Župa je napisal/-a:Si|3nTiuM je napisal/-a:lepa, sam kazi jo tista nagravžna značko od škode. sam je pa tut to res, da je ta značka kašn miljonček do 2 cenejša kot bi bla wv-jeva al audijeva. značko dol dat pa tist mau stajlat da neb blo lukne pa bi blo čist ql
veš kaj tut z značko je super. a bi te blo sram al kaj če bi se s škodo okol vozu?
Si|3nTiuM je napisal/-a:Župa je napisal/-a:Si|3nTiuM je napisal/-a:lepa, sam kazi jo tista nagravžna značko od škode. sam je pa tut to res, da je ta značka kašn miljonček do 2 cenejša kot bi bla wv-jeva al audijeva. značko dol dat pa tist mau stajlat da neb blo lukne pa bi blo čist ql
veš kaj tut z značko je super. a bi te blo sram al kaj če bi se s škodo okol vozu?
ne sram. nasprotno. prou veseu bi biu, če bi mi en dau u roke tako škodo rs. sam pravm, da pa ne dam tok dnarja (k sigurn ne bo mnj kt 7mio) za škodo pač. pa brez zamere usi škoda fani. sam rečte kar hočte, ampak audi al pa vw se velik bol sliš kjerkol u družbi.
s.Hio je napisal/-a:Si|3nTiuM je napisal/-a:Župa je napisal/-a:Si|3nTiuM je napisal/-a:lepa, sam kazi jo tista nagravžna značko od škode. sam je pa tut to res, da je ta značka kašn miljonček do 2 cenejša kot bi bla wv-jeva al audijeva. značko dol dat pa tist mau stajlat da neb blo lukne pa bi blo čist ql
ne sram. nasprotno. prou veseu bi biu, če bi mi en dau u roke tako škodo rs. sam pravm, da pa ne dam tok dnarja (k sigurn ne bo mnj kt 7mio) za škodo pač. pa brez zamere usi škoda fani. sam rečte kar hočte, ampak audi al pa vw se velik bol sliš kjerkol u družbi.
Kwa a ti mislis da bo res 7 mio stala? po moje cez 5 mio ne bi smela bit.
_VeNoM_ je napisal/-a:aja neki še SAFRAN to ni rRSka ampak navadna octavija nova lej http://www.skoda.de/index.php?e=1-24-1 evo momci naglejte se! !!
Sam da vm pa povem kuko je blo z našo Škodo. Fotr je kupu Octavio Combi 1.8T, avtomatik, ksenon lampe, litke 16 col, uglavnem usa možna oprema. In kaj se je dogajal; pr ene 30k km , nm je crknu senzor za ESP, tko da ga sploh ni blo možno uporablat. Pa je biu auto redno serviseran na pooblaščenem servisu, ampak tega senzorja pač niso znal popravt pa da si se na glavo postavu, cena za to da še zmer ni nč delal pa je bla neki čez 100k za use skp In pol k je meu auto ene 100k prevoženih je začel use crkvat, enkat nm je na eni seljački cesti crknla ELEKTRONIKA!!! tko da se auta tut premaknt ni dal. Kokr da bi dušo izpustu. Zato smo ga tut hmal prodal. Sicer je biu pa to super auto, letu je k svina, edin not je mel mal placa. Drgač pa nevem kaj nej si mislm o Škodi. Sej po eni strani je res nepravično da jo folk meče u isti koš kokr pred 10-imi in več leti. Po drugi strani pa še zmer usi sklopi automobila niso od VW-ja in to se pozna, predvsem po nekem času uporabe. Uh mater, sm se razpisu upam da mi ne zamerte
_VeNoM_ je napisal/-a:jah nevem momci hehe edn je reku da neda 7mil hehe dam 7mil za superba raj kokr za pasata!!!
manj dnarja pa več udobja pa še carski i je k sm enga plavga vidu v ljubljani z 19col gumam superba pa 2.8 mašina spuščena pa ata za volano sm si mislu TO CAREEEEEEEEEEEE
![]()
nevem superb al pa octavija so mi sploh zakon! eni k še niste vozil škode ne komenterat!
![]()
![]()
![]()
:P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov