Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

touran
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a touran Pe mar 19, 2010 1:14 pm

Nivoji bodo kot pri Tucsonu Life, Comfort in Stile. Cene bodo znane po 1. Aprilu

Stefi
Novinec

Napisal/-a Stefi Pe mar 19, 2010 6:35 pm

No, takšni deplasirani posti mi rahlo dvignejo pritisk.

Če pogledaš na ponudbo Tucsona obstaja še oprema premium. Torej, ponovimo vajo: kateri nivoji oprme bodo pri ix35?

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe mar 19, 2010 7:02 pm

@stefi: saj tako rekoč za moje pojme sploh nima veze. Mene najbolj razkuri, da slovenski uvoznik sestavi vozilo in potem jo prodaja, češ vzami ali pusti, ker nimaš možnosti sestave vozila po svoji želji in to me razkuri.
Še tisti košček doplačljive opreme pa pogojujejo z nakupom že naprej sestavljenega paketa. Kot po navadi je tempomat doplačljiv samo pri najvišji opremi, izbira pogonov, agregatov...

P.S. zato med drugimi razlogi tudi nisem kupil novega korejca

Stefi
Novinec

Napisal/-a Stefi Pe mar 19, 2010 7:27 pm

mihaing, te povsem razumem.

Novi ix35 je zaenkrat moja opcija, kako pa se bo izšla, je odvisno od nivojev/paketov opreme in cen. Seveda pa brez podrobnega ogleda, poskusne vožnje in crash testa odločitve ne bo.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Pe mar 19, 2010 11:36 pm

jap recimo dve leti nazaj so imeli doplačilo temne šipe,ampak so vsi bili z zatemnenimi šipami.ni blo možno dobiti brez. isto doplačilo metalik barva,so pa bli vsi metalik... (beli se je pa izredno težko dobil,se mi zdi da v slo sploh ni blo možno)
Slika pugi.si

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne mar 21, 2010 6:06 pm

Zois je napisal/-a:jap recimo dve leti nazaj so imeli doplačilo temne šipe,ampak so vsi bili z zatemnenimi šipami.ni blo možno dobiti brez. isto doplačilo metalik barva,so pa bli vsi metalik... (beli se je pa izredno težko dobil,se mi zdi da v slo sploh ni blo možno)

To, da v SLO ni belih bilo ne bo glih držalo. Da ga pa serjejo pri opremi in izpolnjevanju " glasbenih želja" je pa nažalost res, drugače pa je avto hud.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne mar 21, 2010 6:18 pm

Beli Tucsoni so bili na voljo, vendar mislim da so jih v vseh letih (v SLO) pradali samo 4kom. Od tega sta se dva prodala pri Španu in sta šla za Črno Goro.

Si moral imeti res hudo željo da so ti ga dobavili v beli barvi, ker so drugače avtomobili naročeni že leto dni vnaprej, zato so tudi opreme standardne.

Kolikor sem se pozanimal bo tudi pri novem IX35 tako, da bo bela barva bolj izjema.

lukp
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lukp Ne mar 21, 2010 7:01 pm

Včeraj je bil črn ix35 v Planici. Kolikor sem uspel videti :D je lep, škoda samo da ne more imeti xenske žaromete.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne mar 21, 2010 9:01 pm

mihaing je napisal/-a:Beli Tucsoni so bili na voljo, vendar mislim da so jih v vseh letih (v SLO) pradali samo 4kom. Od tega sta se dva prodala pri Španu in sta šla za Črno Goro.

Si moral imeti res hudo željo da so ti ga dobavili v beli barvi, ker so drugače avtomobili naročeni že leto dni vnaprej, zato so tudi opreme standardne.

Kolikor sem se pozanimal bo tudi pri novem IX35 tako, da bo bela barva bolj izjema.

Pol pa mam srečo da ga skoz videvam :lol:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne mar 21, 2010 10:18 pm

če korejci so se komaj pred časom poučili o tehnologiji xenon. Traja nek čas da kopirajo ostale :D
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
slku8a
Nov uporabnik

Napisal/-a slku8a Ne mar 21, 2010 10:40 pm

Tole so podatki za zadnjih 14 mesecev. Očitno se tudi kakšen bel proda.

Slika

Stefi
Novinec

Napisal/-a Stefi Sr mar 31, 2010 8:41 pm

A kdo ve, kdaj bo iX35 končno naprodaj tudi pri nas?

Neuradno naj bi bil začetek prestavljen še za en teden.

Paketi opreme naj bi bili sestavljeni na predlog našega uvoznika.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr mar 31, 2010 8:47 pm

v NM na enem parkirišču stoji kamijon že 1 tedn, natovorjen z ix35. prou dobr zgledajo 8)
Slika

Stefi
Novinec

Napisal/-a Stefi Sr mar 31, 2010 9:06 pm

rok46 je napisal/-a:v NM na enem parkirišču stoji kamijon že 1 tedn, natovorjen z ix35. prou dobr zgledajo 8)

Očitno jih adaptirajo na slovensko klimo! ;)

lukp
Novinec

Napisal/-a lukp Če apr 01, 2010 2:27 pm

Danes sem si ogledal ix35 pri Španu. Lep voz, tudi notranjost je super. Drugače pa ima trdo plastiko, ki je lepa na videz, tako da me to sploh ne moti.

Cenik naj bi prišel 8. aprila.

Stefi
Novinec

Napisal/-a Stefi Če apr 01, 2010 5:11 pm

A imajo vozilo na ogled v salonu?

Včeraj sem šel slučajno mimo HAT na Brnčičevi in si zaželel ogledati noviteto. Skrivajo avte kot kača noge! Sploh jih še ni v salonu. Zadaj sta bila dva parkirana, očitno v uporabi njihovih uslužbencev - na zadnji klopi dva otroška sedeža :roll: . Notranjost v usnju, tiste ogabne svetlo rjave barve. Ogled notranjosti nemogoč, kaj šele vožnja.

Skratka, precej bedno vse skupaj.

So pa že natiskani prospekti. Ampak samo splošni, brez paketov opreme in cen.

lukp
Novinec

Napisal/-a lukp Če apr 01, 2010 6:37 pm

Ja, v salonu je bil. Style oprema ( kamera za vzratno vožnjo, vžig motorja brez ključa, gretje sedežev spredaj in zadaj, delno usnje...), nekateri dodatki so verjetno dodatna oprema. Imel je dizelski motor in 4x4.

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR Če apr 01, 2010 9:01 pm

Stefi je napisal/-a:Zadaj sta bila dva parkirana, očitno v uporabi njihovih uslužbencev - na zadnji klopi dva otroška sedeža :roll: .

Čak kaj je pa s tem narobe, da majo otroške sedeže not?
Drgač pa men je ful ušeč tale ix35 in sm ga že večkrat vidu razstavljenga, pa tut na cesti jih je že nekaj malega, tko da prihod u salone lahko pričakujemo v kratkem.

lukp
Novinec

Napisal/-a lukp Če apr 01, 2010 9:53 pm

BlazR je napisal/-a:
Stefi je napisal/-a:Zadaj sta bila dva parkirana, očitno v uporabi njihovih uslužbencev - na zadnji klopi dva otroška sedeža :roll: .

Drgač pa men je ful ušeč tale ix35 in sm ga že večkrat vidu razstavljenga, pa tut na cesti jih je že nekaj malega, tko da prihod u salone lahko pričakujemo v kratkem.

V marcu je bilo registreranih samo 5 ix35, tako da jih nisi mogel videvati, razen če si videval istega.

Stefi
Novinec

Napisal/-a Stefi Če apr 01, 2010 10:25 pm

BlazR je napisal/-a:

Proti otroškim sedežem pač nimam prav nič, si povsem zgrešil poanto mojega posta:
to, da nova vozila namesto v salone na ogled potencialnim kupcem dajejo v uporabo nevemkomu, ki jih očitno uporablja za lastne potrebe, je prav žalosten dokaz o neustreznem predstavljanju novega modela oz. slabem marketingu in odnosu do kupcev.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov