Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Če sep 10, 2009 12:28 pm

adis je napisal/-a:vprašanje za "golfiste" .. zakaj nima golf 5 gt "števčka" za temp. motorja, ker kolikor sem jaz videl ima golf 5 gt števec za "boost" ?

jap prov vidš, to sm tut jz opazu sam jz sm neki študeru sam še nism naštuderu, ker me je minil zanimanje :D

pomojm k se nikol nepregreva, pa so raj dal boost control :D

Uporabniški avatar
SESCAR
Nov uporabnik

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Če sep 10, 2009 12:43 pm

HaMzO je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Se strinjam, bojim se samo da bo cena blizu 40.000€.

k*** če bo tok, pol pa uzemam z minimalno opremo + dsg :lol: :lol:
upam da nou tok zasoljena cena...

Glede na to, da je osnovna cena Golfa GTI cca. 25.000 € in cena Audija S3 cca. 40.000 € predvidevam, da se bo osnovna cena za Golfa R20T vrtela okoli dobrih 30.000 €! ;)

adis je napisal/-a:vprašanje za "golfiste" .. zakaj nima golf 5 gt "števčka" za temp. motorja, ker kolikor sem jaz videl ima golf 5 gt števec za "boost" ?

Saj si si že sam odgovoril! :lol:
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Če sep 10, 2009 1:05 pm

SESCAR je napisal/-a:http://img.worldcarfans.com/2009/3/large/vw-golf-r20-prototype-spy-photo_4.jpg
http://img.worldcarfans.com/2009/3/medi ... hoto_1.jpg

to je tdi in ne r20 :P :P
oz samo look hehehehe :P
mogoče bo pa tut r2o v dizelski verziji :D

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če sep 10, 2009 1:10 pm

temperaturo (in 10-15 drugih funkcij) lahko pogledaš preko climatronica........malo sem že pozabil na katerm kanalu se nahaja, ampak "vstop" v pregled je, če naenkrat pritisneš tipki econ+ puščica gor(za pihanje na šipe).....maš vse: od temp. olja, vode, pregled raznih senzorjev, vidiš, če je avto čipan, točno hitrost(meri preko abs senzorjev in je približno 4-10km manjša kot na števcu, vidiš tudi hitrost v miljah in kot sem že omenil na "desetine" raznih funkcij - drugače zelo, zelo uporabno....

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Če sep 10, 2009 1:27 pm

sašo5 je napisal/-a:

temperaturo (in 10-15 drugih funkcij) lahko pogledaš preko climatronica........malo sem že pozabil na katerm kanalu se nahaja, ampak "vstop" v pregled je, če naenkrat pritisneš tipki econ+ puščica gor(za pihanje na šipe).....maš vse: od temp. olja, vode, pregled raznih senzorjev, vidiš, če je avto čipan, točno hitrost(meri preko abs senzorjev in je približno 4-10km manjša kot na števcu, vidiš tudi hitrost v miljah in kot sem že omenil na "desetine" raznih funkcij - drugače zelo, zelo uporabno....

no če se lahko pozanimaš za tole funkcijo na katerem 'kanalu' se da to prevert :)
kaj pišejo konji al navor?

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Če sep 10, 2009 3:19 pm

Bolj kšn pritisk turbine ali česa drugega, ki se ob čipanju spremeni :)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če sep 10, 2009 3:19 pm

Tudi sam nevem zakaj so šli dat v GT-ja boost števček namesto temp. olja :shock: no po pravici povedano ga niti ne pogrešam tolk. ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če sep 10, 2009 3:20 pm

HaMzO je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:

no če se lahko pozanimaš za tole funkcijo na katerem 'kanalu' se da to prevert :)
kaj pišejo konji al navor?

ne pišejo niti konji, niti navor, ampak se pri 2000 rpm v tretji prestavi izpiše ena vrednost, če je avto čipan je ta vrednost drugačna(za golfa BXF motor mora bit izpisana vrednost 235-245) kanal in podpolje sem pa pozabil.......uglavnem, treba se "igrat" s tem funkcijami, malo logično razmislit, pa pogruntaš marsikaj

P.S na servisu spraševat o tem je itak pogreb......

W|zz je napisal/-a:Bolj kšn pritisk turbine ali česa drugega, ki se ob čipanju spremeni :)

tako nekak...

P.S saj se spomniš, to smo na vwteam premlevali na začetku(prav tako na prejšnjem in predprejšnjem forumu(stari "VAC".....zgodovina...)

acid je napisal/-a:

Tudi sam nevem zakaj so šli dat v GT-ja boost števček namesto temp. olja :shock: no po pravici povedano ga niti ne pogrešam tolk. ;)

ta "bost" v tvojem golfu je malo hecen.....raje imam števec za temp.
...pravi "bost" dela in kaže drugače.......

Poglej Wizovega.....

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če sep 10, 2009 5:10 pm

Tattoo- je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Se strinjam, bojim se samo da bo cena blizu 40.000€.

k*** če bo tok, pol pa uzemam z minimalno opremo + dsg :lol: :lol:
upam da nou tok zasoljena cena...

Glede na to, da je osnovna cena Golfa GTI cca. 25.000 € in cena Audija S3 cca. 40.000 € predvidevam, da se bo osnovna cena za Golfa R20T vrtela okoli dobrih 30.000 €! ;)

Saj si si že sam odgovoril! :lol:

Malo sutra, Cupra je 29.200, nova R bo vsaj 2.000 več, R20 pa ne bo cenejši, pod 35.000 ni šanse.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če sep 10, 2009 5:13 pm

sašo5 je napisal/-a:

Eno vprašanje, je to možno vidt če imaš navigacijo?? (RSN510), najbrš sam na climatronicu dela zadeva :? Ker pogrešam te preglede (tem olja itd) iz starih španskih jetr, nova majo pa navi :?

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Po sep 14, 2009 4:55 pm

Evo ga...sej je lep,sam kake bolj clean feltne bi mu lahko nataknili...sicer pa dost spominja na Scirocca R

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

http://www.worldcarfans.com/10909142171 ... furt-debut

baucek
Novinec

Napisal/-a baucek Po sep 14, 2009 5:25 pm

Zadnje luči so mi zelo všeč.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po sep 14, 2009 5:44 pm

4 motion . :D

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Po sep 14, 2009 5:51 pm

simply je napisal/-a:4 motion . :D

Serijsko :P
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Po sep 14, 2009 8:24 pm

všeč mi je..... ;)

Uporabniški avatar
Sika
Novinec

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a Sika Po sep 14, 2009 8:31 pm

lepa raketa :P
Fiat di amore per'l auto

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Po sep 14, 2009 8:34 pm

Lep!

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po sep 14, 2009 9:57 pm

Men je izvrsten :bow ,cene ze mogoce znane
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po sep 14, 2009 10:08 pm

30k + € plačati za avtomobil, ki ni vreden več kot 20k € ... :roll:

vw si je pa hitro dvignil ceno, očitno hočejo na ta način pokriti del sredstev, ki so jih porabili za nakup delnic konkurenčnega podjetja
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov