podgurc je napisal/-a:Upam da ne bo podoben nobeni od tistih slik k so mi res vsi neki grdi. Mau preveč vesoljsku se mi zdi, pa tud zadnje luči so od Altee XL kar je pa res katastrofalnu vsaj zame. Se pa strinjam s Bota-om da je tisti Espace daleč najlepši Espace doslej. Tudi sedanji ni nek grd sm so tiste starejše oblike vsaj za mene bolj privlačne.![]()
esem je napisal/-a:Tak gotovo ne bo. Espace je bil vedno med najbolj atraktivnimi v renojevi paleti. Ta nategnjena Laguna 8spredaj) in trenutna modna muha (zavihek) zadaj bi bila pa najmanj atraktiven sodoben Renault. Verjetno je ta PS precej star?
Lignage je napisal/-a:Aktualni je očem mnogo prijetnejši.
Sicer pa očitno proizvajalci tega razreda ne bodo pokopali, kot se je že govorilo, čeprav je v zatonu. Me prav zanima če bosta PSA-jeva dvojčka dobila naslednike glede na to da naj bi Fiat Ulyseeja zamenjal z Dodgom Journey???
Še iz stranidrugmirko je napisal/-a:po mnenju francoskega AutoPlusa in niziemskega Autoweeka, je tole slikica bodočega Espacea:![]()
slikici, skupaj s podatki o dolžini 4.7m Espace; 4.9m Grand Espace in vesteh o 200 konjskem bencincu ter 132-175 konjskimi dizli, naj bi botrovalo predstavljanje nove generacije Sharana na prihajajočem salonu v Ženevi. če pomislimo na Sharaove in Espaceove tržne deleže, bi takšno "uhajanje" slik in podatkov lahko predstavljalo odvračanje pzornosti od glavnega konkurenta...
odprti clio je napisal/-a:Espace bo ostal do 2014; pride manjši facelift, ki pa ne bo prinesel večjih oblikovnih sprememb.
odprti clio je napisal/-a:Se strinjam. A bo očitno zaostal še nadaljna 3 leta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov