HaMzO je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:adis je napisal/-a:vprašanje za "golfiste" .. zakaj nima golf 5 gt "števčka" za temp. motorja, ker kolikor sem jaz videl ima golf 5 gt števec za "boost" ?
temperaturo (in 10-15 drugih funkcij) lahko pogledaš preko climatronica........malo sem že pozabil na katerm kanalu se nahaja, ampak "vstop" v pregled je, če naenkrat pritisneš tipki econ+ puščica gor(za pihanje na šipe).....maš vse: od temp. olja, vode, pregled raznih senzorjev,
vidiš, če je avto čipan, točno hitrost(meri preko abs senzorjev in je približno 4-10km manjša kot na števcu, vidiš tudi hitrost v miljah in kot sem že omenil na "desetine" raznih funkcij - drugače zelo, zelo uporabno....
no če se lahko pozanimaš za tole funkcijo na katerem 'kanalu' se da to prevert

kaj pišejo konji al navor?
ne pišejo niti konji, niti navor, ampak se pri 2000 rpm v tretji prestavi izpiše ena vrednost, če je avto čipan je ta vrednost drugačna(za golfa BXF motor mora bit izpisana vrednost 235-245) kanal in podpolje sem pa pozabil.......uglavnem, treba se "igrat" s tem funkcijami, malo logično razmislit, pa pogruntaš marsikaj
P.S na servisu spraševat o tem je itak pogreb......
W|zz je napisal/-a:Bolj kšn pritisk turbine ali česa drugega, ki se ob čipanju spremeni

tako nekak...
P.S saj se spomniš, to smo na vwteam premlevali na začetku(prav tako na prejšnjem in predprejšnjem forumu(stari "VAC".....zgodovina...)
acid je napisal/-a:adis je napisal/-a:vprašanje za "golfiste" .. zakaj nima golf 5 gt "števčka" za temp. motorja, ker kolikor sem jaz videl ima golf 5 gt števec za "boost" ?
Tudi sam nevem zakaj so šli dat v GT-ja boost števček namesto temp. olja

no po pravici povedano ga niti ne pogrešam tolk.

ta "bost" v tvojem golfu je malo hecen.....raje imam števec za temp.
...pravi "bost" dela in kaže drugače.......
Poglej Wizovega.....