esem je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a: A LED-ice pa tokrat nikomur ne gredo v nos (glede na kritiziranje le-teh v vseh temah o novem Audiju A4)?!
Tistemu vijuganju ledic pri Audijih se po domače reče "rižev narastek" - žal deluje na oko poznavalca slabše kot dotična hrana na želodec. :P
kljukec je napisal/-a:esem je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a: A LED-ice pa tokrat nikomur ne gredo v nos (glede na kritiziranje le-teh v vseh temah o novem Audiju A4)?!
Tistemu vijuganju ledic pri Audijih se po domače reče "rižev narastek" - žal deluje na oko poznavalca slabše kot dotična hrana na želodec. :P
nas je pač večina nepoznavalcev, ker imajo podoben učinek kot BMWjevi krogci- ato naredijo optično agresivnejši
tole delto bo treba pa v živo vidt- črna ji paše
Tomcatter je napisal/-a:Komej čakam ko bo mel naslednji maserati vijugice ledic vse povsod da vas mal utiša
martin_krpan je napisal/-a:V salonu Autocommerca sta stala eden ob drugem Delta in Bravo in jasno sem videl, da imata notranjosti skoraj identični. Razlika je samo, da ima Delta več kroma ter sredinski del iz nekega materiala, ki je na otip podoben usnju, kar ustvari bolj prestižen vtis.
Ko sem odprl in zaprl prtljažna vrata, sta se nekje znotraj zakotalila dva vijaka, ki očitno več nista bila, kjer bi morala biti. Pa tudi protizdrsna guma v eni od odlagalnih lukenj na voznikovih vratih se je že odlimala. To pa res ustvari odličen vtis na potencialne kupce.
alfa user je napisal/-a:Presenečen sem ko slišim da pri lanci tako kmalu odpadajo vijaki. No je pa res da sem zadnič šel v oplov salon se usedel v astro in skupaj s sedežem padel skozi zarjevel pod, ki se je očitno sesul pod mojo težo (80kg mislim da ni pretirana)?? ko sem čudno pogledal prodajalca mi je v zadregil ponudil 50% procentni popust na katerikoli avto izberem-seveda pri njih in mi za bonus obljubil še mlado živo kozo katero bi lahko vozil na prikolici ki bi jo tudi dobil zastonj. kljub mamljivi ponudbi sem se še vedno šokiran zaradi slabe kvaliteta astre raje obrnil in odpeljal domov.
Addicted je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Ma to je en navadn Fiat z imenom Lancia, da bi se bolj prodajau. Markentinška poteza.
Sicer so pa bilokakšne ledice kič.
mater, kjerkoli je govora o italijanih, vidim tvoje (takšne ali drugačne) pripombe
Addicted je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Ma to je en navadn Fiat z imenom Lancia, da bi se bolj prodajau. Markentinška poteza.
Sicer so pa bilokakšne ledice kič.
mater, kjerkoli je govora o italijanih, vidim tvoje (takšne ali drugačne) pripombe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov