Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
swoop
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swoop Če jul 29, 2004 9:54 am

ja je nrjen v flamingu 1.0 :)

drgac pa ,a ta awto na slikci si ti naredu?

lp,
andrej

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 29, 2004 10:01 am

Ja, sam zlo na hitr, tko da ne zgleda tko kot bi mogu. Narejeno v Rhino, render sem pa uporabil Bryce, ki je sicer bolj za landscape. Te moje spodnje kreacije so malo nenavadne, pa renderirano ni tko kot bi hotu, ker mam prepočasno mašino za kkšne rastline prkazat in ker sem Flamingota šele pred kratkim dubu.

Evo, tle je nekaj, večina nedokončanih, mojih kreacij. Nedokončanih zato, ker bodisi ni časa, bodisi se je projekt ustavil, ker kakšnega dela nisem znal narest tako kot sem želel.

Športna limuzina, prenizka, pa drugače je bila mišljena na začetku, še posebi zadnji konc. Pa mi je bla neki posebnega pa sem kar tako nadaljeval.

Slika

Slika

Imenujem ga RoadStar, bil je narejen za drugo Peugeotovo tekmovanje, ko je bilo treba narediti nekakšen retro avto za leto 2020. Jaz sem vzel za navdih dirkalne avtomobile iz 20ih in 30ih let 20. stoletja. Je edini dokončan.

Slika

Slika

Slika

Ta avto, z ogrooomnimi kolesi je bil narejen za eno drugo tekmovanje, kjer je bilo treba narediti športen in obenem prostoren avto za mlad par. Notranjost manjka

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Če jul 29, 2004 8:01 pm

:shock:

pošteno si tole naredu. sploh zadnji mi je ful všeč.
a to prvo narišeš skico na papir in jo nato preneseš v rihnota, al kr iz nule začneš v rihnotu delat?

men se zdi tale rihno kr zajebana stvar, sploh k morš kodo pisat..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jul 29, 2004 8:14 pm

full dobro posebej moder a je ist kot tisti tvoj rumen. zakaj nisi dal gor kake znacke npr. BMW !!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe jul 30, 2004 7:31 am

[SlasH] je napisal/-a::shock:

pošteno si tole naredu. sploh zadnji mi je ful všeč.
a to prvo narišeš skico na papir in jo nato preneseš v rihnota, al kr iz nule začneš v rihnotu delat?

men se zdi tale rihno kr zajebana stvar, sploh k morš kodo pisat..

Najprej nastanejo skice, ponavadi med kakšnimi predavanji :D Potem pridejo bolj konkretne slike, nato 3D modeli.

Rhino, zaj****? Rhinoceros 3D? Kakšno kodo? Jest delam z njim pa še nism nobene kode not pisal.
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe jul 30, 2004 7:32 am

gajo_g je napisal/-a:full dobro posebej moder a je ist kot tisti tvoj rumen. zakaj nisi dal gor kake znacke npr. BMW !!

Ta moder ni isti kot rumen. Na modrem ni BMW značka, ker je bil narejen za tekmovanje firme Opticore (dela software) in je avto moral biti firme Opticore.

Večina mojih stvaritev ne pripada nobeni znamki, oziroma pripada, moji (Fabiani). :D
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jul 30, 2004 7:51 am

swoop je napisal/-a:ok zdj tut js ne vidm slikc...ups

sam cak...js sm dow na obala.net fotke...pol sm pa koperu pac naslow med img....no

evo link od tega na forumu:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... edd19b8f87

pa se od obale..sam mors bit prjawln

http://obala.net/index.php?show=albumi& ... &cid=48862

sorry...bom dow na poljub.com...sam tm so ful slabe kvalitete...

lp,

andrej

In v cem je fora da sta dve temi o tem...
Skratka bemti drzite se mal tistega podforuma za katero je tema namenjena Ce si dal naslov koncept pol navjrjeneje ne spada pod splosno ampak pod Konceptna vozila :D
Prestavljam

Uporabniški avatar
swoop
Novinec

Napisal/-a swoop Pe jul 30, 2004 11:18 am

hmmmm...nism dow nc naslow koncept...js sm sam hotu povedat pac to informacijo,da je bil pac dizajn sprejet na avtosalon (to se mi zdi kr za pod splosno temo) Audi RS concept je pa pac ime dizajna!

ne vem kdo je sicer premaknu pod koncepe...

nchl

lp,

andrej
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov