Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jan 08, 2008 12:29 pm

ni mi všeč. Ta oblika sprednjih luči mi ne potegne
Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus To jan 08, 2008 12:35 pm

No, prehod med haubo in blatniki bodo vsekakor izpilili ker tole ni ničemur podobno.

roomeo
Stalni uporabnik

Napisal/-a roomeo To jan 08, 2008 1:43 pm

Bota

se strinjam z tabo, hahahahaha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc To jan 08, 2008 3:41 pm

Upam da ne bo podoben nobeni od tistih slik k so mi res vsi neki grdi. Mau preveč vesoljsku se mi zdi, pa tud zadnje luči so od Altee XL kar je pa res katastrofalnu vsaj zame. Se pa strinjam s Bota-om da je tisti Espace daleč najlepši Espace doslej. Tudi sedanji ni nek grd sm so tiste starejše oblike vsaj za mene bolj privlačne. :D :D

ford boy
Novinec

Napisal/-a ford boy To jan 08, 2008 3:43 pm

podgurc je napisal/-a:Upam da ne bo podoben nobeni od tistih slik k so mi res vsi neki grdi. Mau preveč vesoljsku se mi zdi, pa tud zadnje luči so od Altee XL kar je pa res katastrofalnu vsaj zame. Se pa strinjam s Bota-om da je tisti Espace daleč najlepši Espace doslej. Tudi sedanji ni nek grd sm so tiste starejše oblike vsaj za mene bolj privlačne. :D :D

x2

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Kraj: okolica Lj

Napisal/-a Partyzan Če jan 31, 2008 5:06 pm

Je pa na slikah ena novost, in sicer drsna vrata, ki jih Espace do sedaj ni imel. Stranska ogledala so čist prevelika. Res ne vem zakaj se nekateri že pri sedanji generaciji Espaca pritožujejo, da ima premajhna ogledala. Pa saj ni avtobus :)

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če jul 31, 2008 12:25 am

Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če jul 31, 2008 12:51 am

Tak gotovo ne bo. Espace je bil vedno med najbolj atraktivnimi v renojevi paleti. Ta nategnjena Laguna 8spredaj) in trenutna modna muha (zavihek) zadaj bi bila pa najmanj atraktiven sodoben Renault. Verjetno je ta PS precej star?

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če jul 31, 2008 1:03 am

esem je napisal/-a:Tak gotovo ne bo. Espace je bil vedno med najbolj atraktivnimi v renojevi paleti. Ta nategnjena Laguna 8spredaj) in trenutna modna muha (zavihek) zadaj bi bila pa najmanj atraktiven sodoben Renault. Verjetno je ta PS precej star?

Res je; imamo ga že na prejšnji strani, če dobro pogledaš (Auto Plus ! )

Se opravičujem, ker sem nalepil star PS :oops:

lp

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Ne feb 28, 2010 11:51 am

po mnenju francoskega AutoPlusa in niziemskega Autoweeka, je tole slikica bodočega Espacea:

Slika

slikici, skupaj s podatki o dolžini 4.7m Espace; 4.9m Grand Espace in vesteh o 200 konjskem bencincu ter 132-175 konjskimi dizli, naj bi botrovalo predstavljanje nove generacije Sharana na prihajajočem salonu v Ženevi. če pomislimo na Sharaove in Espaceove tržne deleže, bi takšno "uhajanje" slik in podatkov lahko predstavljalo odvračanje pzornosti od glavnega konkurenta...
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po mar 01, 2010 12:02 am

Aktualni je očem mnogo prijetnejši.

Sicer pa očitno proizvajalci tega razreda ne bodo pokopali, kot se je že govorilo, čeprav je v zatonu. Me prav zanima če bosta PSA-jeva dvojčka dobila naslednike glede na to da naj bi Fiat Ulyseeja zamenjal z Dodgom Journey???

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Po mar 01, 2010 11:09 pm

Lignage je napisal/-a:Aktualni je očem mnogo prijetnejši.

Sicer pa očitno proizvajalci tega razreda ne bodo pokopali, kot se je že govorilo, čeprav je v zatonu. Me prav zanima če bosta PSA-jeva dvojčka dobila naslednike glede na to da naj bi Fiat Ulyseeja zamenjal z Dodgom Journey???

Ne pozabi še Lancie Phedre ;)

Drugače glede Espaca je tudi meni dosti lepši, bomo pa videli kako bo s naslednjo generacijo. Baje, da naj bi bil predstavljen jeseni v Parizu. Bomo videli.

Kar se pa C8 in 807 tiče bi bil pa že skrajni čas za zamenjavo in sem tudi vesel, če ne bosta več razvita, oblikovana,... v sodelovanju s Fiatom in Lancio, ker roko na srce je tu PSA, še posebej Citroen mnogo mnogo uspešnejši in Fiat in Lancia sta samo bremzala. Res je da so bili stroški razvoja in oblikovanja,... manjši, ampak kaj, ko je prodaja še na n to potenco zato manjša, ker so copy paste. Taka partnerstva se obnesejo pri dostavnikih kjer že lep čas uspešno sodelujejo, pri osebnih vozilih se pa to na tak način ne obrestuje po mojem mnenju. Ko ali če bo PSA samostojno razvijal nove generacije C8 in 807 in veliko truda vložil noter takrat bodo tudi kupci bolj masovno začeli hoditi k njim, samo poglejte Xsaro/C4 Picassoja - zgodba o uspehu.

Lahko bi za novo generacijo naredili, vsaj pri Citroenu ala na osnovi tegale:
Slika
http://www.netcarshow.com/citroen/2003-cairlounge_concept/

Lp
Zadnjič spremenil CITROENAR ŠT 1, dne Če dec 16, 2010 11:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Re: Renault Espace V

Napisal/-a Renault VG So dec 11, 2010 9:45 am

drugmirko je napisal/-a:po mnenju francoskega AutoPlusa in niziemskega Autoweeka, je tole slikica bodočega Espacea:

Slika

slikici, skupaj s podatki o dolžini 4.7m Espace; 4.9m Grand Espace in vesteh o 200 konjskem bencincu ter 132-175 konjskimi dizli, naj bi botrovalo predstavljanje nove generacije Sharana na prihajajočem salonu v Ženevi. če pomislimo na Sharaove in Espaceove tržne deleže, bi takšno "uhajanje" slik in podatkov lahko predstavljalo odvračanje pzornosti od glavnega konkurenta...
Še iz strani
http://images.planetrenault.com/cliomax13.laguna012.jpg
Sicer izgleda kot precej neuspel photoshop(samo poglejte kljuko pri drsnih vratih.

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio To feb 15, 2011 6:50 pm

Espace bo ostal do 2014; pride manjši facelift, ki pa ne bo prinesel večjih oblikovnih sprememb.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG To feb 15, 2011 6:58 pm

odprti clio je napisal/-a:Espace bo ostal do 2014; pride manjši facelift, ki pa ne bo prinesel večjih oblikovnih sprememb.

Katastrofa!Že sedaj precej zaostaja za konkurenti.

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio To feb 15, 2011 7:04 pm

Se strinjam. A bo očitno zaostal še nadaljna 3 leta :roll:
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Nejko
Novinec

Napisal/-a Nejko Sr feb 16, 2011 8:52 am

odprti clio je napisal/-a:Se strinjam. A bo očitno zaostal še nadaljna 3 leta :roll:

Espace zaostaja samo pri obliki ... (in mogoče pomankanju kakšnega sodobnega turbobencinskega motorja z samodejnim menjalnikom).... Nikakor pa ne zaostaja po funkcionalnosti. Sem si ga lastil in sem naredil kar nekaj km z njim, pa že grem sedaj v salon gledat novega Sharana/Alhambro .... ali pa Galaxija na drugi strani, mislim, da je Espace še vedno bolj funcionalen v notranjosti kot ti trije neposredni konkurenti.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

2013 Renault Initiale Paris (koncept)

Napisal/-a Lignage To sep 10, 2013 11:06 pm

Naslednik Espaca s SUV pridihom?

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vir: NetCarShow.com

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: 2013 Renault Initiale Paris (koncept)

Napisal/-a sonic Sr sep 11, 2013 12:20 pm

Ah, brezveze.

Mislim, to kar je videno na slikah, v bistvu ni brezveze, temveč zelo zanimivo in drzno, za moje pojme odličen dizajn (no mogoče so odveč tiste čipke na feltnah in spodnji strani bokov, ampak osnovne linije so zelo kul).

Brezveze pa bo najverjetneje tisto, kar bo potem prišlo (če kaj bo) v serijsko proizvodnjo, po dosedanjih izkušnjah z izdelki avtomobilskih proizvajalcev, sploh francoskih....
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

matejxx
Uporabnik

Re: 2013 Renault Initiale Paris (koncept)

Napisal/-a matejxx Sr sep 11, 2013 12:36 pm

Če bo v serijski proizvodnji vsaj malo podoben temu konceptu, bo to res kar lep avto, čeprav se mi enoprostorci enostavno ne dopadejo. Si bo moral Citroen malo pogledati po Renaultu, da ne bo več iz njihove tovarne prišel kakšen tak avto kot je novi C4 picasso.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov