Blinder je napisal/-a:Ja a ni en tipš na forumu časa nazaj reku, da so mu na uradnem nissanu ponudili menajvo zavor za 2000-3000€ za 350Z?
Prav mu je, kaj pa ni nemca kupil?

p.s: spet bodo rekli, da sem zagriženec oz. po novem se reče germanofil

Blinder je napisal/-a:Ja a ni en tipš na forumu časa nazaj reku, da so mu na uradnem nissanu ponudili menajvo zavor za 2000-3000€ za 350Z?
peroRS je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Ja a ni en tipš na forumu časa nazaj reku, da so mu na uradnem nissanu ponudili menajvo zavor za 2000-3000€ za 350Z?
Prav mu je, kaj pa ni nemca kupil?
p.s: spet bodo rekli, da sem zagriženec oz. po novem se reče germanofil
peroRS je napisal/-a:Pri takem avtu je glavni strošek:
-drago zavarovanje (kW)
-in tista 2 litra višja poraba kot pri nekem navadnem 1.4 TSI-ju (če že primerjamo navadnega bencinarja in RS-ko).
Sami redni servisi (olje, filtri) pa niso pri RS-ki nič dražji. Tale nov 2.0 TSI motor v RS-ki bo imel po vsej verjetnosti še verigo, tako da tudi menjava jermenov odpade.
Pa tudi pri trenutni 2.0TFSI RS-ki je menjava jermenov cenejša kot za starega 1.9TDI-ja.
Se pravi, da so zavore edini večji strošek, ki ostane![]()
Ni vzdrževanje RS-ke tak bav bav, ko eni mislijo.
petrolhead_RS je napisal/-a:Gyga, to naj bi bila RS-ka?
Gyga je napisal/-a:petrolhead_RS je napisal/-a:Gyga, to naj bi bila RS-ka?
Zakamuflirana. Samo se mi zdi, da bo spojler kar tak in meni ni všeč.
~toMmy~ je napisal/-a:Po moje brez te kamuflaže niti ne bo tako napačen spojler zaradi drugače postavljenih luči. Sicer pa me limuzina niti ne zanima!
.com je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:petrolhead_RS je napisal/-a:Gyga, to naj bi bila RS-ka?
spojler je res mal češki
Zois je napisal/-a:.com je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:petrolhead_RS je napisal/-a:Gyga, to naj bi bila RS-ka?
spojler je res mal češki
Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov