SAFRANE je napisal/-a:benz je napisal/-a:Brabus je napisal/-a:sej ne vem kdo ma hujše predelave:AMG al BRABUS.ampak zdej je AMG naredu mašino 65 AMG:628 KM,do 200 Kmh samo 9.8 sekund.upoštevajte da je družinski avto!!!
AMG je hišni predelovalec tako kot BMW M. Definitivno ima brabus hujše zato ker še za osnovo nekaterih predelav vzame kar AMG-ja, pa še notrajnosti so nekaj zelo, zelo posebnega in hkrati unikatnega. Morm pa te popravit da je AMG 65 pa 612KM (626KM jih ima SLR) in 9.8s do 200 je tud podatek od Slr-ja. Pri teh štirih BRABUSOVIH modelih(E, S, SL IN CL), ki imajo vsi 640KM in 1026Nm navora pa se pospeški gibljejo okrog 12s do 200. Na 2toni..haha..Na zadnjih sedežah moreš imet vrečke za bruhanje

mal te morm popravt benz->res je da ima Brabus sicer še močnejše motorje in pa res je da so v večini notranjosti še bolj unikatne, vendar ne pozabi na to dokazano dejstvo da pa so AMG-ji
bistveno bolj vzdržljivi in kvalitetnejše narejeni.
Poleg vsega pa so lahko še bolj unikatni . Ko sem bil na obisku pri AMG-ju so nam pokazali npr. S-klasso karavan , katero so za eno stranko extra naredili itd.=tko da grejo pri unikatizmu še bolj v extreme kot npr. Brabus-samo ne pozabi da so oni zdej že serijska proizvodnja in so takšni kot so -serijsko gledano.
Brabusa pa ti vsakega posebej po svoji želji naročiš=nobeden pa ni rekel da pri AMG-ju to ni možno.
Tko da, ja no jest bi med Brabusom,Carlssonom,Lorinserjem in AMG-jem definitivno izbral AMG-ja.
in še to: če imaš nad 600 KM pod havbo ti je po mojem vseeno al maš 4,4s 0-100 al pa 4,2s = je res? je res.
Sej jaz nisem dejal da AMG-ji niso ekskluzivni. Sam bistveno bolj kvalitetni ne morejo bit oz. sploh niso.Primer-poglej si notranjost SL-a(BRABUSA)na zgoraj omenjeni strani, izdelavo, iz kakšnega usnja je in...Pa še v vseh teh dolgih letih odkar sem ljubitelj značke z zvezdo nisem nikoli zasledil podatka da bi AMG bil bolj kvaliteten od BRABUSA....BRABUS so le najprestižnejši avtomobili sveta. Sej jaz sem tudi fanatik na zvezdo in mi predelave ne dišijo preveč sam BRABUSU pa kapo dol.Aja pa če imač dovolj denarja dobiš tud S-karavana pri BRABUSU.Jaz sem npr. videl (po TV) CL.kabrio

Nisem mogel verjeti svojim očem.Za pospeške...maš prav ja sam tu se gre sam za cifre in prestiž kajti jaz dvomim da se bo kateri lastnik E V12 peljal 340....sicer pa tak ne čutiš razlike v teh desetinkah..