De_Tomaso je napisal/-a:Vozim dizla, žal!
In se strinjam, dizli še dolgo ne bodo lovili svojih bencinskih bratov, vsaj pri občutkih za volanom ne. Pa magari so bolj brutalni, jih nikoli ne boš mogel prestaviti v prestavo nižji in se z tako velikim užitkom potopiti v zavoj kot s kakšnim močnim bencincom. Takšno je pač moje mnenje, žal pa so cene naftnih derivatov takšne, da moram celo jaz vozit dizla.
BTW: Res je, da že obstaja Ferrari karavan, hvala bogu pa še ni dizl. Za kupce s takšnim okusom skrbijo pri AMGju.![]()
Audi pa je lep, a žal meni ne preveč blizu.
De_Tomaso je napisal/-a:Vozim dizla, žal!
In se strinjam, dizli še dolgo ne bodo lovili svojih bencinskih bratov, vsaj pri občutkih za volanom ne. Pa magari so bolj brutalni, jih nikoli ne boš mogel prestaviti v prestavo nižji in se z tako velikim užitkom potopiti v zavoj kot s kakšnim močnim bencincom. Takšno je pač moje mnenje, žal pa so cene naftnih derivatov takšne, da moram celo jaz vozit dizla.
BTW: Res je, da že obstaja Ferrari karavan, hvala bogu pa še ni dizl. Za kupce s takšnim okusom skrbijo pri AMGju.![]()
Audi pa je lep, a žal meni ne preveč blizu.
De_Tomaso je napisal/-a:Pozabil sem napisat, da imam doma za potešitev duše dva bencinca z zadnjim pogonom, pravimi motorji...
Tako, da se da tudi vsakodnevno premikanje z dizlom preživet. Pa magari gre dizl pod 9 do 100, me ne prepriča.
wavemaker je napisal/-a:HM, mojo idejo so ukradli. Sem jaz nekaj takega v PS contest poleti naredil:
http://www.mobisux.com/album/data/500/2 ... o_copy.jpg
Ja no, vsaj okus imajo. A mu ni zlo podoben?
wavemaker je napisal/-a:HM, mojo idejo so ukradli. Sem jaz nekaj takega v PS contest poleti naredil:
Ja no, vsaj okus imajo. A mu ni zlo podoben?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov