Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po maj 23, 2005 5:08 pm

evo ena mikro slikica bodočega Pikaslna:

Slika

bomo s cajtom že večje stauhali :P .
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Po maj 23, 2005 7:05 pm

Da če jst pristavm piskrček. Kdor se s tem avtom ni vozu naj ne govori da je en k***, pa grd (lepota je tkoaltko subjektivna stvar). Picasso je drugače bil in je še v evropi v vrhu v kategoriji kompaktnih enoprostorcev, v angliji pa celo najbolje prodajan kompakten enoprostorec. In za denar, za katerega dobiš polno opremljenga picassa (usnje, avtomatik, felge) dobiš scenica za malo opreme.

Pa tisti ki vam picasso ni všeč, si poglejte tole: http://www.citroen.mb.ca/citroenet/html/s/sbarro9.html

Drugače pa kar se telih vtisov tiče mi je še najbolj všeč prva slika, na kateri je grand verzija. Tista slika kjer se vidi samo zadnje luči je tkoaltko risbica, in upam da res ne bo kej tazga...

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a anel18 Po maj 23, 2005 9:30 pm

Meni so pa vsi citroeni grdi!! Picasso pa sploh. aajd
anlee

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Po maj 23, 2005 9:33 pm

Kaj maš pa ti? Ponija al beemiksa?

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po maj 23, 2005 9:34 pm

Men deluje pa ful elegantno :) Mi je všeč.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX Po maj 23, 2005 9:36 pm

men že un tastar ni biu glih ušeč ta pa tud ni ne vem kva, no razn tega
http://www.citroen.mb.ca/citroenet/html/s/sbarro9.html

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Po maj 23, 2005 10:04 pm

Oprostite ampak tole je pa pod kritiko... Ze prejsnji model je bil grd kot svina in totalno nepregleden... Kaj bo pa iz tega nastalo pa samo bog ve...

Se pa strinjam, da je SBarro izvedba vsecna. Ampak samo to...

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Po maj 23, 2005 10:09 pm

SubaruFreak je napisal/-a:Oprostite ampak tole je pa pod kritiko... Ze prejsnji model je bil grd kot svina in totalno nepregleden... Kaj bo pa iz tega nastalo pa samo bog ve...

Se pa strinjam, da je SBarro izvedba vsecna. Ampak samo to...

Lp

Se ti ne zdi da mal v temo brcaš? Če bi bil avto res grd ko svinja, potem ne bi bil najbolje prodajan kompaktni enoprostorec v GB in v vrhu v Evropi?

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Napisal/-a anel18 Po maj 23, 2005 10:29 pm

Meni je pač grd, ti pa ga sebi kupi če ti je tako pri srcu. Jaz imam grd avto Audi 80, če bi imel več denarja bi imel kej druzga
anlee

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Po maj 23, 2005 10:34 pm

Ga že mam... :lol: In to že drugega... :lol:

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Napisal/-a anel18 Po maj 23, 2005 11:06 pm

Lepo, jaz sem prou vesel da imaš tisti avto ki ti je všeč. Sam ne se jezit. ale uzivi
anlee

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO To maj 24, 2005 5:19 am

Picasso, je zelo lep avto in super za vozit. To je pa sam moje mnenje, tko de mi zdej takoj pizdit kako lahko to rečem, pa...

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček To maj 24, 2005 7:04 am

Vsi, ki kritizirate obliko starega in novega (morebitnega) pikasoja ste najbrž še v pleničkah. Glede na to, da je ta avto, kot je že prej Shatzy povedal, eden najbolje prodajanih enoprostorcev, bi rekel, da se bo tudi nova verzija zelo, zelo uspešno prodajala! Ker ste pa vsi prepričani, da je vsak avto najboljši, če ima najmanj 200 konjev in ne več kot dva sedeža, pol pa pridejo ven taki komentarji. Dejte se mal kontrolirat in ne mislit da morjo avtomobile delat samo za vaše oči in za vaše zahteve. Meni je ta avto zelo všeč, tudi ta prva verzija mi je bla izvirna; ker pa potrebujem veliko prostora (2 otroka + prtljaga) in praktičnost se večkrat ozrem za kakšnim enoprostorcem. Ko pa boste, mladci, imeli svoje družine boste drugače razmišljali in morebiti kupili prav ta avto....no, ja mogoče pikasoja pete generacije.... ;)

hvala za razumevanje in lp,M
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To maj 24, 2005 7:13 am

Bravo, P406! Tudi jaz se na tem forumu včasih počutim popolnoma odvečnega med vsemi prepotentnimi zelenci.

Skratka, Pikaso je lep avto, meni je trenutni vedno lepši in se ga kar nekako ne morem naveličati, avto se odlično pelje, veliko ponuja za denar, skratka zelo posrečen avto. Z novim mislim da ne bo kaj drugače.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To maj 24, 2005 9:38 am

se tudi jaz strinjam... z leti se perspektiva menja in Picasso je hud avto za enoprostorca. še posebej če pogledaš obilkovni drugi pol, VW Tourana! kar se mene tiče ne bi Tourana mel "ni za brdo karamela" ampak, popolnoma spoštujem mnenje tistih, ki se jim ta avto dopade. ne morem sicer reč, da razumem njihov čut za estetiko :mrgreen: :P , sem pa sposoben doumet, da se nekomu drugemu pač dopade kej drugega kot meni!
zato hormonsko naspidirani mladci, mirno kri pa vsaj primerjavo lastnega kriterija lepote napište zraven takih kot so "že prejšnji je bil grd ko svina"... pol to rata mnenje in ne otresanje brihtnih s piedestala samozadostnosti. 8)
živeo drugmirkooooo!!!!

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To maj 24, 2005 10:06 am

Men prejšnji Picasso ni preveč všeč, tale, na novih slikcah, je pa dosti lepši. Predvsem se mi zdi dobro, da so zadek malo manj zaokrožili, ker pri prejšnjem Picassoju, če si ga gledal s strani, skoraj nisi vedel kaj je spredaj in kaj zadaj. Malo preveč jajčast je bil. A bo novi tudi imel nakupovalni voziček v prtljažniku? Al pa kako drugo novo finto?

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To maj 24, 2005 10:06 am

Men prejšnji Picasso ni preveč všeč, tale, na novih slikcah, je pa dosti lepši. Predvsem se mi zdi dobro, da so zadek malo manj zaokrožili, ker pri prejšnjem Picassoju, če si ga gledal s strani, skoraj nisi vedel kaj je spredaj in kaj zadaj. Malo preveč jajčast je bil. A bo novi tudi imel nakupovalni voziček v prtljažniku? Al pa kako drugo novo finto?

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To maj 24, 2005 12:09 pm

Citroënu ne zmanjka fint, tako da lahko v novem Pikasotu pričakuješ nove.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To maj 24, 2005 3:18 pm

evo... na citroenovem planetu so uno malo slikico povečali:

Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a TheCjen To maj 24, 2005 3:28 pm

Novejsi mi deluje nekako bolj prepricljivo kot trenutni model, ceprav tudi novi ni prav po mojem okusu.

Lp. TheCjen
The Earth is full - Go home
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Polo78 in 34 gostov