a kdo kupi ledvico(pijem ne, kadim slabo leto

cheno je napisal/-a::twisted:hud avto, sm že mislu da ne bodo več delali legacy-ja STi, so me presenetli
![]()
sm upal da 245km(3.0l) ne bo dovolj, očitno ni bilo. Sm prebral da bodo naredili legacy-ja GT TT(titanium turbo) z 300km in 344n/m pri 2400rpm...
a kdo kupi ledvico(pijem ne, kadim slabo leto) ...
Caterham je napisal/-a:Opa....Hm, a potem to pomeni da ima Impreza tekmeca v Legacyju??
Slide je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:Opa....Hm, a potem to pomeni da ima Impreza tekmeca v Legacyju??
niti ne, sta po zasnovi dost drugačna, da ciljata na drug krog kupcev...
Impreza zaradi manjše teže, krajše medosne razdalje (verjetno/sigurno) nažge Legacy-ja po kratkih zaprtih ovinkih ali po spolzkem, ker je zaradi določenih prednosti bolj živa, bolj vodljiva, na hitrih (120+) recimo regionalnih cestah, pa bi Legacy peljal bolj mirno zaradi daljše medosne razdalje, vendar pa se zaradi nje ne drži nujno boljše...oprijem je odvisen od gum, vzmetenja, ki ga ima tudi Impreza vrhunskega, ter geometrije podvozja...
V vsakem primeru, je danes Impreza bolj dirkaško usmerjen avto, medtem ko je Legacy nekoliko bolj...hmmm luksuzno športen...luksuzno dirkalen...Impreza je vseeno nekoliko bolj hardcore
Tale Legacy STi, je resnično dober skupek tehnike pa vendar sodi na druge poligone kot pa sestrska Impreza STiKonkurenca si nekako nista...da se kateri hitreje pelje po ovinkih, je pa delanje krivice drugemu
![]()
LP
SubaruFreak je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=16788&postdays=0&postorder=asc&start=380
Poglejte kdaj sem ze to objavil.
Kolikor mi je znano 3.0 R spec.B ne bo prisel v evropo.
Razen ce se bojo pri Prodrive-u usmilili nas navadnih smrtnikov.
B4, ki je na sceni ze kar lep cas in je v najhujsi mozni motorizaziji opremljen z dvema turbinama, je na volje le v Angliji, Japonskem, avstraliji in novi zelandiji. Skratka v drzavah z desnim sistemom.
Lahko se vam se bolj cedijo sline - ampak po mojem bo tale rec v Sloveniji ostala le v sanjah nas najbolj zagretih.
Se opravicujem, ce sem vam pokvaril idilo... Je pa se druga skrajnost in s tem se lahko tolazimo: Pri Japoncih nikoli ne ves kaj bojo spravili na evropski trg- predvsem to veljaza taksne hude stvari...
A ce bi ga imel? Ja takoj . Tudi hiso sem pripravljen prodat za tak avto.
Lp
SubaruFreak...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov