Saj je že @pleomax napisal, da je avto premium...in zato ima take premium detajle, kot jih je že 30+ let nazaj imel kralj premium razreda Mercedes!Skyen je napisal/-a:Zakaj so šli tisto plastiko nad koloteke dajat mi ni jasno.. meni uniči zunanji izgled, nek kvazi offroad look...
Lahko izgleda prostornejši, ampak realno stanje je pa glede na spodnji video (od 4:00 naprej) precej drugačno...pleomax je napisal/-a:Sedeži so zelo lepe oblike, avto pa izgleda precej prostornejši.
pleomax je napisal/-a: Sicer je pa avtomobil 4 centimetre večji od aktualne 208 in je sedaj na 4m, kolikor bi v tem razredu mogel biti maksimum.
Tattoo- je napisal/-a:Ti lahko veš samo to, kam svojo taco moliš...za vse ostale pa raje ne predvidevaj!![]()
Če bi pogledal malo širšo sliko bi videl, da najboljšega enostavno ni...vsak avto ima svoje prednosti in slabosti in kar je najboljše zate ni nujno tudi najboljše zame in niti pod razno ni najboljše za sosedovega Jožeta!Če pa že sprašuješ je pa po mojem mnenju sledeče:
- vozne lastnosti = Fiesta / Mazda 2
- zunanja oblika = novi Clio
- kabina = Audi A1
- prostornost = Polo
- cena = Corsa
Sedaj pa dosti off-topica in raje tudi ti namesto predvidevanj napiši kakšno dejstvo glede novega Peugeota 208.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov