Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če maj 13, 2004 4:50 pm

benz je napisal/-a:kak lahk rečeš najboggatejšega slovenca!!??!!
Drugač pa je avto bomba.

Veliko podjetnikov je začelo iz nule, to pa je spoštovanja vredno.
Poglej naprimer Akrapoviča in tega z kazino aparati (najbogatejšega slovenca)
[/quote]

dobr no 8)
Slika Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Pe maj 14, 2004 10:49 am

SAFRANE je napisal/-a:
shishqo je napisal/-a:v sloveniji sta dva SLR-a narocena ze vec kot pol leta...

močno dvomim....=po mojih informacijah se ga v SLO ne bo prodajalo = samo preko Nemčije.

LP
JOHNY 8)

dons 14.5 je v dnevniku v majhnem okvirčku (ste vedeli) napisano, da sta v Sloveniji naročena dva SLR-ja za 110mio..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Pe maj 14, 2004 10:51 am

SAFRANE je napisal/-a:

močno dvomim....=po mojih informacijah se ga v SLO ne bo prodajalo = samo preko Nemčije.

LP
JOHNY 8)

dons 14.5 je v dnevniku v majhnem okvirčku (ste vedeli) napisano, da sta v Sloveniji naročena dva SLR-ja za 110mio..
Let there be rock!

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin So maj 15, 2004 2:44 pm

[SlasH] je napisal/-a:Martin: to je ena plat kako postati bogat..pravzaprav v politiki ne moreš obogateti, saj palče niso ne vem kaj..obogatiš z donosi od kapitala in ne z mesečno plačo..tole je že mau off-topic.
SLR mi je trenutno naj avto in bi si ga takoj kupu..

Da , in kako pridejo donosi od kapitala, če nimaš vez in prijateljev na vodilnih mestih v državi? Kako sploh narediš kapital brez prijateljev v vodstvu države, kateri ti ščitijo rit in pobirajo deleže tvoje(njihove) pogače?
Zakaj ima tisti "polde" monopolsko pogodbo v rudokopu za trbovlje , če se ne motim. Tisti baraba z delovnimi stroji. Sigurno , ker je super sposoben za vodit delovne stroje in posel z njimi in ne zato ker so okoli njega veljaki "mafija" državna ki srkajo profit skupaj z njim,...
AH
lp
drugače avto ni slab :P
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] So maj 15, 2004 6:48 pm

donosi od kapitala pridejo, če vlagaš v delnice, obveznice ali vzajemne sklade..
Let there be rock!

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh So maj 15, 2004 7:22 pm

mende, naj bi eden privatnik bliz mene mel SLR(prpeljan iz tujin)
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Ne avg 15, 2004 6:31 pm

ravn pogledal filmček od topgeara...avto je neverjeten...ampak najjači od vsega pa je zvok...pa to ni avto, to je reaktivc :D ...no sicer pa je postavil najboljši čas na topgearovi progi, dobre 3 sekunde boljši od murcielaga :bow ...glede na vso odvečno težo, ki jo nosi...svaka čast...
GTI
ITR
E30

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo Ne avg 15, 2004 8:20 pm

Ze nekaj casa ima najhitrejsi krog Carrera GT.
Sicer, pa novi Stig postavlja hitrejse case kot prejsnji, zato mislim da
bi se dalo z murcielagom peljati se kaksno sekundo hitreje.

Je pa tudi res da znajo v oddaji Top Gear kdaj kaksen cas "prikrojiti".

Menim, da SLR ni tako hiter kakor govori cas s Top gearove steze.
Nocem zanetiti kaksnih prepirov, to je le moje mnenje.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne avg 15, 2004 8:39 pm

SAFRANE je napisal/-a:

LP
JOHNY 8)

Ja in? sej lambo se tut ne prodaja, pa sta vsaj 2 v sloveniji. Pa H2 isto... :-P

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po avg 16, 2004 3:18 pm

shishqo je napisal/-a:Ze nekaj casa ima najhitrejsi krog Carrera GT.
Sicer, pa novi Stig postavlja hitrejse case kot prejsnji, zato mislim da
bi se dalo z murcielagom peljati se kaksno sekundo hitreje.

Je pa tudi res da znajo v oddaji Top Gear kdaj kaksen cas "prikrojiti".

Menim, da SLR ni tako hiter kakor govori cas s Top gearove steze.
Nocem zanetiti kaksnih prepirov, to je le moje mnenje.

kakorkoli že...avto je res svetski...mel bi ga že samo zaradi zvoka :lol: ...še vedno pa je zelo hiter avto, čeprav je malo paradoksalno, da je komplet karoserija zvarjena iz karbona, z namenom, da bi bil avto čim lažji, notri pa vlada težki avtomatski menjalnik, klima in podobno...superšportnik?...prej bi ga označil za GT, a zelo zelo hiter GT...
GTI
ITR
E30

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po avg 16, 2004 3:39 pm

Veliko podjetnikov je začelo iz nule, to pa je spoštovanja vredno.
Poglej naprimer Akrapoviča in tega z kazino aparati (najbogatejšega slovenca)[/quote]

kar se Akropoviča tičen se mu globoko klanjam, več takih Slovencev nucamo. On je sam dokazal da ni nič nemogoče, in da tud eni bogi slovenčki, lahko krojijo f1. Moj poklon.

Kar se pa SLR-a tiče, ni dost če daš polog 50000 dolarjev al evrov ampak morš kupit prej še majbaha (beri kao što piše), pa še pol morš bit po njihovem jusu, pa še fuuulll čakaš. Coulthard ga je pa itak dubu, sej ga sponzorirajo.

Moj komentar za tok dnarja kupm raj kkšnega malo starejšega reaktivnega lovca, naredim izspit, pa mam zihr večje užitke kokr pa se z SLR-om vozt 70 po cestah, za frajart mi ga pa ni. Jest nucam adrenalin, ne pa ženske, k jo že mam (velik kušta zakaj bi pol še ukrog za babnicam gledu)

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Pe avg 20, 2004 10:55 pm

No ja cisto odkrito povedano: sploh me ne gane...
Slika

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa So avg 21, 2004 5:29 pm

k sm bil na morju sem v jutranjem kistu prebral. da ga je naročil lastnik verige supermarketov Jolly na dalmaciji :shock:
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
dr.Rugelj
Nov uporabnik

Kraj: Črnuče

Napisal/-a dr.Rugelj So avg 21, 2004 5:46 pm

Take neumnosti si pa kupuje naša jara umetna 'aristokracija'. To so sami osebnostni faliranci, kronični mamini sinčki, gnili od znotraj. Za take pezdetke bi bilo bolje, ko bi uporabili ta denar za terapije.
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So avg 21, 2004 5:50 pm

dr.Rugelj je napisal/-a:Take neumnosti si pa kupuje naša jara umetna 'aristokracija'. To so sami osebnostni faliranci, kronični mamini sinčki, gnili od znotraj. Za take pezdetke bi bilo bolje, ko bi uporabili ta denar za terapije.

hjah komplekse je treba futrat, drugač ugriznejo...eni grejo za psihiatre, eni si kupjo superavto...a je sploh kej razlike :lol: :lol: ?
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso So avg 21, 2004 5:55 pm

drejc je napisal/-a:Ja avto je res NAJBOLJŠI, ampak tega denarja pa ni vreden, za ta dnar lahko že lansko formulo kupš :D

Misliš Enzo :lol:

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So avg 21, 2004 5:59 pm

Loopz je napisal/-a:
dr.Rugelj je napisal/-a:Take neumnosti si pa kupuje naša jara umetna 'aristokracija'. To so sami osebnostni faliranci, kronični mamini sinčki, gnili od znotraj. Za take pezdetke bi bilo bolje, ko bi uporabili ta denar za terapije.

hjah komplekse je treba futrat, drugač ugriznejo...eni grejo za psihiatre, eni si kupjo superavto...a je sploh kej razlike :lol: :lol: ?

Bl u povno neb mogu zadet. Pozabu si dodat da je še cel kup poklicev k bi sem zravn sodl: politik..... Jest moj kompleks raje z avtom futram mam več od tega. :wink:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso So avg 21, 2004 9:56 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:Veliko podjetnikov je začelo iz nule, to pa je spoštovanja vredno.
Poglej naprimer Akrapoviča in tega z kazino aparati (najbogatejšega slovenca)

kar se Akropoviča tičen se mu globoko klanjam, več takih Slovencev nucamo. On je sam dokazal da ni nič nemogoče, in da tud eni bogi slovenčki, lahko krojijo f1. Moj poklon.

Kar se pa SLR-a tiče, ni dost če daš polog 50000 dolarjev al evrov ampak morš kupit prej še majbaha (beri kao što piše), pa še pol morš bit po njihovem jusu, pa še fuuulll čakaš. Coulthard ga je pa itak dubu, sej ga sponzorirajo.

Moj komentar za tok dnarja kupm raj kkšnega malo starejšega reaktivnega lovca, naredim izspit, pa mam zihr večje užitke kokr pa se z SLR-om vozt 70 po cestah, za frajart mi ga pa ni. Jest nucam adrenalin, ne pa ženske, k jo že mam (velik kušta zakaj bi pol še ukrog za babnicam gledu)[/quote]

Problem je samo, da Slovenija dežela zavisti in so vsi, ki so si ustvarili bogastva z garanjem, ki si ga normalni smrtniki skoraj ne znajo predstavljati, takoj označeni za barabe.

Morda zgoraj zapisano ne velja za Riemerja, vsekakor pa za mnoge ostale Slovence. Akrapovič je dober primer, Horvat (Aktiva) tudi. In oba sta že razmišljala, da bi vse skupaj prestavila v tujino. Horvat celo res ves kapital seli v Izrael. V informativnem dnevniku RTV Slo so mu celo namenili 3 minute, ko je v Izraelu kupil grozd podjetij s 60000 zaposlenimi, pa seveda takrat, ko ga je Slovenska politika ustavila pri nakupu NKBM Maribor je tudi dobil svojih pet minut. In vselej s takšnim čudnim podtonom. Mirko Tuš je tipičen primer uspešnega poslovneža, ki pa se pred mediji prav skriva, da ne bi izpadel baraba, ker daje 3000 ljudem pri nas kruh.

Slovenija-sanjska dežela.

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Pe nov 19, 2004 7:45 pm

js bom sam še enkrt napisu d je avto hud k newemkwa, sam mam pa neki za pripomnit

poglejte si kako ga delajo: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531&page=1

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe nov 19, 2004 11:16 pm

hudo so tole nardil. a je mogoč kdo gledou torque-divji v sedlu. če dobr gledaš, lahko opazž, da tm raznese enga slr-a. usaj mislm da je biu ta. luči so ble identične in zadn konc u piko isti. se prav je bil. fak, kaj glupi američani delajo z avti :roll:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Clancy in 7 gostov