Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Če apr 29, 2004 7:04 pm

JAz pa mojega zelenega pticka na maski ne zamenjam nikoli, ker je edinstven.

Kar se tice pa octavie je to pravi avto, sploh pa karavan. Meni so itak karavani izredno vsecni. Ze prejsnja karavanka je bila fantasticna, ta je pa se boljsa.

Ce bi pa ze izbiral bi vzel ali karavan ali pa 5 vratno razlicico z TDI motorjem 110 hrckov ali vec in po moznosti 4X4.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Si|3nTiuM
Nov uporabnik

Napisal/-a Si|3nTiuM Pe apr 30, 2004 1:37 pm

Župa je napisal/-a:
Si|3nTiuM je napisal/-a:lepa, sam kazi jo tista nagravžna značko od škode. sam je pa tut to res, da je ta značka kašn miljonček do 2 cenejša kot bi bla wv-jeva al audijeva. značko dol dat pa tist mau stajlat da neb blo lukne pa bi blo čist ql

veš kaj tut z značko je super. a bi te blo sram al kaj če bi se s škodo okol vozu?

ne sram. nasprotno. prou veseu bi biu, če bi mi en dau u roke tako škodo rs. sam pravm, da pa ne dam tok dnarja (k sigurn ne bo mnj kt 7mio) za škodo pač. pa brez zamere usi škoda fani. sam rečte kar hočte, ampak audi al pa vw se velik bol sliš kjerkol u družbi.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe apr 30, 2004 1:46 pm

Lusna je, i like it...

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Pe apr 30, 2004 2:08 pm

Si|3nTiuM je napisal/-a:
Župa je napisal/-a:
Si|3nTiuM je napisal/-a:lepa, sam kazi jo tista nagravžna značko od škode. sam je pa tut to res, da je ta značka kašn miljonček do 2 cenejša kot bi bla wv-jeva al audijeva. značko dol dat pa tist mau stajlat da neb blo lukne pa bi blo čist ql

veš kaj tut z značko je super. a bi te blo sram al kaj če bi se s škodo okol vozu?

ne sram. nasprotno. prou veseu bi biu, če bi mi en dau u roke tako škodo rs. sam pravm, da pa ne dam tok dnarja (k sigurn ne bo mnj kt 7mio) za škodo pač. pa brez zamere usi škoda fani. sam rečte kar hočte, ampak audi al pa vw se velik bol sliš kjerkol u družbi.

Kwa a ti mislis da bo res 7 mio stala? po moje cez 5 mio ne bi smela bit.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa Pe apr 30, 2004 3:54 pm

s.Hio je napisal/-a:
Si|3nTiuM je napisal/-a:
Župa je napisal/-a:

Kwa a ti mislis da bo res 7 mio stala? po moje cez 5 mio ne bi smela bit.

ah kje pa pa ne bo 7 miljonov!!!! to bi blo že preveč. ta nova bo od zdejšne zihr dražja sam ne pa za velik!!!
pomoje bo 5 miljonov kakšn tdi z vso opremo. nevem bomo vidl ;)
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa Pe apr 30, 2004 3:55 pm

Viper123 je napisal/-a:LMM je pa standardna in že dolgo znana serijska napaka, ki jo po novem tudi brezplačno zamenjajo (vsaj pri VW).

LP

milsm pa da je zdej tut pr škodi sam nism pa čist prepričan

lp

Hoci
Nov uporabnik

Napisal/-a Hoci Pe apr 30, 2004 6:00 pm

J.D. Power Report 2004 (Velika Britanija)
Ocena je sestavljena iz:

Slika
1. 4. Škoda Octavia 85.4%
2. 10. Mazda 626 84.1%
3. 24. Honda Accord 82.5%
4. 26. Toyota Avensis 82.3%
5. 36. Volvo S40/V40 81.5%
6. 38. Seat Toledo 81.1%
7. 41. Nissan Primera 80.9%
8. 43. Volkswagen Bora 80.8%
9. 47. Ford Mondeo 80.5%
10. 67. Hyundai Elantra 79.4%
11. 73. Mitsubishi Carisma 79.0%
11. 73. Chrysler PT Cruiser 79.0%
13. 75. Seat Leon 78.9%
13. 75. Suzuki Swift 78.9%
15. 77. Renault Megane 78.8%
16. 86. Volkswagen Passat 77.9%
17. 93. Vauxhall Vectra 77.6%
18. 94. Peugeot 406 77.5%
19. 97. Citroen C5 76.9%
20. 110. Renault Laguna 75.1%
Slika

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams Pe apr 30, 2004 6:35 pm

No, men osebno se zdi škoda kr dobr avto. Pa ne, ker jo ma moj fotr ampak na splošno morm potrkat, da z njo res ni nikakršnih problemov.
Ne vem zakaj jih je tolk proti škodi :roll:

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa So maj 01, 2004 10:23 am

se prav po teh študijah je škoda octavia in na splošno škoda med najblojšimi???
vau tega pa nism vedu

kul to

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne maj 02, 2004 10:08 pm

aja neki še SAFRAN to ni rRSka ampak navadna octavija nova lej http://www.skoda.de/index.php?e=1-24-1 evo momci naglejte se! !!

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne maj 02, 2004 11:43 pm

Lepa je ni kej....sam mi grejo na k.. folk k ma tok prot avtu k še sedu ni v njem kaj ga šele vozu, verjamem pa da je pač že kdo naletel na kakšno napako .... noben avto ni popoln

lih s sedicijem sva mogla 1maja zjutri okol 3h u stari ljubljani poriva Bmw 3-ko k je use crknl , še centralno ni delu.

Škoda je pa pomoje že zlo doug zlo kvalitetna tko kot VW , Audi , Seat.

Aja pa mal poglejte čehe s kakšnimi škodami se vozjo na morje pa še kr delajo :lol:

Lp

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa Po maj 03, 2004 5:07 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:aja neki še SAFRAN to ni rRSka ampak navadna octavija nova lej http://www.skoda.de/index.php?e=1-24-1 evo momci naglejte se! !!

jap to sm jest že reku
ampak je pa lepa!!!!!!!!

Uporabniški avatar
SomebodyX
Nov uporabnik

Napisal/-a SomebodyX Po maj 03, 2004 8:23 pm

Sam da vm pa povem kuko je blo z našo Škodo. Fotr je kupu Octavio Combi 1.8T, avtomatik, ksenon lampe, litke 16 col, uglavnem usa možna oprema. In kaj se je dogajal; pr ene 30k km , nm je crknu senzor za ESP, tko da ga sploh ni blo možno uporablat. Pa je biu auto redno serviseran na pooblaščenem servisu, ampak tega senzorja pač niso znal popravt pa da si se na glavo postavu, cena za to da še zmer ni nč delal pa je bla neki čez 100k za use skp In pol k je meu auto ene 100k prevoženih je začel use crkvat, enkat nm je na eni seljački cesti crknla ELEKTRONIKA!!! tko da se auta tut premaknt ni dal. Kokr da bi dušo izpustu. Zato smo ga tut hmal prodal. Sicer je biu pa to super auto, letu je k svina, edin not je mel mal placa. Drgač pa nevem kaj nej si mislm o Škodi. Sej po eni strani je res nepravično da jo folk meče u isti koš kokr pred 10-imi in več leti. Po drugi strani pa še zmer usi sklopi automobila niso od VW-ja in to se pozna, predvsem po nekem času uporabe. Uh mater, sm se razpisu upam da mi ne zamerte

mi mamo isto Octavi Combi 1.8T 20V
1.)nikol problemov, sam enkrat je mal jermen cvilu, smo zamenali pa je spet ql
2.)ko gas do konca prtisneš te prbije na zic, vlk bol ko pa kak pasat al pa kaj podobnega
3.)kufr je svinsko velik in v njega spraviš full robe, sam kar pač je, mal prostora je na zadnji klopi(to je v novi popravleno, mislim da je 5 cm daljša in 5 cm širša-nism zihr
tko da fantje kapo dol pred škodo :bow :bow :bow :bow
kad se pa znaka tiče, ni mi kaj preveč ušeč ampak je pa res nekaj posebnega!!!
kar se pa ranga tiče, je pa škoda nekje nad VW in pod audi, vsej v mojih očeh je tko!!
:wink:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Sr maj 05, 2004 6:32 pm

jah nč čakam kdaj bo pr nas pa kakšn tuning bojo za njo najdl če bo vredu mogoče pa še kupim! :P :-P

Jonny Vrabec
Nov uporabnik

Napisal/-a Jonny Vrabec Po maj 10, 2004 9:32 pm

Od vseh nemcev je še najbolš škoda, to pa zato ker je češka :roll:
Slika Punto ELX

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Po maj 10, 2004 11:05 pm

jah nevem momci hehe edn je reku da neda 7mil hehe dam 7mil za superba raj kokr za pasata!!!

manj dnarja pa več udobja pa še carski i je k sm enga plavga vidu v ljubljani z 19col gumam superba pa 2.8 mašina spuščena pa ata za volano sm si mislu TO CAREEEEEEEEEEEE

:wink: :wink: nevem superb al pa octavija so mi sploh zakon! eni k še niste vozil škode ne komenterat! :twisted: :twisted: :lol: :-P :P 8)

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa To maj 11, 2004 10:41 am

_VeNoM_ je napisal/-a:jah nevem momci hehe edn je reku da neda 7mil hehe dam 7mil za superba raj kokr za pasata!!!

manj dnarja pa več udobja pa še carski i je k sm enga plavga vidu v ljubljani z 19col gumam superba pa 2.8 mašina spuščena pa ata za volano sm si mislu TO CAREEEEEEEEEEEE

:wink: :wink: nevem superb al pa octavija so mi sploh zakon! eni k še niste vozil škode ne komenterat! :twisted: :twisted: :lol: :-P :P 8)

jest bi tut raj mel superba kot pa passata. ful se mi zdi superb bl fancy :P , sam se mi zdi da je dražja. nevem glih točn.
drgač pa je octavija tko fajn avto da sam kapo dol. tko lepo se voz ej. sploh pa karavan pa dizl. res zakon avto.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne dec 05, 2004 3:00 pm

Dane pa je že znano:

Motor bo isti kot pri Golfu GTI - 2.0 FSI, 200KM.

Cena je v GB 17.500 funtov oz. cca 25.200 €, pri nas pa naj bi stal še malo manj. Golf stane cca. 26.000 €.

Pa še ena slikica.

Slika

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Gost

Napisal/-a Gost Ne dec 05, 2004 4:16 pm

Zanimiv avto Octavia vRS.

Uporabniški avatar
saso_vts
Novinec

Kraj: logatec

Napisal/-a saso_vts Ne dec 05, 2004 4:39 pm

fantje preden komentirate si najprej zgodovino skode preberte kaj je dosegala na ralyih in kojk visok je bla.
svoje cajte je bla skoda najbolj napreden avto pred mercedezom audijem,wv itd....

seveda je skoda cist zarjavela ko je ceska padla po oblast rusov pol je slo pa sam se navzdol.
mal si zgodovino znamke preberte pol pa komentirajte
tud jest nism verjel tega dokler nisem prebral
skoda je zakon glede cena-udobje,pa kvalitete tud
zelo dobr ko sm
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov