mrtwelvetrees je napisal/-a:Mislim da so se ušteli ker niso dali bencinskega motorja v ponudbo, 1.33 Tce 150/160KM z ročnim menjalnikom bi bila bomba.
limas je napisal/-a:Nova 5-ka bi našla kupce med bogatejšimi sloji, ki so v mladosti vozili petko. Govorim o generaciji X in boomerji. No, boomerji so nekoliko prestari ali že na britofu. Zaradi ptedvidene navite cene bo prodaja mizerna.
Če pa v Renoju želijo doživeti finančni uspeh, pa morajo pri novi 5-ki uloviti vse atribute stare 5-ke: cenejša in množična proizvodnja, manjši gabariti, nizki stroški vzdrževanja, zanesljiv atmosferski motor... Zunanjost je treba nekoliko modificirati glede na značinosti stare 5-ke, notranjost bolj poenostavini in izločiti viške digitalnih bedarij. Več analognega in praktičnosti.
Ampak izrojen milenijalski menedžment je obseden z zeleno agendo, zato po nova 5-ka navaden fiasko.
Edini retro dizajn, ki je zaživel je bil hrošč in do neke mere mini.
Z nekaj pameti in zdravega razuma bi Reno ustvaril velik bum z novima retro modeloma, katrco in petko. To so bili dostopni, praktični in funkcionalni avti, ki so se prodajali v milijonskih številkah. Avto študentov, kmetov, obrtnikov, mladine, avto za podeželje in mestne ulice.
McLaren je napisal/-a:Ker ne morejo vsi polnit elektricnega avta doma...recimo jaz ga ne morem
mrtwelvetrees je napisal/-a:Ja sej ker vsiljujejo elektriko, vse lepo in prav, na drugem koncu sveta kjer kopljejo surovine za baterije pa uničujejo okolje.
Poleg tega pa tudi če bodo obnovljene baterije, te ne bodo toliko zdržale kot nove.
Kdo pa bo kupil novo- originalno baterijo ?
Aja sem pozabil, danes živimo v svetu kjer ne delajo več kvalitetnih stvari, kupi in odvrzi ko ne dela več, el. avto pa po več kot desetih letih še dodatno izgubi vrednost zaradi slabe baterije.
Ne me razumet napačno, podpiram elektriko, ampak....
jack86 je napisal/-a:Baterije zdrzijo 1M km brez vecjega odstopanja. Poslusaj intervju Pecjaka "zivljenska doba baterije je programsko skrajsana, da je uporabnik prisiljen v nabavo nove".
Tesla je najdlje na trgu. Koliko jih poznamo, da so morali menjat baterijo?
jack86 je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:Ja sej ker vsiljujejo elektriko, vse lepo in prav, na drugem koncu sveta kjer kopljejo surovine za baterije pa uničujejo okolje.
Poleg tega pa tudi če bodo obnovljene baterije, te ne bodo toliko zdržale kot nove.
Kdo pa bo kupil novo- originalno baterijo ?
Aja sem pozabil, danes živimo v svetu kjer ne delajo več kvalitetnih stvari, kupi in odvrzi ko ne dela več, el. avto pa po več kot desetih letih še dodatno izgubi vrednost zaradi slabe baterije.
Ne me razumet napačno, podpiram elektriko, ampak....
Baterije zdrzijo 1M km brez vecjega odstopanja. Poslusaj intervju Pecjaka "zivljenska doba baterije je programsko skrajsana, da je uporabnik prisiljen v nabavo nove".
Tesla je najdlje na trgu. Koliko jih poznamo, da so morali menjat baterijo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov