SAFRANE je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:Jaz pa še iščem od sintre. Sam enkrat sem v avstriji vidu in mi je žal da nisem kupu
. Sicer pa bi rabu še od impreze. Aja pa sintra ni bla 1:18, da ne bo pomote. Jaz sem jih tut mel kr dost sam sta mi jih ta mala dva brata polomla, bo treba mal obnovit
.
najlažje jo boš dobu 1:32 od Pauls Model Art, ker on ma prov vse modele vsem znamk.
V muenchenu maš en šop samo z avtomodelčki in tm je tud Paulsmodelart predstavljen in dejansko , ma ni modela no da ga nebi blo. Takrt se spomnem da sta bile še celo 2 omegi (2.0 in 3.0 mv6 ki ma pragove v barvi vozila) pa s80,9-5, vsi mercedesi,audiji,bmwji,vwji --ma mislim da je bla tud sintra in sicer taka siva
lp
johny
lucky je napisal/-a:Jaz sem se s tem ukvarjal nekaj let nazaj, sicer sem pa v glavnem letala delal mislim, da sem jih imel (in jih nekaj ?e imam) nekaj ćez 100.
V glavnem pa i?čem če kdo ve za modelček od ACCENTA.....vem da obstaja ne vem pa kje ga nabavit!
če ga je morda kje kdo kej videl........
jure j je napisal/-a:?ivjo.za accenta poglej na brnčičevi v skladi?ču od Hyundaja.imajo makete matrixa,sonate,coupeja,tko da morjo met tud accenta.
a kdo ve,kje bi dobil BMW M3 Jagermaister al pa LANCIO DELTO;al navadno al pa v martini barvah(pa katera koli velikost).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov