Lp!
don CONSIGLIO je napisal/-a:Asenna, pol pa sori, ker sem mislu, da hočeš ti začet nabijat![]()
Drugače pa nej velja to, kar sem napisal, izključno za izraz mojega mnenja in kot da je primerjava čisto slučajna.
Primerjavo sem naredil zato, da bi čim bolj nazorno pokazal moje razmišljanje glede oblikovanja notranjosti, kje je po mojem point pri novih BMW notranjostih![]()
Mimogrede pa mi je tako notranjost kot zunanjost (predvsem tazadnje od Safrana) zelo všeč. Upam, da bo Serija 3 tako prepričljiva tudi ob predstavitvi.
LP,
don CONSIGLIO
ASenna je napisal/-a:pol bo pa spet osnovn model najman 7-8 mio.
Slide je napisal/-a:E46 je ZAKOOOON...škoda da ga bojo sploh menjal s čim taki kar je SAFRAN nazadnje prpopu gor...upam da bo un od Bel-tirida najbolj taprav...Pustmo se presenetit...
Andrej777 kaj hočem več od dizla...bencinarja...pa tud če žre 16...M3![]()
LP
Čeprav bo nova serija 3 ponujala bistveno več kot sedanja, so bodo cene zvišale v povprečju le za približno 3 odstotke.
andrej777 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:E46 je ZAKOOOON...škoda da ga bojo sploh menjal s čim taki kar je SAFRAN nazadnje prpopu gor...upam da bo un od Bel-tirida najbolj taprav...Pustmo se presenetit...
LP
Ja na če veš da ga boš lahko vzdrževal pa tankal pa registriral ni problema. Samo dizl je pa velik bolj realna izbira. Sej maš tut 330d z 220KM in okol 500Nm navora.
Drgač pa če govoriš o M3. Ta bo pa itak strup. 400 KM
Slide je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:E46 je ZAKOOOON...škoda da ga bojo sploh menjal s čim taki kar je SAFRAN nazadnje prpopu gor...upam da bo un od Bel-tirida najbolj taprav...Pustmo se presenetit...
LP
Ja na če veš da ga boš lahko vzdrževal pa tankal pa registriral ni problema. Samo dizl je pa velik bolj realna izbira. Sej maš tut 330d z 220KM in okol 500Nm navora.
Drgač pa če govoriš o M3. Ta bo pa itak strup. 400 KM
Ja, sej vem kaj si mislu...jz mam pač raj bencinarja...sm bolj kmečke sorte, pa mi je dizl bolj za traktorHecam se, sam se mi zdi da more bit v BMW-ju bencinar, ker je glih to najbolš u BMW-jih, da se tok z veseljam vrtijo...ne pa tist rom,pom,pom
![]()
Po drugi strani pa, recimo če bi zdele novga Audija A4 kupu, bi pa mel 2.5 TDI...to nekak še... Ampak BMW mora bit pa R6 bencinaroziroma vsak športn avto bi mogu bit bencinc za moje pojme...
Jz sm si pač možgane opral, ko sm 3dni skp ponavlu naglas, nikoli ne bom mel dizla v "kao" športnem avtu :P ...torej športn dizl za moje pojme ne more obstajat(kljub poplavi Nm, in xxx konjem)...Pa ne me požret pa izpljunit za zadnjo izjavo forumaši![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov