudil 50% procentni popust na katerikoli avto izberem-seveda pri njih in mi za bonus obljubil še mlado živo kozo katero bi lahko vozil na prikolici ki bi jo tudi dobil zastonj. kljub mamljivi ponudbi sem se še vedno šokiran zaradi slabe kvaliteta astre raje obrnil in odpeljal domov.

P.S.: Upam da vsi razumete poanto zgodbe, res na forum lahko vsak napiše kar si želi.

Dejstvo je pa tako da se je glede oblike ki je kot vedno subjektivna strvar nesmislno kregati. Sam pa sem preizkusil novo delto in nisem opazil nikakršnih odvitih vijakov, in mislim da jo lahko kar se tiče uporabljenih materialov pohvalim in mislim da ni nikakršne napake če uporabijo isto OBLIKO bravotove armature, glede na to da je iz drugih materialov pomeni da ni ista, pač ohranijo obliko, potek izdelave armature pa je totalno ločen od bravotove. Kaj pa sploh opredli notranjost, če ne materiali bolj ko so žlahtni, in bolje kot je sestavljena bolj je prestižna, torej res ne vidim kakšna je napaka če ohranijo obliko drugega avta, in roko na srce mislim da se veliko ljudi strinja da je bravotova armatura vse drugo kot pa grda.

Upam da boste začeli gledati izven mej in opazil kakšen avto je nova delta.

(Sem se pa rez razpisal :D )

lp

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new Pe okt 10, 2008 8:38 pm

alfa user je napisal/-a:Presenečen sem ko slišim da pri lanci tako kmalu odpadajo vijaki. No je pa res da sem zadnič šel v oplov salon se usedel v astro in skupaj s sedežem padel skozi zarjevel pod, ki se je očitno sesul pod mojo težo (80kg mislim da ni pretirana)?? ko sem čudno pogledal prodajalca mi je v zadregil ponudil 50% procentni popust na katerikoli avto izberem-seveda pri njih in mi za bonus obljubil še mlado živo kozo katero bi lahko vozil na prikolici ki bi jo tudi dobil zastonj. kljub mamljivi ponudbi sem se še vedno šokiran zaradi slabe kvaliteta astre raje obrnil in odpeljal domov.

Men je pa volan kar v rokah ostal pa še desni kolesi sta mi odpadli tak da sem se po dveh kolesih moral peljat :lol: :lol: :lol:

V živo Delta zgleda v redu raen zadka, ta mi je malo čudne oblike, je pa ta mela v notranjosti (kar sem skozi okno videl) nek semiš al kaj je tisto za en material... Drugače pa notranjost res zgleda luksuzno!
TIGR

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe okt 10, 2008 10:29 pm

Somebody_new je napisal/-a:... je pa ta mela v notranjosti (kar sem skozi okno videl) nek semiš al kaj je tisto za en material...

Alcantara?

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted So okt 11, 2008 7:46 am

SpeedyRS je napisal/-a:Ma to je en navadn Fiat z imenom Lancia, da bi se bolj prodajau. Markentinška poteza.

mater, kjerkoli je govora o italijanih, vidim tvoje (takšne ali drugačne) pripombe :roll:

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk So okt 11, 2008 9:00 am

Addicted je napisal/-a:
SpeedyRS je napisal/-a:Ma to je en navadn Fiat z imenom Lancia, da bi se bolj prodajau. Markentinška poteza.

mater, kjerkoli je govora o italijanih, vidim tvoje (takšne ali drugačne) pripombe :roll:

Off:
Saj ima že lepo zbirko kartončkov, pusti mu veselje ;)
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS So okt 11, 2008 10:23 am

Addicted je napisal/-a:

Sm že omenu, da sm fan starih Lanč. Ampak to ni Lanča, to je Fiat.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov