Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Sr nov 14, 2007 7:42 pm

Facelift:
Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Sr nov 14, 2007 9:14 pm

Zadaj mi je malo lepši (še vedno ne prav posebej lep), spredaj pa precej grši. Res škoda da so šli pacat, sedanji model mi je spredaj kar hud.
Me zanima če bo tudi notrnajost kaj spremenjena. V trenutnem me ravno ne navdušuje, sploh una cheap plastika na sredini in nepregledna množica nekih gumbkov...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr nov 14, 2007 9:25 pm

ne vem, sam men tole deluje že bolj kot nov model - se prav 408
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr nov 14, 2007 11:17 pm

Ta Pežojev dizajn je še vedno nad povprečjem in zanimiv, a mu nekaj fali, morda mu manjka nekaj minimalizma, ko bi z linijami in ne s štrlinami povdarjali osnovno intenco. Zdi se, kot da postaja nekako rižarski.

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če nov 15, 2007 12:07 am

Še vedno pretiravajo z enormnim grilom in to "zategnjenostjo" spredaj. Zadaj je pa veliko lepši.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če nov 15, 2007 7:33 am

esem je napisal/-a:Ta Pežojev dizajn je še vedno nad povprečjem in zanimiv, a mu nekaj fali, morda mu manjka nekaj minimalizma, ko bi z linijami in ne s štrlinami povdarjali osnovno intenco. Zdi se, kot da postaja nekako rižarski.

Moja misel bi zvenela podobno, z malenkostno spremembo.
Ta Pežojev dizajn zadnjega časa je pod povprečjem, manjka mu minimalizma in elegance, ko bi z linijami, ne štrlinami in predimenzionirami elementi, povdarjali osnovno intenco. Postal je rižarski.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če nov 15, 2007 9:50 am

Kakor za koga... ;)

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če nov 15, 2007 9:57 am

Čisto nič ni rižarski, edino razočaranje je 308, ki zgolj povzema obstoječe linije...

Me pa vedno znova šokira kako hitro gre cajt naprej, a ni 407 ravnokar prišel ven??...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če nov 15, 2007 1:29 pm

Zanimivo, meni je pa edino 308 lep od zadnjih modelov (vse od 407 naprej).

Jorgi je napisal/-a:
esem je napisal/-a:Ta Pežojev dizajn je še vedno nad povprečjem in zanimiv, a mu nekaj fali, morda mu manjka nekaj minimalizma, ko bi z linijami in ne s štrlinami povdarjali osnovno intenco. Zdi se, kot da postaja nekako rižarski.

Moja misel bi zvenela podobno, z malenkostno spremembo.
Ta Pežojev dizajn zadnjega časa je pod povprečjem, manjka mu minimalizma in elegance, ko bi z linijami, ne štrlinami in predimenzionirami elementi, povdarjali osnovno intenco. Postal je rižarski.

Tudi meni ni rižarski kot tak, se pa strinjam da je pod povprečjem. Totalno so uničili drugače zelo dober dizajn.
Slika

montblanc
Nov uporabnik

Napisal/-a montblanc Pe nov 16, 2007 11:03 am

Želite shujšati?? Oglejte si zadnje modele od Pežoja in kozlali boste nekaj dni. Učinek garantiran!!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe nov 16, 2007 11:28 am

No no, tako hudo pa spet ni...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Pe nov 16, 2007 3:43 pm

Še vedno je Pežojev dizajn svež, zelo prepoznaven in (verjetno) večini všečen, kar se pozna tudi pri prodaji - npr 207 se solidno prodaja, čeprav ni tak bum, kot je bil 206. Moti me predvsem smer sprememb, ki je ali nedodelana ali morda neustrezna (za Pežoja in njegov renome v dizajnu), je pa gotovo vsaj zanimiva in privlačna za marsikoga. Ob poplavi dolgočasnežev je pa "kozlanje" zelo strokovna sodba o Pežojevem dizajnu, morda celo vredna novega bruha. Kill the Fat! :P

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Pe nov 16, 2007 3:55 pm

Iz grdega avta so naredili še gršega. :tomidelej:

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Pe nov 16, 2007 5:48 pm

men je pa prov všeč... lepši kot prej... me pa zanima če bodo kaj bolj spremenil notranjost, ker tisti gumbki so res nepregledni...
lp jerko

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe nov 16, 2007 7:33 pm

Se navadiš, verjemi. Morda so težko razumljivi kakšnemu 70 letnem stricu, jaz pa po nimam problemov z uporabljanjem le teh. Ne vem kaj tako jamrate zaradi gumbov, vse je logično (razen če je komu logika zelo tuja, pol naj ostane na Golfu "), je pa res da vse skupaj na prvi pogled zgleda zakomplicirano. ;)
Drugače se mi pa ta prenova dopade, samo imam občutek da to ni samo facelift. Ne vem, ponavadi Peugeotovi facelifti niso tako ogromni, ampak bolj minimalistični, vsekakor pa ne spremenijo cel zadek in sprednji konc (tako vsaj ni bila navada prej).

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe nov 16, 2007 10:42 pm

Zadaj zelo zelo lep. Spredaj bi ga pa pustil takšnega kot je aktualni.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So nov 17, 2007 1:01 am

Slika

Primerjava zadkov. Na sliki naj bi bil 608.

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko So nov 17, 2007 1:52 am

McLaren je napisal/-a:Se navadiš, verjemi. Morda so težko razumljivi kakšnemu 70 letnem stricu, jaz pa po nimam problemov z uporabljanjem le teh. Ne vem kaj tako jamrate zaradi gumbov, vse je logično (razen če je komu logika zelo tuja, pol naj ostane na Golfu "), je pa res da vse skupaj na prvi pogled zgleda zakomplicirano. ;)
Drugače se mi pa ta prenova dopade, samo imam občutek da to ni samo facelift. Ne vem, ponavadi Peugeotovi facelifti niso tako ogromni, ampak bolj minimalistični, vsekakor pa ne spremenijo cel zadek in sprednji konc (tako vsaj ni bila navada prej).
glede gumbov je bil moj prvi vtis tak... glede tega da to ni samo facelift, če sploh bo kaj, sem pa tudi že sam razmišljal... Mislim da se pri starejšem modelu 607 katerga so samo faceliftal komaj opazi ta facelift... ne vem no...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem So nov 17, 2007 2:54 am

McLaren je napisal/-a:.... samo imam občutek da to ni samo facelift. Ne vem, ponavadi Peugeotovi facelifti niso tako ogromni, ampak bolj minimalistični, vsekakor pa ne spremenijo cel zadek in sprednji konc (tako vsaj ni bila navada prej).

Tudi meni se zdi nekaj več od facelifta. Sprednji previs je krajši, zadnji daljši, zdi se mi, da je tudi medosna razdalja večja.

Je pa res, da bi bila neumna poteza, če bi hkrati dali ven novega C5 in novega (ne prenovljenega) 407.

Siser je pa avto z vsakim ogledom lepši (spredaj, zadaj je bil takoj zelo lep). Če so odpravili oz omilili nekatere napake (npr prostornost zadaj), bo gotovo uspešen.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So maj 17, 2008 11:10 am

Zadaj bo lepši :)

Slika

Samo kaj to pomaga, ko bo pa spredaj dobil tisti grd nos od 308 :?
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov