MIKIMOUS je napisal/-a:Veliko podjetnikov je začelo iz nule, to pa je spoštovanja vredno.
Poglej naprimer Akrapoviča in tega z kazino aparati (najbogatejšega slovenca)
kar se Akropoviča tičen se mu globoko klanjam, več takih Slovencev nucamo. On je sam dokazal da ni nič nemogoče, in da tud eni bogi slovenčki, lahko krojijo f1. Moj poklon.
Kar se pa SLR-a tiče, ni dost če daš polog 50000 dolarjev al evrov ampak morš kupit prej še majbaha (beri kao što piše), pa še pol morš bit po njihovem jusu, pa še fuuulll čakaš. Coulthard ga je pa itak dubu, sej ga sponzorirajo.
Moj komentar za tok dnarja kupm raj kkšnega malo starejšega reaktivnega lovca, naredim izspit, pa mam zihr večje užitke kokr pa se z SLR-om vozt 70 po cestah, za frajart mi ga pa ni. Jest nucam adrenalin, ne pa ženske, k jo že mam (velik kušta zakaj bi pol še ukrog za babnicam gledu)[/quote]
Problem je samo, da Slovenija dežela zavisti in so vsi, ki so si ustvarili bogastva z garanjem, ki si ga normalni smrtniki skoraj ne znajo predstavljati, takoj označeni za barabe.
Morda zgoraj zapisano ne velja za Riemerja, vsekakor pa za mnoge ostale Slovence. Akrapovič je dober primer, Horvat (Aktiva) tudi. In oba sta že razmišljala, da bi vse skupaj prestavila v tujino. Horvat celo res ves kapital seli v Izrael. V informativnem dnevniku RTV Slo so mu celo namenili 3 minute, ko je v Izraelu kupil grozd podjetij s 60000 zaposlenimi, pa seveda takrat, ko ga je Slovenska politika ustavila pri nakupu NKBM Maribor je tudi dobil svojih pet minut. In vselej s takšnim čudnim podtonom. Mirko Tuš je tipičen primer uspešnega poslovneža, ki pa se pred mediji prav skriva, da ne bi izpadel baraba, ker daje 3000 ljudem pri nas kruh.
Slovenija-sanjska dežela.