Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz To maj 04, 2004 9:20 pm

Fast-B je napisal/-a:Fantje počakte BMW M1 :twisted: :twisted: :twisted:
Mogoče ne bo glih tok lep sam kar se pa tehnike tiče bo pa pomoje nesu audija...

Kako lahko govoriš o M1?? .Ne moreš bit ziher da bo prišel ven. Sicer pa serija 1 hmm..kaj se meni zdi al BMW res tekmuje sam z sabo kdo bo najgrši avto naredo..res ne vem kam to vodi. Poglejte si audijevo osmico novo. Zunanjost je malce spremenjena (nova tehnika luči ipd...) pa je požela velik uspeh in zanimanje kupcev za razliko od BMW-jeve sedmice ki je šla na lifting sedaj. Sramota za takšno klaso avta da mora it po še ne dveh letih prodaje na lepotno mizo. No že vejo kaj počnejo.. :idea:
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr maj 05, 2004 11:07 am

benz je napisal/-a:
kobreti je napisal/-a:JOJOJOJ pa ne ,da bo tak hudi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ej pardon samo nevem no nimam besed ubitačna sprednja maska felne so itak neke 19 col kolk vidim.....in seveda 350 konjev z quatro pogonom...hehe konkurenca ,ki si??? Aja ni je heheh!!!!

Mislim pa ,da bo to 3,2 turbo motor!! :wink: :wink:

Ja pa je haha. Sam da to je za razliko od tega audija že neki cajta zunaj.Haha. Kaj pa zaj? :D :D :D
http://www.brabus-online.de/special/06bbd.htm

?????????????????????? :? :?

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če maj 06, 2004 1:26 pm

benz je napisal/-a:
kobreti je napisal/-a:JOJOJOJ pa ne ,da bo tak hudi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ej pardon samo nevem no nimam besed ubitačna sprednja maska felne so itak neke 19 col kolk vidim.....in seveda 350 konjev z quatro pogonom...hehe konkurenca ,ki si??? Aja ni je heheh!!!!

Ja pa je haha. Sam da to je za razliko od tega audija že neki cajta zunaj.Haha. Kaj pa zaj? :D :D :D

No prosim za kak komentar al ste vsi brez sape??
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Če maj 06, 2004 1:57 pm

Kaj je že zunaj???sorry nisem razumel???? :oops:

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če maj 06, 2004 3:59 pm

Tale SportCoupe ima tega "BOGEGA" RS3 za malco! :lol: 8)

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če maj 06, 2004 4:00 pm

Andy je napisal/-a:Tale SportCoupe poje tega "BOGEGA" RS3 za malco! :lol: 8)

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Če maj 06, 2004 4:13 pm

benz je napisal/-a:
benz je napisal/-a:

Po kakšni logiki je ta avto konkurent Audiju RS3?
Po klasi? Ne. Po kubikaturi? Ne. Po pogonu? Ne. Po zasnovi motorja? Ne. Po ceni? Mogoče...
Sploh pa, Mercedes je švoh v nižjem srednjem razredu, kjer nima predstavnika. Spomnimo se, da je še BMW pred kratkim predstavil svoj avto v tej kategoriji.

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Če maj 06, 2004 4:14 pm

shishqo je napisal/-a:ze ce bo temu podoben bo hud. Pa bo verjetno hudejsi...

Ja, ampak tale RS3 je pa tartabltahujši! :vc :rofl

/me can't stop laughing!

LP
Slika

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če maj 06, 2004 7:25 pm

kobreti je napisal/-a:Kaj je že zunaj???sorry nisem razumel???? :oops:

Že, Že in to kr več kot leto. :wink:
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Če maj 06, 2004 7:37 pm

HEHEH nikak se ne zastopimo!!!
zanima me kdo je že zunaj???? :lol:

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če maj 06, 2004 7:49 pm

NeRo je napisal/-a:
benz je napisal/-a:
benz je napisal/-a:

Po kakšni logiki je ta avto konkurent Audiju RS3?
Po klasi? Ne. Po kubikaturi? Ne. Po pogonu? Ne. Po zasnovi motorja? Ne. Po ceni? Mogoče...
Sploh pa, Mercedes je švoh v nižjem srednjem razredu, kjer nima predstavnika. Spomnimo se, da je še BMW pred kratkim predstavil svoj avto v tej kategoriji.

1.Naj ti prosim na kratko to razložim: Audi A3, Mercedes C-SP it BMW-C so popolnoma isti avtomobilski razdred. Niti golf in podobni(da ne bi našteval) niso prava konkurenca že zaradi tega ker se cenavno in motorizirano ne morajo spustiti na tak visok nivo kot tile trije. Pa dolžina in masa teh treh je približno enaka.
2.Kako lahko napišeš ..."Po kubikaturi? Ne."...Lej ko se gre za take predelave "zmaga" pač tisti ki naredi največ...Sami so krivi(audi) če so vstavili "samo" 3.5 ali 3.2 kar pač bodo not dali...Primer:Ko je WW dal ven phateona je profesor Jurgen Hubert vdaril po mizi in dejal: Ne more bit nek WW močnejši od najelitnejšega mercedesa.In tako je postala S600, 500konjska. Pri konkurenci moreš vedno dva koraka spredaj.
3.Potem nebi smeli neposredno primerjati A8 in BMW 7. pa ju. A ne? Pa še dosti je takšnih primerjev. Res je pa audijev pogon tu zakon.Ampak ne v suhem.
4.Zasnova motorja normalno ni enaka...
5.Cena..ne bo enaka benz bo dražji ampak tud ne toliko. Stane namreč 20mil. V nemčiji. To pomeni je tu še dražji. Audi pa bo po mojem stal okrog 11-16mil. :!: :!: :!: :!:
Sej po eni strani imaš prav da nista konkurenta ja, sam to pa zato ker je C V8 razred zase...
Zadnjič spremenil benz, dne Če maj 06, 2004 7:58 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če maj 06, 2004 7:50 pm

kobreti je napisal/-a:HEHEH nikak se ne zastopimo!!!
zanima me kdo je že zunaj???? :lol:

Aja C V8 je že zunaj.Sorry moja napaka nisn razločno prebral...
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Če maj 06, 2004 7:59 pm

Aja no itak lahko primerjavo c sport coupe AMG z audijom RS3!!!
Samo kot 1. to ni rs3 pomojem ker rs3 bi naj bil sports back varianta(karavan kao)!!
2. itak samo pametujemo vsi skupaj kaki motor bo mel in kolk konjev tak ,da bomo o tem debatirali ,ko bo zadeva zunaj!!!
3.Jaz bi ga rajš mel ,kot bilo kakega c sport coupeja...pa še 4x4 pogon ima kaj je za nas povprečen voznike preko dovolj iz preveč!!!!
Pa cena bo itak 20% nižja ,kot AMG!!!

Lep pozdrav!! :wink:

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če maj 06, 2004 8:12 pm

kobreti je napisal/-a:Aja no itak lahko primerjavo c sport coupe AMG z audijom RS3!!!
Samo kot 1. to ni rs3 pomojem ker rs3 bi naj bil sports back varianta(karavan kao)!!
2. itak samo pametujemo vsi skupaj kaki motor bo mel in kolk konjev tak ,da bomo o tem debatirali ,ko bo zadeva zunaj!!!
3.Jaz bi ga rajš mel ,kot bilo kakega c sport coupeja...pa še 4x4 pogon ima kaj je za nas povprečen voznike preko dovolj iz preveč!!!!
Pa cena bo itak 20% nižja ,kot AMG!!!

Lep pozdrav!! :wink:

Maš prav ja primerjali ju bomo ko bo audi zunaj ja. Samo to te morem popravit da sportcoupe amg(bencinar) ne obstaja. Samo v dieselski različici C30 CDI AMG. No mogoč si tegale BRABUSA mislo? :wink:
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

Napisal/-a Catch_me Če maj 06, 2004 8:25 pm

kakšn karavan kva ti pa je.....a3 pa karavan.....da te nebo kdo slišu prosm te no

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Če maj 06, 2004 9:27 pm

Catch_me ne pametuj prosim te!!!!
Ker ,če se ne motim je za letos napovedan in to z tako sprednjo masko!! :wink: :!:
Zato prosim te!!!

:wink: :wink:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To maj 11, 2004 3:10 pm

tale o 3.5 mašini s 350 konji je tut ena težka basa :roll:
tak audi bi brez problemov pojedu S6(340km) in novo S4 (344km) velik pa ne bi zaostal niti za RS4 s 381 km...ima samo 100 konjev manj od RS6...nekako ne verjamem da bi se audiju to splačal...prej bi reku da gre za novo S3 s 3.2 V6 motorjem in 250 km...kar je mnogo bolj logično saj pade v isti razred kot alfa 147 GTA, golf R32 in podobne nabitaže nižjega sr. razreda (ki to nekako niso več)...
no če pade ven nova RS3 pol pa nič ne rečem...možno je da bodo stlačil vanjo tudi 350 km (kar bi ubilo tudi trenutnega M3 :-P ), mislim pa da bo prej prišla ven nova RS4...kaj bodo naredil iz nje si tut pomislt ne upam :D

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To maj 11, 2004 3:17 pm

se popravljam ravn opazu sm da je 3.2 250 km audi že v serijski motorni paleti...eh pol nej pa bo 350 km tile madrfakrji od audija itak zmeri šponajo u nulo :P

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To maj 11, 2004 3:35 pm

se kesam:
nova S3 - rahlo predelan 3.2 agregat s 280km
nova RS3 - odfuk s 350 konji...japončkom se bo odtrgal :twisted:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr maj 12, 2004 9:23 pm

Alfo 147 autodelta tudi napovedujejo že skoraj 1 leto. Naj bi bila že pripravljena. 2.8 multiair, 4X4, 363Ps.

Bomo videli. 156 GTAm je tudi na koncu ven prišel le kot 156 autodelta in ni imel 4X4 tako kot so napovedovali. Je pa imel 3.6 V6 300Ps.

Vsekakor pa bosta RS3 in M1 strupa od avta. Sam bi pa raje izbral M1
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov