odprti clio je napisal/-a:Tudi sam upam, da ne bodo kopirali zadnjice drugorazredne znamke...
drugorazredna znamka?

odprti clio je napisal/-a:Tudi sam upam, da ne bodo kopirali zadnjice drugorazredne znamke...
maniaxxx je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Tudi sam upam, da ne bodo kopirali zadnjice drugorazredne znamke...
drugorazredna znamka?
odprti clio je napisal/-a:Nad Dacio, če me razumeš. Kot je VW nad Seatom. Ampak ne bo nihče razumel, kaj sem htel povedat. Ker sem več kot očitno napisal, da je Seat absolutno in vsesplošno zanič
odprti clio je napisal/-a:Nad Dacio, če me razumeš. Kot je VW nad Seatom. Ampak ne bo nihče razumel, kaj sem htel povedat. Ker sem več kot očitno napisal, da je Seat absolutno in vsesplošno zanič
106 je napisal/-a:
Zdaj pa kakorkoli obrneš se boste vi Renault fani morali počasi navadit oz. si priznat ,da se vozite v rižoti Dacie ,Nissana in Renaulta pa mogoče je še kateri zraun ne vem
R 26 je napisal/-a:Hoteli so doseči kupejevski videz, ki bi bil mešanica pet in trivratnega, saj kot vemo trivratnega modela ne bo.
odprti clio je napisal/-a:106 je napisal/-a:
Zdaj pa kakorkoli obrneš se boste vi Renault fani morali počasi navadit oz. si priznat ,da se vozite v rižoti Dacie ,Nissana in Renaulta pa mogoče je še kateri zraun ne vem
Ne razumem najbolje...? Sicer so poleg še Lada, Infiniti in Samsung Motors
PS: in cca 5% Daimlerja
Lignage je napisal/-a:R 26 je napisal/-a:Hoteli so doseči kupejevski videz, ki bi bil mešanica pet in trivratnega, saj kot vemo trivratnega modela ne bo.
Nisem vedel, da se to doseže že zgolj s kljuko v stebričku.
R 26 je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:R 26 je napisal/-a:Hoteli so doseči kupejevski videz, ki bi bil mešanica pet in trivratnega, saj kot vemo trivratnega modela ne bo.
Nisem vedel, da se to doseže že zgolj s kljuko v stebričku.
Tako so rekli pri Citroenu, ko so razvijali DS4
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov