Joie, nevem no, če si trezen tako žleht, kaj šele ....

...jaz imam raje avto ki potegne 195 in do 100 km/h rabi 5 sekund kot tistega ki potegne 245 pa rabi do 100 km/h - 10 sekund... LEP AVTO !!! L.p. madCERES je napisal/-a:Ni kaj lep avto.Glede cene sm pa bil kar pravilen sm mislil da bo blizu 5M in se nism zmotu :P Ja avto da se reče
Sam končna se mi zdi malo smešna
Recimo 206 rc ma 177 KM in doseže 220 km/h. Zdej ne vem al so se zmotili v podatkih ali pa je to res
Potem bi bil kar malo razočaran nad tem
Kako pa potem vw golf gti lahko iz 200 KM iztisne 235 km/h
Pa težji je od clio-ta
![]()
Ne razumem....potem bi tale clio mogu gate trgat
Ja no bo že...cena 5M je pa že kar lepa vsota za tak avto. :P Potem pa še dragi servisi itd. Bi kar mogu ornk premisliti kako in kaj...drugače pa kapo dol
![]()
![]()
![]()
Ta avto ni za pičke kot so nakateri omenili. To je avto tudi za moškeKdor pravi da je ta clio za pičke se prekleto moti,žal
![]()
![]()
Ni vse v velikah avtomobilih
Tudi manjši avtomobili so lahko pravi biseri
![]()
Lp
metallic je napisal/-a:Končna je lahko majhna tut zarad dost slabe aerodinamike. In teža nima veze s končno (ok, res zlo mal).
SAVINJCAN je napisal/-a:novejše avtomobile uniči elektronika pri končni, vsaj tako je pri reno se meni zdi
se peljem zadnjič po AC pa je bla skoz ena petica za mamo, ene 50 tisoč vredna, skoz do ene 195, potem pa sem ji hvala bogu ušel, sem sam
SAVINJCAN je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:Uradni zastopnik je za slovenski trg v letošnjem letu v francoski tovarni v Dieppu, kjer Clia RS tudi izdelujejo, rezerviral 25 vozil. Cena »malčka« z dvolitrskim 16 ventilskim motorjem s 145 kW (200 KM), znaša 4.915.000 tolarjev.
LP
super cena
killah bee je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:novejše avtomobile uniči elektronika pri končni, vsaj tako je pri reno se meni zdi
se peljem zadnjič po AC pa je bla skoz ena petica za mamo, ene 50 tisoč vredna, skoz do ene 195, potem pa sem ji hvala bogu ušel, sem sam
Kak veš da je bla vredna 50 tisoč. Na vašem koncu se voz ena zanimiva 5ka, ki ne iztopa po ničemer preveč in leti reci piši 200. Pa ni TurboŽe petke 1,4 so letele k svina
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:Uradni zastopnik je za slovenski trg v letošnjem letu v francoski tovarni v Dieppu, kjer Clia RS tudi izdelujejo, rezerviral 25 vozil. Cena »malčka« z dvolitrskim 16 ventilskim motorjem s 145 kW (200 KM), znaša 4.915.000 tolarjev.
LP
super cena:
za cliota 5mio![]()
kupiš cliota 1.2 za 2mio, potem pa daš za predelave 3mio pa maš space shutle :P![]()
se samo meni zdi to drago??
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov