esem je napisal/-a:Ta Pežojev dizajn je še vedno nad povprečjem in zanimiv, a mu nekaj fali, morda mu manjka nekaj minimalizma, ko bi z linijami in ne s štrlinami povdarjali osnovno intenco. Zdi se, kot da postaja nekako rižarski.
Jorgi je napisal/-a:esem je napisal/-a:Ta Pežojev dizajn je še vedno nad povprečjem in zanimiv, a mu nekaj fali, morda mu manjka nekaj minimalizma, ko bi z linijami in ne s štrlinami povdarjali osnovno intenco. Zdi se, kot da postaja nekako rižarski.
Moja misel bi zvenela podobno, z malenkostno spremembo.
Ta Pežojev dizajn zadnjega časa je pod povprečjem, manjka mu minimalizma in elegance, ko bi z linijami, ne štrlinami in predimenzionirami elementi, povdarjali osnovno intenco. Postal je rižarski.
glede gumbov je bil moj prvi vtis tak... glede tega da to ni samo facelift, če sploh bo kaj, sem pa tudi že sam razmišljal... Mislim da se pri starejšem modelu 607 katerga so samo faceliftal komaj opazi ta facelift... ne vem no...McLaren je napisal/-a:Se navadiš, verjemi. Morda so težko razumljivi kakšnemu 70 letnem stricu, jaz pa po nimam problemov z uporabljanjem le teh. Ne vem kaj tako jamrate zaradi gumbov, vse je logično (razen če je komu logika zelo tuja, pol naj ostane na Golfu "), je pa res da vse skupaj na prvi pogled zgleda zakomplicirano.![]()
Drugače se mi pa ta prenova dopade, samo imam občutek da to ni samo facelift. Ne vem, ponavadi Peugeotovi facelifti niso tako ogromni, ampak bolj minimalistični, vsekakor pa ne spremenijo cel zadek in sprednji konc (tako vsaj ni bila navada prej).
McLaren je napisal/-a:.... samo imam občutek da to ni samo facelift. Ne vem, ponavadi Peugeotovi facelifti niso tako ogromni, ampak bolj minimalistični, vsekakor pa ne spremenijo cel zadek in sprednji konc (tako vsaj ni bila navada prej).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov